Jakso 13. Salaatti ja pizza. Tämän jakson kasvina on salaatti. Ida valmistaa pizzaa, johon laitetaan rucolaa eli sinappikaalia ja Anna näyttää, kuinka salaattia kasvatetaan.
Jakso 12. Yrtit ja basilikagranita. Tällä kertaa Ida valmistaa basilikagranitaa, joka on taatusti suurimmalle osalle katsojista vieras. Anna näyttää, kuinka erilaisia yrttejä viljellään.
Jakso 11. Pinaatti ja pinaattipasta. Kaikki tuntevat pinaattikeiton, mutta mistä pinaatti tulee? Sen opit tässä jaksossa. Lisäksi Ida näyttää, miten sinäkin voit tehdä itse pastaa, sillä ruokana on pinaattipasta tuoreesta pastasta.
Jakso 10. Papu ja ankkaa papupedillä. Tuoreita papuja ei kaupoista juuri saa. Tällä kertaa Anna opettaa, miten sinäkin voit kasvattaa omia papuja. Idan keittiössä syntyy ankkaa papupedillä.
Jakso 9. Nokkonen ja nokkosletut. Tässä jaksossa kasvina on nokkonen. Miten ihoa polttavaa kasvia voi oikein syödä? Ida näyttää, miten tehdään maukkaat nokkosletut.
Jakso 8. Mangoldi ja kääryleet. Tässä jaksossa kasvina on yksi maailman terveellisimmistä kasveista, mangoldi eli lehtijuurikas. Tuttuun tapaan Idan äiti Anna näyttää, miten sinäkin voit kasvattaa mangoldia ja Ida valmistaa täytettyjä mangoldikääryleitä.
Jakso 7. Raparperi ja keikauskakku. Tämän jakson kasvina on raparperi. Annan johdolla nähdään, miten raparperi kasvaa ja Ida valmistaa Annan lempiherkun eli keikauskakun.
Jakso 6. Mansikka ja vadelma-mansikkatrifle. Kaikki tuntevat vadelman ja mansikan, mutta kuinka niitä kasvatetaan? Anna näyttää miten sinäkin voit helposti kasvattaa kuukausimansikkaa ja Ida valmistaa hassunkuuloista vadelma-mansikkatrifleä.
Jakso 5. Kesäkurpitsa ja paistetut kesäkurpitsasiivut. Kesäkurpitsa on kurpitsan näköinen maukas ja monipuolinen kasvi. Tässä jaksossa sinäkin opit viljelemään sitä. Ida valmistaa alku- tai välipalaksi sopivia paistettuja makeita kurpitsasiivuja.
Jakso 3. Siementen idätys ja itämaiset rullat. Tällä kertaa Ida ja Anna näyttävät, kuinka sinäkin voit helposti idättää siemeniä kotona. Ida näyttää, millaisia ovat herkulliset, itämaiset rullat.
Jakso 2. Tomaattikeitto. Tässä jaksossa kasviksena on tomaatti. Anna näyttää, kuinka sinäkin voit kasvattaa omia tomaatteja kotona. Ida valmistaa herkullista tomaattikeittoa mummon reseptillä.
Jakso 1/20. Chili ja thai-kanapata. Tapaamme ihanan Idan ja hänen äitinsä Annan. Ida näyttää, miten sinäkin voit tehdä helposti hyvää ruokaa ja puutarhuri Anna, miten kasviksia kasvatetaan. Tällä kertaa kasvina on chili ja ruokana Thai-kanapata.
Jakso 20. Palsternakka ja lampaankare. Viimeisessä jaksossa kasvina on palsternakka, tuo mainio juures, jonka kasvu kestää kokonaisen vuoden. Ida näyttää, kuinka sinäkin voit tehdä hyvää lampaankaretta uunijuureksilla.
Jakso 19. Sienet ja sienibruschetta. Tässä jaksossa matkataan sienimetsään. Anna näyttää, miten löydät yleisimpiä ruokasieniä ja Ida opettaa valmistamaan herkullisia sienibruschetta-leipiä.
Jakso 18. Maa-artisokka ja maa-artisokkakeitto. Tämän jakson kasvina on maa-artisokka. Anna näyttää, miten monipuolista maa-artisokkaa viljellään ja Ida näyttää, miten valmistuu herkullinen maa-artisokkakeitto.
Jakso 17. Viinimarjat ja tartaletit. Jakson kasvina ovat viinimarjat. Anna näyttää, miten viinimarjapensas istutetaan ja millaisia viinimarjoja onkaan olemassa. Ida tekee herkullisia viinimarjatartaletteja..
Jakso 16. Lehtikaali ja kalakakut lehtisalaattipedillä. Tämän jakson kasvina on lehtikaali. Useimmille tuntematon lehtikaali on todella maukasta ja helppo kasvattaa. Ida valmistaa ruoaksi hauskoja kalakakkuja lehtisalaattipedillä.
Jakso 15. Porkkana ja porkkanakakku. Jakson kasvina on porkkana. Pupujen ja ihmisten suurta herkkua käytetään yleensä suolaisissa ruoissa, mutta tällä kertaa Ida näyttää, miten sinäkin voit valmistaa herkullista porkkanakakkua.
Jakso 13. Salaatti ja pizza. Tämän jakson kasvina on salaatti. Ida valmistaa pizzaa, johon laitetaan rucolaa eli sinappikaalia ja Anna näyttää, kuinka salaattia kasvatetaan.
Jakso 12. Yrtit ja basilikagranita. Tällä kertaa Ida valmistaa basilikagranitaa, joka on taatusti suurimmalle osalle katsojista vieras. Anna näyttää, kuinka erilaisia yrttejä viljellään.
Jakso 11. Pinaatti ja pinaattipasta. Kaikki tuntevat pinaattikeiton, mutta mistä pinaatti tulee? Sen opit tässä jaksossa. Lisäksi Ida näyttää, miten sinäkin voit tehdä itse pastaa, sillä ruokana on pinaattipasta tuoreesta pastasta.
Jakso 10. Papu ja ankkaa papupedillä. Tuoreita papuja ei kaupoista juuri saa. Tällä kertaa Anna opettaa, miten sinäkin voit kasvattaa omia papuja. Idan keittiössä syntyy ankkaa papupedillä.
Jakso 9. Nokkonen ja nokkosletut. Tässä jaksossa kasvina on nokkonen. Miten ihoa polttavaa kasvia voi oikein syödä? Ida näyttää, miten tehdään maukkaat nokkosletut.
Jakso 8. Mangoldi ja kääryleet. Tässä jaksossa kasvina on yksi maailman terveellisimmistä kasveista, mangoldi eli lehtijuurikas. Tuttuun tapaan Idan äiti Anna näyttää, miten sinäkin voit kasvattaa mangoldia ja Ida valmistaa täytettyjä mangoldikääryleitä.
Jakso 7. Raparperi ja keikauskakku. Tämän jakson kasvina on raparperi. Annan johdolla nähdään, miten raparperi kasvaa ja Ida valmistaa Annan lempiherkun eli keikauskakun.
Jakso 6. Mansikka ja vadelma-mansikkatrifle. Kaikki tuntevat vadelman ja mansikan, mutta kuinka niitä kasvatetaan? Anna näyttää miten sinäkin voit helposti kasvattaa kuukausimansikkaa ja Ida valmistaa hassunkuuloista vadelma-mansikkatrifleä.
Jakso 5. Kesäkurpitsa ja paistetut kesäkurpitsasiivut. Kesäkurpitsa on kurpitsan näköinen maukas ja monipuolinen kasvi. Tässä jaksossa sinäkin opit viljelemään sitä. Ida valmistaa alku- tai välipalaksi sopivia paistettuja makeita kurpitsasiivuja.
Jakso 3. Siementen idätys ja itämaiset rullat. Tällä kertaa Ida ja Anna näyttävät, kuinka sinäkin voit helposti idättää siemeniä kotona. Ida näyttää, millaisia ovat herkulliset, itämaiset rullat.
Jakso 2. Tomaattikeitto. Tässä jaksossa kasviksena on tomaatti. Anna näyttää, kuinka sinäkin voit kasvattaa omia tomaatteja kotona. Ida valmistaa herkullista tomaattikeittoa mummon reseptillä.
Jakso 1/20. Chili ja thai-kanapata. Tapaamme ihanan Idan ja hänen äitinsä Annan. Ida näyttää, miten sinäkin voit tehdä helposti hyvää ruokaa ja puutarhuri Anna, miten kasviksia kasvatetaan. Tällä kertaa kasvina on chili ja ruokana Thai-kanapata.
Jakso 20. Palsternakka ja lampaankare. Viimeisessä jaksossa kasvina on palsternakka, tuo mainio juures, jonka kasvu kestää kokonaisen vuoden. Ida näyttää, kuinka sinäkin voit tehdä hyvää lampaankaretta uunijuureksilla.
Jakso 19. Sienet ja sienibruschetta. Tässä jaksossa matkataan sienimetsään. Anna näyttää, miten löydät yleisimpiä ruokasieniä ja Ida opettaa valmistamaan herkullisia sienibruschetta-leipiä.
Jakso 18. Maa-artisokka ja maa-artisokkakeitto. Tämän jakson kasvina on maa-artisokka. Anna näyttää, miten monipuolista maa-artisokkaa viljellään ja Ida näyttää, miten valmistuu herkullinen maa-artisokkakeitto.
Jakso 17. Viinimarjat ja tartaletit. Jakson kasvina ovat viinimarjat. Anna näyttää, miten viinimarjapensas istutetaan ja millaisia viinimarjoja onkaan olemassa. Ida tekee herkullisia viinimarjatartaletteja..
Jakso 16. Lehtikaali ja kalakakut lehtisalaattipedillä. Tämän jakson kasvina on lehtikaali. Useimmille tuntematon lehtikaali on todella maukasta ja helppo kasvattaa. Ida valmistaa ruoaksi hauskoja kalakakkuja lehtisalaattipedillä.
Jakso 15. Porkkana ja porkkanakakku. Jakson kasvina on porkkana. Pupujen ja ihmisten suurta herkkua käytetään yleensä suolaisissa ruoissa, mutta tällä kertaa Ida näyttää, miten sinäkin voit valmistaa herkullista porkkanakakkua.
Jakso 13. Salaatti ja pizza. Tämän jakson kasvina on salaatti. Ida valmistaa pizzaa, johon laitetaan rucolaa eli sinappikaalia ja Anna näyttää, kuinka salaattia kasvatetaan.
Jakso 12. Yrtit ja basilikagranita. Tällä kertaa Ida valmistaa basilikagranitaa, joka on taatusti suurimmalle osalle katsojista vieras. Anna näyttää, kuinka erilaisia yrttejä viljellään.
Jakso 11. Pinaatti ja pinaattipasta. Kaikki tuntevat pinaattikeiton, mutta mistä pinaatti tulee? Sen opit tässä jaksossa. Lisäksi Ida näyttää, miten sinäkin voit tehdä itse pastaa, sillä ruokana on pinaattipasta tuoreesta pastasta.
Jakso 10. Papu ja ankkaa papupedillä. Tuoreita papuja ei kaupoista juuri saa. Tällä kertaa Anna opettaa, miten sinäkin voit kasvattaa omia papuja. Idan keittiössä syntyy ankkaa papupedillä.
Jakso 9. Nokkonen ja nokkosletut. Tässä jaksossa kasvina on nokkonen. Miten ihoa polttavaa kasvia voi oikein syödä? Ida näyttää, miten tehdään maukkaat nokkosletut.
Jakso 8. Mangoldi ja kääryleet. Tässä jaksossa kasvina on yksi maailman terveellisimmistä kasveista, mangoldi eli lehtijuurikas. Tuttuun tapaan Idan äiti Anna näyttää, miten sinäkin voit kasvattaa mangoldia ja Ida valmistaa täytettyjä mangoldikääryleitä.
Jakso 7. Raparperi ja keikauskakku. Tämän jakson kasvina on raparperi. Annan johdolla nähdään, miten raparperi kasvaa ja Ida valmistaa Annan lempiherkun eli keikauskakun.
Jakso 6. Mansikka ja vadelma-mansikkatrifle. Kaikki tuntevat vadelman ja mansikan, mutta kuinka niitä kasvatetaan? Anna näyttää miten sinäkin voit helposti kasvattaa kuukausimansikkaa ja Ida valmistaa hassunkuuloista vadelma-mansikkatrifleä.
Jakso 5. Kesäkurpitsa ja paistetut kesäkurpitsasiivut. Kesäkurpitsa on kurpitsan näköinen maukas ja monipuolinen kasvi. Tässä jaksossa sinäkin opit viljelemään sitä. Ida valmistaa alku- tai välipalaksi sopivia paistettuja makeita kurpitsasiivuja.