TietovisatReseptitVaihtoautotBlogitHoroskooppiSanakirjaViihde

Haulla julkkis pomo piilossa löytyy 7 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Julkkis Pomo piilossa

ma 25.01. klo 17.00 - 18.00 AVA

Julkkis Pomo piilossaGabby Douglas. Kausi 1, 1/7. Kolminkertainen telinevoimistelun olympiavoittaja Gabby Douglas naamioituu "Dianeksi" ja lähtee tutustumaan lupaaviin lapsivoimistelijoihin. Samalla reissulla hän tutustuu myös voimistelusaliin, joka tarjoaa edullista harrastamista vähäosaisille lapsille. Amerikkalainen realitysarja.

Julkkis Pomo piilossa

ma 01.02. klo 17.00 - 18.00 AVA

Idina Menzel. Kausi 1, 2/7. Tony-voittaja Idina Menzel alkaa peitehommiin muka pyrkimään musiikkialalle. Oikeasti hän kuitenkin haluaa löytää uusia kykyjä auttaakseen heitä. Matkan varrelle mahtuu niin samppanjalasitornin rakentamista kuin kanapukuun pukeutumistakin. Amerikkalainen realityohjelma.

Julkkis Pomo piilossa

ma 08.02. klo 17.00 - 18.00 AVA

Bethany Mota. Kausi 1, 3/7. YouTube-sensaatio Bethany Mota naamioituu ja lähtee muka tutustumaan nouseviin tubettajiin. Oikeasti hän kuitenkin haluaa auttaa heitä ja antaa hyviä vinkkejä sisällöntuotannosta. Kymmenen miljoonan seuraajan naisella voi olla neuvo tai pari. Amerikkalainen realityohjelma.

Julkkis Pomo piilossa

ma 15.02. klo 17.00 - 18.00 AVA

Deion Sanders. Kausi 1, 4/7. Entinen NFL- ja MLB-ammattilainen Deion Sanders pukeutuu valmennusta aloittavaksi Willyksi ja tutustuu ihmisiin, jotka omalla panoksellaan mahdollistavat köyhempien lasten urheiluharrastusta. Willy tapaa myös kuorolaisia, jotka laulavat kodittomien kuorossa. Amerikkalainen realitysarja.

Julkkis Pomo piilossa

ma 22.02. klo 17.00 - 18.00 AVA

Jewel. Kausi 1, 5/7. Supertähti Jewel naamioituu vastaeronneeksi Andrea DeLucaksi ja lähtee etsimään lupaavia muusikoita ja taiteilijoita. Andrea joutuu lauluhommiin, ja Jewel on vähällä paljastua heti alkuunsa, mutta lopulta hän onnistuu tutustumaan lähemmin ihmisiin, joita haluaa auttaa. Amerikkalainen realitysarja.

Julkkis Pomo piilossa

ma 01.03. klo 17.00 - 18.00 AVA

Stephanie McMahon. Kausi 1, 6/7. WWE-showpainista tunnettu Stephanie McMahon naamioituu Samanthaksi, joka suhtautuu epäillen showpainiin ja kirjoittaa aiheesta blogia. Stephanien tarkoitus on kuitenkin etsiä lahjakkaita tulokkaita WWE-ympyröihin. Amerikkalainen realitysarja.

Julkkis Pomo piilossa

ma 08.03. klo 17.00 - 18.00 AVA

Ashley Graham. Kausi 1, 7/10. Isokokoisena mallina uransa luonut Ashley Graham naamioituu rokkimimmi Morganiksi ja kertoo haaveilevansa mallintöistä. Ashley tapaa kehoaktivisteja, joiden koko estää näitä etenemässä urallaan, ja yrittää auttaa heitä eteenpäin elämässä. Amerikkalainen realitysarja.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Julkkis Pomo piilossa
Gabby Douglas. Kausi 1, 1/7. Kolminkertainen telinevoimistelun olympiavoittaja Gabby Douglas naamioituu "Dianeksi" ja lähtee tutustumaan lupaaviin lapsivoimistelijoihin. Samalla reissulla hän tutustuu myös voimistelusaliin, joka tarjoaa edullista harrastamista vähäosaisille lapsille. Amerikkalainen realitysarja.
https://www.telsu.fi/l/julkkis-pomo-piilossa_9286693_1.jpg
Arvosana 1.8/5, annettu 40 ääntä.

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Pitääkö olla huolissaan?, Frendit, Traces - Jäljet, Vieraissa USA, Simpsonit, Urheilustudio, Sydänlääkärin syöksykierre, Kauniit ja rohkeat, Emmerdale, Australian rajalla

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity