SanakirjaViihdeBlogitHoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Haulla huimat huushollit löytyy 41 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Huimat huushollit

tänään 15.00 - 16.00 60 minAVA

Rajatonta luovuutta. Kausi 7, 2/9. Tunteet ovat pinnassa, kun isä ja tytär ryhtyvät viimeiseen yhteiseen rakennusprojektiin säilyttääkseen rakkaita lapsuusmuistoja. George tutustuu Japanissa taivaalliseen hääkappeliin, ja hänen ystävänsä muuttaa vanhan viemärilaitoksen uskomattomaksi oleskelutilaksi. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollitU

huomenna 03.40 - 04.35 55 minAVA

Rajatonta luovuutta. Kausi 7, 2/9. Tunteet ovat pinnassa, kun isä ja tytär ryhtyvät viimeiseen yhteiseen rakennusprojektiin säilyttääkseen rakkaita lapsuusmuistoja. George tutustuu Japanissa taivaalliseen hääkappeliin, ja hänen ystävänsä muuttaa vanhan viemärilaitoksen uskomattomaksi oleskelutilaksi. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin. Uusinta.

Huimat huushollit

huomenna 15.00 - 16.00 60 minAVA

Huimat huushollit
Lennokas lukaali. Kausi 7, 3/9. Lentokoneharrastaja ja perheenisä Vince ostaa sokkona vanhan lentokoneen ohjaamon ja aikoo muuntaa sen puutarhamökikseen pestaamalla rakentajan, jota ei ole ennen edes tavannut. Japanin-matkallaan George tutustuu erikoiseen asuintaloon, joka haastaa asujansa fyysisesti ja henkisesti. George ja Will ideoivat lasten muovilelusta aidon kokoisen puumajan. Scot rakentaa isänsä kanssa puutarhamökkiä vanhoista rakennustelinelankuista. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollit

pe 31.03. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Huimat huushollit
Uusi elämä luksusbussissa. Kausi 7, 4/9. Ellie päätti paeta oravanpyörästä vapauteen pois kaupunkielämän vilinästä ja osti 76-paikkaisen bussin. Bussista on tarkoitus kunnostaa liikkuva koti. Jaksossa etsitään myös parhaita japanilaisia rakennuksia. Suffolkissa koko perhe osallistuu monikäyttöisen vapaa-ajantilan rakentamiseen. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollitU

ma 03.04. klo 10.00 - 11.00 60 minAVA

Huimat huushollit
Uusi elämä luksusbussissa. Kausi 7, 4/9. Ellie päätti paeta oravanpyörästä vapauteen pois kaupunkielämän vilinästä ja osti 76-paikkaisen bussin. Bussista on tarkoitus kunnostaa liikkuva koti. Jaksossa etsitään myös parhaita japanilaisia rakennuksia. Suffolkissa koko perhe osallistuu monikäyttöisen vapaa-ajantilan rakentamiseen. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin. Uusinta.

Huimat huushollitU

ma 03.04. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Huimat huushollit
Uusi elämä luksusbussissa. Kausi 7, 4/9. Ellie päätti paeta oravanpyörästä vapauteen pois kaupunkielämän vilinästä ja osti 76-paikkaisen bussin. Bussista on tarkoitus kunnostaa liikkuva koti. Jaksossa etsitään myös parhaita japanilaisia rakennuksia. Suffolkissa koko perhe osallistuu monikäyttöisen vapaa-ajantilan rakentamiseen. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin. Uusinta.

Huimat huushollit

ma 03.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Puuhaa ja puumajoja. Kausi 7, 5/9. Puuhaa ja puumajoja. George Clarke tutustuu perheeseen, joka yrittää saada lapset ruudun äärestä rakentamalla hulppean puutarhaverstaan, hevoskuljetusvaunua teiniluolaksi muuttavaan aloittelevaan arkkitehtiin, sekä häkellyttävään puumajaan. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollit

ti 04.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Huimat huushollit
Avaruuden tuntua. Kausi 7, 6/9. George Clarke tutustuu yksijalkaisen surffarin retkeilyautoprojektiin, luksusretkeilymajaan toisesta maailmasta, sekä innovatiivisiin rakennuksiin niin Japanissa kuin Britanniassa. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollitU

ke 05.04. klo 03.45 - 04.40 55 minAVA

Huimat huushollit
Avaruuden tuntua. Kausi 7, 6/9. George Clarke tutustuu yksijalkaisen surffarin retkeilyautoprojektiin, luksusretkeilymajaan toisesta maailmasta, sekä innovatiivisiin rakennuksiin niin Japanissa kuin Britanniassa. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin. Uusinta.

Huimat huushollit

ke 05.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Bunkkeri ja kirjastoauto. Kausi 7, 7/9. Derbyshireläinen pariskunta saa tilaisuuden rakentaa toisen maailmansodan bunkkerista kotitoimiston. Lisäksi kirjastoauto muutetaan liikkuvaksi galleriaksi ja vieraillaan japanilaisessa baarissa ja panimossa, joka on rakennettu kierrätysmateriaaleista. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollitU

to 06.04. klo 03.45 - 04.40 55 minAVA

Bunkkeri ja kirjastoauto. Kausi 7, 7/9. Derbyshireläinen pariskunta saa tilaisuuden rakentaa toisen maailmansodan bunkkerista kotitoimiston. Lisäksi kirjastoauto muutetaan liikkuvaksi galleriaksi ja vieraillaan japanilaisessa baarissa ja panimossa, joka on rakennettu kierrätysmateriaaleista. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin. Uusinta.

Huimat huushollit

to 06.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Puutarharäätäli ja taivasmökki. Kausi 7, 8/9. Perheenäiti päättää rakennuttaa oman asuntovaununsa, koska ei löydä itselleen sopivaa mallia. Poikien äärimmäinen puumaja valmistuu vihdoin. Bristolissa tehdään metsämökki nosturin päälle. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollit

ma 10.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

24 tunnin legendaarinen mökki. Kausi 7, 9/9. Tiimi päättää rakentaa mökin Walesin erämaahan 24 tunnissa, joten he tarvitsevat ohjelmaan aiemmin osallistuneiden apua tässä valtavassa urakassaan. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollit

ti 11.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Karjavaunusta kodiksi. Kausi 8, 1/8. Taksiyrityksen omistaja Simon rakentaa eläkkeelle jääneelle Carol-äidilleen liikkuvaa kotia entisestä junan karjavaunusta. Georgen ja Willin omassa asuntoautoprojektissa lähdetään liikkeelle vanhasta ja kovia kokeneesta klassikkoautosta. Myös Lontoon kiireestä pois muuttaneella Clarella on työn alla matkailuauto itselleen ja koirilleen. Espanjan matkallaan George käy Andalusiassa tutustumassa minitaloon. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luomassa niin tavalliset harrastajarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollit

ke 12.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Supermummon mökki. Kausi 8, 2/8. Perheenlisäystä saanut nuori pariskunta Cornwallista tavoittelee velatonta ja liikkuvaa elämää amerikkalaistyyliin. 67-vuotias Caroline rakentaa takapihalleen mökkiä, jossa hän voi kirjoittaa rauhassa muistelmia. George ja Will etsivät inspiraatiota omaan projektiinsa, johon he tarvitsevat myös apuvoimia. George ihmettelee Gorafen autiomaahan rakennettua lasitaloa Espanjan matkallaan. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luomassa niin tavalliset harrastajarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollit

to 13.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Nuori lahjakkuus. Kausi 8, 3/8. George tapaa 17-vuotiaan Billyn, joka on nuoresta iästään huolimatta remontoinut asuntoauton ja haluaa nyt tarttua uuteen haasteeseen. Hän nimittäin aikoo rakentaa vanhasta kanavaveneestä perheelleen viihtyisän lomapaikan. Megan puolestaan remontoi aiemmin hampurilaiskojuna käytetystä pinkistä vaunusta tyylikkään drinkkibaarin omiin häihinsä. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollit

ma 17.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Minikoteja ja helikoptereita. Kausi 8, 4/8. Joe ja Becky rakentavat itselleen ensimmäistä yhteistä kotia. He haluavat välttää suuren asuntolainan, joten koti kohoaa perävaunun lavalle tieliikennelakien edellyttämissä mitoissa. Hävittäjälentäjän urasta haaveillut Maria puolestaan rakentaa itselleen ja pojalleen hengailupaikan vanhaan sotilashelikopteriin. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollit

ti 18.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Ongelmia asuntolaivassa. Kausi 8, 5/8. Junahullulla pariskunnalla on suuria suunnitelmia vanhalle tavaravaunulle. Sam rakentaa kotia itselleen ja tyttöystävälleen 1960-luvun asuntolaivaan. Georgen espanjalainen retki jatkuu äärimmäisellä rakennuskohteella: omatekoisella katedraalilla. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin

Huimat huushollitU

ke 19.04. klo 03.45 - 04.40 55 minAVA

Ongelmia asuntolaivassa. Kausi 8, 5/8. Junahullulla pariskunnalla on suuria suunnitelmia vanhalle tavaravaunulle. Sam rakentaa kotia itselleen ja tyttöystävälleen 1960-luvun asuntolaivaan. Georgen espanjalainen retki jatkuu äärimmäisellä rakennuskohteella: omatekoisella katedraalilla. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin Uusinta.

Huimat huushollit

ke 19.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Mennään bussilla. Kausi 8, 6/8. Mark tyttärineen rakentaa mikromatkailuvaunun pieneen klassikkoautoon tonnilla. Hyväntekeväisyysjärjestö muuttaa vanhan bussin liikkuvaksi opiskelutilaksi. George käy Espanjassa sata vuotta vanhassa talossa, jonka sisällä on moderni yllätys. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollitU

to 20.04. klo 03.40 - 04.35 55 minAVA

Mennään bussilla. Kausi 8, 6/8. Mark tyttärineen rakentaa mikromatkailuvaunun pieneen klassikkoautoon tonnilla. Hyväntekeväisyysjärjestö muuttaa vanhan bussin liikkuvaksi opiskelutilaksi. George käy Espanjassa sata vuotta vanhassa talossa, jonka sisällä on moderni yllätys. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin. Uusinta.

Huimat huushollit

to 20.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Paloauton muutosprojekti. Kausi 8, 7/8. Nuoripari yrittää muokata klassisesta paloautosta matkailuauton Euroopan matkaa varten. Georgen tiimin rakentama kunnianhimoinen matkailuautoprojekti lähestyy maaliviivaa. George vierailee espanjalaisessa talossa, jonka rakenne näyttää ulkoapäin katsottuna mahdottomalta. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollitU

ma 24.04. klo 03.50 - 04.45 55 minAVA

Paloauton muutosprojekti. Kausi 8, 7/8. Nuoripari yrittää muokata klassisesta paloautosta matkailuauton Euroopan matkaa varten. Georgen tiimin rakentama kunnianhimoinen matkailuautoprojekti lähestyy maaliviivaa. George vierailee espanjalaisessa talossa, jonka rakenne näyttää ulkoapäin katsottuna mahdottomalta. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin. Uusinta.

Huimat huushollit

ma 24.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Pallo hallussa. Kausi 8, 8/8. Isä rakentaa lapsilleen pallonmuotoisen majan asunnon katolle leikkipaikaksi. Isä ja poika tekevät öljynporauslautan pelastusveneestä asuntolaivan. George tutustuu Espanjassa tavalliselta näyttävään yksiöön, jonka sisältä paljastuu suuri yllätys. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin

Huimat huushollit

ti 25.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Katoava kylpyhuone. Kausi 9, 1/8. Lentoteknikko Guy remontoi vaimonsa Traceyn kanssa vanhasta, pienestä leipomosta kahden makuuhuoneen asumusta, johon on suunnitteilla tilaa säästävä katoava kylpyhuone. Autonäyttelyjä kiertävä Bob kunnostaa vanhasta Reliant Robinista kompaktia matkailuvaunua. George puolestaan vierailee Chilessä tutustumassa betoniseen, veistosmaiseen taloon ja suunnittelee Willin kanssa oman observatorion rakentamista. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luomassa niin tavalliset harrastajarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollitU

ke 26.04. klo 04.05 - 05.00 55 minAVA

Katoava kylpyhuone. Kausi 9, 1/8. Lentoteknikko Guy remontoi vaimonsa Traceyn kanssa vanhasta, pienestä leipomosta kahden makuuhuoneen asumusta, johon on suunnitteilla tilaa säästävä katoava kylpyhuone. Autonäyttelyjä kiertävä Bob kunnostaa vanhasta Reliant Robinista kompaktia matkailuvaunua. George puolestaan vierailee Chilessä tutustumassa betoniseen, veistosmaiseen taloon ja suunnittelee Willin kanssa oman observatorion rakentamista. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luomassa niin tavalliset harrastajarakentajat kuin ammattilaisetkin. Uusinta.

Huimat huushollit

ke 26.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Ylimaallista arkkitehtuuria. Kausi 9, 2/8. Perheenäiti haluaa kunnostaa ränsistyneestä autotallista monitoimitilan, jossa huomioidaan perheenjäsenten erilaiset tarpeet. Nuoripari puolestaan remontoi veneestä luksuskotia. George käy chileläisessä temppelissä, jonka arkkitehtuuri on vailla vertaa. Myös observatoriohanke edistyy Willin hakiessa innoitusta Jules Vernen tarinoista. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luomassa niin tavalliset harrastajarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollitU

to 27.04. klo 03.40 - 04.35 55 minAVA

Ylimaallista arkkitehtuuria. Kausi 9, 2/8. Perheenäiti haluaa kunnostaa ränsistyneestä autotallista monitoimitilan, jossa huomioidaan perheenjäsenten erilaiset tarpeet. Nuoripari puolestaan remontoi veneestä luksuskotia. George käy chileläisessä temppelissä, jonka arkkitehtuuri on vailla vertaa. Myös observatoriohanke edistyy Willin hakiessa innoitusta Jules Vernen tarinoista. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luomassa niin tavalliset harrastajarakentajat kuin ammattilaisetkin. Uusinta.

Huimat huushollit

to 27.04. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Mökki kuin sadusta. Kausi 9, 3/8. Entinen lentokonemekaanikko kunnostaa vanhasta lentokoneen moottorikotelosta asuntovaunua. Isä ja vaari rakentavat pienelle pojalle satumaista mökkiä kierrätysmateriaaleista. George käy Chilen-reissullaan upealla viinitilalla, ja Will suunnittelee observatorioon kupolia. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luomassa niin tavalliset harrastajarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollitU

pe 28.04. klo 13.00 - 14.00 60 minAVA

Pallo hallussa. Kausi 8, 8/8. Isä rakentaa lapsilleen pallonmuotoisen majan asunnon katolle leikkipaikaksi. Isä ja poika tekevät öljynporauslautan pelastusveneestä asuntolaivan. George tutustuu Espanjassa tavalliselta näyttävään yksiöön, jonka sisältä paljastuu suuri yllätys. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luoneet niin tavalliset harrastelijarakentajat kuin ammattilaisetkin Uusinta.

Huimat huushollitU

la 29.04. klo 04.00 - 04.55 55 minAVA

Katoava kylpyhuone. Kausi 9, 1/8. Lentoteknikko Guy remontoi vaimonsa Traceyn kanssa vanhasta, pienestä leipomosta kahden makuuhuoneen asumusta, johon on suunnitteilla tilaa säästävä katoava kylpyhuone. Autonäyttelyjä kiertävä Bob kunnostaa vanhasta Reliant Robinista kompaktia matkailuvaunua. George puolestaan vierailee Chilessä tutustumassa betoniseen, veistosmaiseen taloon ja suunnittelee Willin kanssa oman observatorion rakentamista. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luomassa niin tavalliset harrastajarakentajat kuin ammattilaisetkin. Uusinta.

Huimat huushollitU

su 30.04. klo 04.20 - 05.15 55 minAVA

Ylimaallista arkkitehtuuria. Kausi 9, 2/8. Perheenäiti haluaa kunnostaa ränsistyneestä autotallista monitoimitilan, jossa huomioidaan perheenjäsenten erilaiset tarpeet. Nuoripari puolestaan remontoi veneestä luksuskotia. George käy chileläisessä temppelissä, jonka arkkitehtuuri on vailla vertaa. Myös observatoriohanke edistyy Willin hakiessa innoitusta Jules Vernen tarinoista. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luomassa niin tavalliset harrastajarakentajat kuin ammattilaisetkin. Uusinta.

Huimat huushollitU

ma 01.05. klo 03.50 - 04.45 55 minAVA

Mökki kuin sadusta. Kausi 9, 3/8. Entinen lentokonemekaanikko kunnostaa vanhasta lentokoneen moottorikotelosta asuntovaunua. Isä ja vaari rakentavat pienelle pojalle satumaista mökkiä kierrätysmateriaaleista. George käy Chilen-reissullaan upealla viinitilalla, ja Will suunnittelee observatorioon kupolia. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luomassa niin tavalliset harrastajarakentajat kuin ammattilaisetkin. Uusinta.

Huimat huushollit

ma 01.05. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Minillä maailmalle. Kausi 9, 4/8. Nuoripari vaihtaa häät vanhaan bussiin, josta he kunnostavat matkailuautoa Minin mentävällä autotallilla. Ammattilentäjä remontoi suihkukoneen rungosta puutarhamajaa. George hakee observatorioprojektille innoitusta Chilestä, Will puolestaan pyöräliikkeestä. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luomassa niin tavalliset harrastajarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollit

ti 02.05. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Paloautosta baariksi. Kausi 9, 5/8. Eläköitynyt palopelastaja haluaa kunnostaa vanhasta paloautosta baarin, jonka tuotot menevät avustusjärjestölle. Parikymppinen Max rakentaa mökkiä ja tekee kaiken itse aina pultteja ja muttereita myöten. Observatorion pyörivän katon rakentaminen osoittautuu odotettua kimurantimmaksi haasteeksi Georgelle ja Willille. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luomassa niin tavalliset harrastajarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollit

ke 03.05. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Yhtä sirkusta. Kausi 9, 6/8. Eläköitynyt Paul ottaa viimeiseksi projektikseen 1800-luvulta peräisin olevan sirkusvaunun kunnostamisen. Damon puolestaan rakentaa vanhasta viljasiilosta baaria. Chilessä George tutustuu puuksi naamioituun ekohotelliin ja ratkoo kotopuolessa observatorion tilanpuuteongelmaa. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luomassa niin tavalliset harrastajarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollit

to 04.05. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Vanhassa vara parempi. Kausi 9, 7/8. Kun tavallinen matkailuauto ei kelpaa, rekkakuski Chris päättää tehdä sellaisen kahdesta erilaisesta Volkswagenista. Vanhempi pariskunta kunnostaa satavuotiaasta junanvaunusta vuokramökkiä. George ja Will innostuvat camera obscuran saloista. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luomassa niin tavalliset harrastajarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollit

ma 08.05. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Tähtiä tähyillen. Kausi 9, 8/8. Ikkunapokista syntyy seinä ja ajopuusta porraskaide, kun autotallista remontoidaan pihamökkiä. Eläkkeelle jäänyt Mandy kunnostaa pakusta kotia lähteäkseen sillä maailmalle Hardy-kissansa kanssa. George pääsee viimein näkemään, tuliko observatoriosta sellainen kuin hän toivoi. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luomassa niin tavalliset harrastajarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollit

ti 09.05. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Tähtiä taivaalla ja lavalla. Kausi 10, 1/8. Pitkän työuran tehnyt Val haluaa repäistä ja rakentaa tähtien katseluun sopivan mökin, jonne mahtuu myös liki 2,5 metriä korkea pehmokarhu. Mökki ei ole muutenkaan ihan tavallinen, vaan sisältää muun muassa salaoven ja liukumäen. Lontoon West Endissä uraa tehnyt laulaja ja näyttelijä Gemma on jäänyt työttömäksi koronapandemian aikana ja keksii nyt tehdä itselleen paikasta toiseen liikuteltavan esiintymislavan vanhasta hevostrailerista. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luomassa niin tavalliset harrastajarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollit

ke 10.05. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Puuta ja sirkushuveja. Kausi 10, 2/8. Aloitteleva puuseppä Frankie haluaa testata taitojaan muuttamalla vanhan sirkusauton liikkuvaksi asumukseksi hänelle ja hänen tyttöystävälleen vanhempien maatilalle. Haasteena ovat auton huono kunto ja hyvin pieni budjetti, mutta Frankie on päättänyt onnistua. Nick on rakentanut vanhasta Land Roverista kulkupelin vaimonsa lempielokuvan hengessä, mutta nyt autoon halutaan lisätä vielä majoittumistilat, jotta pariskunnan ei tarvitsisi yöpyä reissuillaan teltassa. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luomassa niin tavalliset harrastajarakentajat kuin ammattilaisetkin.

Huimat huushollit

to 11.05. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Pelastustoimia. Kausi 10, 3/8. Lumilautailua ja Alpeilla reissaamista rakastava Kay lähtee rohkeasti muuttamaan vanhaa ambulanssia matkailuautoksi, vaikka hänellä ei ole lainkaan aiempaa kokemusta ajoneuvojen rakentamisesta eikä juuri muustakaan rakentamisesta. Drew puolestaan on hankkinut vanhan öljynporauslautan pelastusveneen ja haluaa muuttaa asumaan siihen, mutta ensin vene on kunnostettava sellaiseksi, että myös tuore kumppani Miranda suostuu asumaan siinä. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia, joita ovat luomassa niin tavalliset harrastajarakentajat kuin ammattilaisetkin.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Isä Matteon tutkimuksia, Christoffer Strandberg Show, Pikku Kakkonen, Unelma-asunto auringon alta, Alexa ratkaisee, Midsomerin murhat, Syke, Poliisikoira Rex, Milanon naisten paratiisi, Hiihdon SM, N 5 km (P)

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity