VaihtoautotTietovisatViihdeHoroskooppiBlogitReseptitSanakirja

Haulla itsenäisyyspäivän juhlat löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Itsenäisyyspäivän juhlat

su 06.12.2020 19.25 - 21.35 MTV3

Itsenäisyyspäivän juhlatItsenäisyyspäivän juhlat on monipuolinen kattaus itsenäisyyspäivän juhlallisuuksia. Raportoimme Maija Lehmusvirran, Keijo Leppäsen ja Teemu Nikon johdolla muun muassa presidentinlinnan juhlatilaisuudesta ja kutsumme studioon nimekkäitä vieraita kertomaan poikkeusvuodestaan. Erikoishaastatteluissa. Erikoishaastattelussa mm. presidenttipari, pääministeri Sanna Marin puolisoineen ja THL:n Mika Salminen. Studiovieraana Katri Niskanen, Lotta ja Jorma Saahko.
> >
Itsenäisyyspäivän juhlat
Itsenäisyyspäivän juhlat on monipuolinen kattaus itsenäisyyspäivän juhlallisuuksia. Raportoimme Maija Lehmusvirran, Keijo Leppäsen ja Teemu Nikon johdolla muun muassa presidentinlinnan juhlatilaisuudesta ja kutsumme studioon nimekkäitä vieraita kertomaan poikkeusvuodestaan. Erikoishaastatteluissa. Erikoishaastattelussa mm. presidenttipari, pääministeri Sanna Marin puolisoineen ja THL:n Mika Salminen. Studiovieraana Katri Niskanen, Lotta ja Jorma Saahko.
https://www.telsu.fi/l/itsenaisyyspaivan-juhlat_9278701.jpg
Arvosana 3.5/5, annettu 18 ääntä.

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Noin viikon studio, Kova laki: Erikoisyksikkö, Lemmen viemää, Hiljainen todistaja, The Voice of Finland, Vera Stanhope tutkii, CSI: Miami, BBC:n kesäfestari 2019, Frendit, Urheilustudio

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity