BlogitReseptitTietovisatViihdeHoroskooppiVaihtoautotSanakirja

Haulla itsenäisyyspäivän juhlat löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Itsenäisyyspäivän juhlat

su 06.12.2020 19.25 - 21.35 2h 10minMTV3

Itsenäisyyspäivän juhlatItsenäisyyspäivän juhlat on monipuolinen kattaus itsenäisyyspäivän juhlallisuuksia. Raportoimme Maija Lehmusvirran, Keijo Leppäsen ja Teemu Nikon johdolla muun muassa presidentinlinnan juhlatilaisuudesta ja kutsumme studioon nimekkäitä vieraita kertomaan poikkeusvuodestaan. Erikoishaastatteluissa. Erikoishaastattelussa mm. presidenttipari, pääministeri Sanna Marin puolisoineen ja THL:n Mika Salminen. Studiovieraana Katri Niskanen, Lotta ja Jorma Saahko.
> >
Itsenäisyyspäivän juhlat
Itsenäisyyspäivän juhlat on monipuolinen kattaus itsenäisyyspäivän juhlallisuuksia. Raportoimme Maija Lehmusvirran, Keijo Leppäsen ja Teemu Nikon johdolla muun muassa presidentinlinnan juhlatilaisuudesta ja kutsumme studioon nimekkäitä vieraita kertomaan poikkeusvuodestaan. Erikoishaastatteluissa. Erikoishaastattelussa mm. presidenttipari, pääministeri Sanna Marin puolisoineen ja THL:n Mika Salminen. Studiovieraana Katri Niskanen, Lotta ja Jorma Saahko.
https://www.telsu.fi/l/itsenaisyyspaivan-juhlat_9278701.jpg
Arvosana 3.5/5, annettu 18 ääntä.

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Remppa vai muutto Vancouver, Mrs Wilson, Myyrä, Simpsonit, Rantahotelli, Arman ja Suomen rikosmysteerit, Astral-TV, Hercule Poirot, Salatut elämät, McLeodin tyttäret

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity