SanakirjaTietovisatVaihtoautotViihdeReseptitBlogitHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Haulla kadonneen aarteen arvoitus löytyy 8 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Kadonneen aarteen arvoitus12

la 23.07. klo 18.59 - 19.29 30 minYle Teema & Fem

Kadonneen aarteen arvoitus
8/8. Ystävykset yrittävät pysäyttää kartanonomistajan, joka onnistuu pakenemaan, mukanaan meripihkahuoneen arvokkain esine: Fabergén muna. Ajokortiton Johannes nappaa käyttöönsä tuholaistorjujan auton, ja alkaa hurja takaa-ajo. Kartanonomistaja ja hänen poikansa on saatava kiinni ennen kuin nämä ehtivät paeta lentokoneella. Onnettomuus kuitenkin keskeyttää takaa-ajon, ja Nanna joutuu turvautumaan muihin hevosvoimiin estääkseen kartanonomistajan paon.

Kadonneen aarteen arvoitus12

la 16.07. klo 19.00 - 19.29 29 minYle Teema & Fem

Kadonneen aarteen arvoitus
7/8. Kartanonomistaja ja hänen poikansa ovat nyt saaneet vangeikseen Tanian, Johanneksen ja Nannan. Louise on ainoa, joka voi vielä pelastaa heidät, mutta onko hänellä rohkeutta siihen? Charly joutuu kotiarestiin valehtelun vuoksi, mutta hän livahtaa ulos auttamaan ystäviään. Niels putoaa pimeään luolaan, ja aarrekammio on yhtäkkiä käden ulottuvilla. Huone on kuitenkin täynnä ansoja, ja kartanonomistajakin on ehtinyt paikalle. Nielsin on valittava aarteen ja ulospääsyn välillä.

Kadonneen aarteen arvoitus12

la 09.07. klo 19.00 - 19.29 29 minYle Teema & Fem

Kadonneen aarteen arvoitus
6/8. Kartanonomistaja ja hänen poikansa ovat ottaneet Tanian kiinni, ja tyttöä kuulustellaan Charlyn kadonneesta kengästä. Charly juoksee avojaloin kotiin minigolfkentälle kertoakseen äidille totuuden, mutta äiti luulee, että tyttö puhuu taas omiaan. Hän vaatii Charlya pyytämään anteeksi kartanonomistajalta, joka yllättäen kutsuukin heidät teelle ja sitruunakakulle. Bunkkerissa Nanna ja Johannes yrittävät turhaan paeta kartanonomistajan poikia, ja Nielsin yritykset pelastaa heidät päättyvät huonosti.

Kadonneen aarteen arvoitus12

la 02.07. klo 19.00 - 19.29 29 minYle Teema & Fem

Kadonneen aarteen arvoitus
5/8. Tilanne kärjistyy. Nielsin on pakko ampua vanhalla valopistoolilla kohti kartanonomistajaa ja hänen kahta poikaansa, jotka lähestyvät kaveruksia uhkaavasti. Tania yrittää epätoivoisesti löytää vedenalaisen tien pimeyden keskellä, mutta jää äkkiä kiinni johonkin ja loukkaa jalkansa. Hän ei pysty enää liikkumaan yhtä nopeasti kuin muut, joten ystävysten on keksittävä uusi pakosuunnitelma. Nanna ja Niels alkavat riidellä, ja sillä on vaikutuksensa yhteishenkeen.

Kadonneen aarteen arvoitus12

la 25.06. klo 19.00 - 19.29 29 minYle Teema & Fem

Kadonneen aarteen arvoitus
4/8. Kaverukset eivät tiedä, että kartanonomistaja ja hänen kaksi poikaansa ovat heidän perässään. Nuoret tulevat huoneeseen, joka on täynnä kultaharkkoja, mutta kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Johannes pelastaa Nannan räjähdysalttiista tilanteesta, ja Niels joutuu myöntämään, ettei aarteenetsintä ole enää leikkiä. Kartanonomistaja ja hänen poikansa lähestyvät, ja Tanian on tehtävä vaarallinen päätös pelastaakseen ystävänsä.

Kadonneen aarteen arvoitus12

la 18.06. klo 18.59 - 19.29 30 minYle Teema & Fem

Kadonneen aarteen arvoitus
3/8: Kuollut sotilas. Ystävykset löytävät salakäytävän, joka johtaa vanhaan bunkkeriin. He kulkevat yhdessä käytäviä pitkin yhä pidemmälle, mutta pian Tania saa tarpeekseen siitä, että Louise keskittyy kuvaamaan YouTube-videoita sen sijaan, että auttaisi muita löytämään pääsytien ulos. Tilanne muuttuu vakavaksi, kun kaverukset löytävät kauan sitten kuolleen saksalaisen sotilaan luurangon ja aidon timanttikaulakorun. Nielsin toiveet meripihkahuoneen löytämisestä saavat tästä uuta pontta, mutta onnistuuko hän vakuuttamaan muut jatkamaan etsimistä?

Kadonneen aarteen arvoitus12

la 11.06. klo 19.00 - 19.29 29 minYle Teema & Fem

Kadonneen aarteen arvoitus
2/8: Aarrejahti kartanolla. Nanna huolehtii Nielsistä sillä aikaa, kun isä lähtee Næstvediin katsomaan perheen uutta kotia. Sisarusten on tarkoitus pakata tavaroitaan, mutta Niels, Charly ja Tania harhauttavat Nannaa ja lähtevät kartanolle aarrejahtiin. Nanna löytää heidät Johanneksen ja Louisen avulla, mutta pian he huomaavat, etteivät he ole suinkaan ainoita, jotka etsivät kartanon kellarista aarretta.

Kadonneen aarteen arvoitus12

la 04.06. klo 19.00 - 19.29 29 minYle Teema & Fem

Kadonneen aarteen arvoitus
1/8: Koulu suljetaan. Kylän ainoa koulu uhkaa jäädä uuden moottoritien alle. Tien piti alun perin kulkea kartanon maiden kautta, mutta maanomistaja ei ole suostunut siihen. Päätös tien uudesta linjauksesta turhauttaa kyläläisiä, ja erityisen raskaasti sen ottaa 12-vuotias Niels, joka joutuu muuttamaan ja jättämään taakseen parhaat ystävänsä Charlyn ja Tanian. Niels tekee kaikkensa pelastaakseen koulun. Niinpä hän etsii käsiinsä maanomistajan, mutta tämä kieltäytyy auttamasta. Sitten Niels kuulee sattumalta, että maanomistaja etsii aarretta, ja saa idean.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: MasterChef Australia, Etsiväpari Shakespeare & Hathaway, Ihmeiden äärellä, Simpsonit, Kaikki hänen salaisuutensa, Elämäni Biisi, Suomen huutokauppakeisari, Tanssii Tähtien Kanssa, Berlin Ku'damm, Sanditon

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity