ReseptitHoroskooppiVaihtoautotTietovisatViihdeBlogitSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Haulla italialaisen ruoan historia – delizia! löytyy 135 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Kaikki Omat kanavat Ilmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

pe 18.11.2016 02.35 - 03.30 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

to 17.11.2016 14.55 - 15.50 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

to 17.11.2016 07.50 - 08.45 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

to 17.11.2016 02.45 - 03.40 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ke 16.11.2016 15.05 - 16.00 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ke 16.11.2016 07.50 - 08.45 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ke 16.11.2016 02.40 - 03.35 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ti 15.11.2016 14.55 - 15.50 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ti 15.11.2016 07.55 - 08.50 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ti 15.11.2016 02.30 - 03.25 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ma 14.11.2016 14.55 - 15.50 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ma 14.11.2016 07.50 - 08.45 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

la 12.11.2016 02.35 - 03.30 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

pe 11.11.2016 14.55 - 15.50 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

pe 11.11.2016 07.50 - 08.45 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

pe 11.11.2016 02.35 - 03.30 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

to 10.11.2016 14.55 - 15.50 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

to 10.11.2016 07.50 - 08.45 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

to 10.11.2016 02.45 - 03.40 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ti 08.11.2016 14.55 - 15.50 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ti 08.11.2016 07.55 - 08.50 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ti 08.11.2016 02.25 - 03.20 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ma 07.11.2016 14.55 - 15.50 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ma 07.11.2016 07.50 - 08.45 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

su 06.11.2016 08.45 - 09.40 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

su 06.11.2016 07.50 - 08.45 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

pe 04.11.2016 02.40 - 03.35 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

to 03.11.2016 14.50 - 15.45 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

to 03.11.2016 07.50 - 08.45 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

to 03.11.2016 02.40 - 03.35 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ke 02.11.2016 14.55 - 15.55 60 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ke 02.11.2016 07.50 - 08.45 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ti 01.11.2016 02.30 - 03.25 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ma 31.10.2016 14.40 - 15.35 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ma 31.10.2016 07.50 - 08.45 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

su 30.10.2016 08.45 - 09.40 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!U

su 30.10.2016 07.50 - 08.45 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

su 23.10.2016 08.45 - 09.40 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!U

su 23.10.2016 07.50 - 08.45 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

su 16.10.2016 08.45 - 09.40 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!U

su 16.10.2016 07.50 - 08.45 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

su 09.10.2016 08.45 - 09.40 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!U

su 09.10.2016 07.50 - 08.45 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

su 02.10.2016 08.45 - 09.40 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

su 02.10.2016 07.50 - 08.45 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ma 26.09.2016 05.05 - 06.00 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

su 25.09.2016 09.00 - 09.55 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

su 25.09.2016 08.05 - 09.00 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

su 25.09.2016 05.15 - 06.10 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.

Italialaisen ruoan historia – Delizia!

ma 19.09.2016 05.05 - 06.00 55 minViasat History

Italialaisen ruoan historia on seikkailu, joka johdattaa meidät kauas mainosten kotoisasta maailmasta, jossa mamma pyörittää gnoccheja bambinoille tai talonpojat syövät pizzaa pergolan alla. Käsitys, että italialaisen ruokakulttuurin perustana on ajaton ja yksinkertainen maalaisruoka, on virheellinen. Sarja esittelee perustavanlaatuisen oivalluksen: italialainen ruoka on kaupunkiruokaa. Talonpojat näkivät nälkää, mutta samaan aikaan kaupungeista löytyi kaikkea, mitä erinomaisen ruokakulttuurin kehittäminen vaatii: rahaa, resursseja, markkinoita, poliittista valtaa, kaupallista ajattelua, lahjakkaita keittiömestareita ja vaativia asiakkaita. Italialainen identiteetti, ja sen myötä intohimoinen suhtautuminen ruokaan, kehittyi Rooman mahtavilla raunioilla, Venetsian kauniilla kanavilla, Napolin haisevilla kujilla, Bolognan juhlavien porttien takana, Firenzen renessanssiajan arkkitehtuurin keskellä ja Milanon jyskyttävissä tehtaissa.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: La Promesa - Salaisuuksien kartano, Salatut elämät, Suuri seikkailu, McDonald & Dodds, Simpsonit, The Voice of Finland, Kauniit ja rohkeat, Latelan Laurin hurja remontti, Syke, Hakekaa kätilö!

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity