HoroskooppiReseptitViihdeVaihtoautotSanakirjaBlogitTietovisat

Haulla ilmatieteen laitoksen ja ympäristöministeriön tiedotustilaisuus ipcc:n raportista löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Ilmatieteen laitoksen ja ympäristöministeriön tiedotustilaisuus IPCC:n raportista

ma 09.08. klo 12.58 - 15.30 2h 32minYle Areena

 Ilmatieteen laitoksen ja ympäristöministeriön tiedotustilaisuus IPCC:n raportistaHelsingin Tiedekulmassa pidetään klo 13 Ilmatieteen laitoksen ja ympäristöministeriön info maanantaina julkaistua IPCC:n ilmastonmuutos-raporttia koskien. Paikalla keskeisistä tuloksista ja Suomea koskevista vaikutuksista ovat kertomassa Ilmatieteen laitoksen pääjohtaja Jussi Kaurola, apulaisprofessori Annalea Hila ja toimialajohtaja Hannele Korhonen. Mukana on myös ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen.
> >
Ilmatieteen laitoksen ja ympäristöministeriön tiedotustilaisuus IPCC:n raportista
Helsingin Tiedekulmassa pidetään klo 13 Ilmatieteen laitoksen ja ympäristöministeriön info maanantaina julkaistua IPCC:n ilmastonmuutos-raporttia koskien. Paikalla keskeisistä tuloksista ja Suomea koskevista vaikutuksista ovat kertomassa Ilmatieteen laitoksen pääjohtaja Jussi Kaurola, apulaisprofessori Annalea Hila ja toimialajohtaja Hannele Korhonen. Mukana on myös ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen.
https://www.telsu.fi/l/ilmatieteen-laitoksen-ja-ymparistoministerion-tiedotustilaisuus-ipccn-raportista_9890527.jpg

Suomen näppärin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Cedar Cove - Olivian valinta, Vain elämää: Saapuminen Satulinnaan, Emmerdale, Sekasin, Yökylässä Maria Veitola, Australian rajalla, Hurja painonpudotus Suomi, Casualty, Muumilaakson tarinoita, 90 päivää morsiamena

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity