9/10. Italialaiset rakastavat aperitiiveja, mutta mukana on oltava myös pikkusyötävää. Michela valmistaa erästä suosikkiruokaa, hakee vihannestorilta ainekset kasvislasagnen tekoon ja maistelee ricotta-juustoa. T: BBC. (U) HD
8/10. Michela vierailee aurinkoisella oliivitilalla maistelemassa oliiviöljyjä ja tutustuu mustekalakeiton valmistukseen Livornossa. Perheen kesken maistellaan suvun versiota sienalaisesta panforte-hedelmäkakusta. T:BBC (U) HD
7/10. Toscanan kukkuloilla kasvaa maailmankuuluja tryffeleitä, jotka maustavat paikallisia herkkuruokia. Michela valmistaa paistettuja munia tryffelien ja parsan kera sekä maistelee täytettyjä kikherneleipiä. T: BBC. (U) HD
6/10. Certaldo tunnetaan runoilija Boccacciosta mutta myös punasipuleistaan. Michela kokkaa panzanella-salaattia sipuleista, tomaateista ja leipämuruista sekä perinteistä brandylla maustettua kahvi-keksikakkua. T: BBC. (U) HD
4/10. Michela tutustuu Toscanan katuruokaan ja valmistaa oman versionsa polentasta. Hunajastaan kuuluisassa Montalcinossa vieraillaan mehiläistilalla ja leivotaan gluteeniton kakku. T: BBC. (U) HD
3/10. Kokki Michela esittelee Toscanaa ja valmistaa paikallisia ruokia. San Gimignano on matkailijoiden suosikki ja tunnettu jäätelöstään. Michela kokkaa simpukka-rapukastiketta sekä italialaista jäätelökahvia. T: BBC. (U) HD
2/10. Livorno tunnetaan kalaruuistaan, Siena puolestaan leivonnaisistaan. Yksinkertaisista aineksista saa ihania ruokia, kuten nyt valmistettavaa tonnikala-sitruunaspagettia ja cantuccini-keksejä. T: BBC. (U) HD
1/10. Matkailua rakastava kokki Michela pistäytyy Livornon ruokatorilla ja brunello-viinitilalla hakemassa inspiraatiota ruokiin. Nyt kokataan perinteistä pestoa ja punaviinissä haudutettuja päärynöitä. T: BBC. (U) HD
8/10. Michela vierailee aurinkoisella oliivitilalla maistelemassa oliiviöljyjä ja tutustuu mustekalakeiton valmistukseen Livornossa. Perheen kesken maistellaan suvun versiota sienalaisesta panforte-hedelmäkakusta. T:BBC HD
8/10. Michela vierailee aurinkoisella oliivitilalla maistelemassa oliiviöljyjä ja tutustuu mustekalakeiton valmistukseen Livornossa. Perheen kesken maistellaan suvun versiota sienalaisesta panforte-hedelmäkakusta. T:BBC HD
8/10. Michela vierailee aurinkoisella oliivitilalla maistelemassa oliiviöljyjä ja tutustuu mustekalakeiton valmistukseen Livornossa. Perheen kesken maistellaan suvun versiota sienalaisesta panforte-hedelmäkakusta. T:BBC HD
8/10. Michela vierailee aurinkoisella oliivitilalla maistelemassa oliiviöljyjä ja tutustuu mustekalakeiton valmistukseen Livornossa. Perheen kesken maistellaan suvun versiota sienalaisesta panforte-hedelmäkakusta. T:BBC HD
7/10. Toscanan kukkuloilla kasvaa maailmankuuluja tryffeleitä, jotka maustavat paikallisia herkkuruokia. Michela valmistaa paistettuja munia tryffelien ja parsan kera sekä maistelee täytettyjä kikherneleipiä. T: BBC.
7/10. Toscanan kukkuloilla kasvaa maailmankuuluja tryffeleitä, jotka maustavat paikallisia herkkuruokia. Michela valmistaa paistettuja munia tryffelien ja parsan kera sekä maistelee täytettyjä kikherneleipiä. T: BBC. HD
6/10. Certaldo tunnetaan runoilija Boccacciosta mutta myös punasipuleistaan. Michela kokkaa panzanella-salaattia sipuleista, tomaateista ja leipämuruista sekä perinteistä brandylla maustettua kahvi-keksikakkua. T: BBC. HD
6/10. Certaldo tunnetaan runoilija Boccacciosta mutta myös punasipuleistaan. Michela kokkaa panzanella-salaattia sipuleista, tomaateista ja leipämuruista sekä perinteistä brandylla maustettua kahvi-keksikakkua. T: BBC. HD
4/10. Michela tutustuu Toscanan katuruokaan ja valmistaa oman versionsa polentasta. Hunajastaan kuuluisassa Montalcinossa vieraillaan mehiläistilalla ja leivotaan gluteeniton kakku. T: BBC. HD
4/10. Michela tutustuu Toscanan katuruokaan ja valmistaa oman versionsa polentasta. Hunajastaan kuuluisassa Montalcinossa vieraillaan mehiläistilalla ja leivotaan gluteeniton kakku. T: BBC. HD
3/10. Kokki Michela esittelee Toscanaa ja valmistaa paikallisia ruokia. San Gimignano on matkailijoiden suosikki ja tunnettu jäätelöstään. Michela kokkaa simpukka-rapukastiketta sekä Affogato - jäätelöä ja kahvia. T: BBC. HD
3/10. Kokki Michela esittelee Toscanaa ja valmistaa paikallisia ruokia. San Gimignano on matkailijoiden suosikki ja tunnettu jäätelöstään. Michela kokkaa simpukka-rapukastiketta sekä Affogato - jäätelöä ja kahvia. T: BBC. HD
2/10. Livorno tunnetaan kalaruuistaan, Siena puolestaan leivonnaisistaan. Yksinkertaisista aineksista saa ihania ruokia, kuten nyt valmistettavaa tonnikalasitruunaspagettia ja Cantuccini-keksejä. T: BBC. HD
2/10. Livorno tunnetaan kalaruuistaan, Siena puolestaan leivonnaisistaan. Yksinkertaisista aineksista saa ihania ruokia, kuten nyt valmistettavaa tonnikalasitruunaspagettia ja Cantuccini-keksejä. T: BBC. HD
1/10. Matkailua rakastava kokki Michela pistäytyy Livornon ruokatorilla ja brunello-viinitilalla hakemassa inspiraatiota ruokiin. Nyt kokataan perinteistä pestoa ja punaviinissä haudutettuja päärynöitä. T: BBC. HD
1/10. Matkailua rakastava kokki Michela pistäytyy Livornon ruokatorilla ja brunello-viinitilalla hakemassa inspiraatiota ruokiin. Nyt kokataan perinteistä pestoa ja punaviinissä haudutettuja päärynöitä. T: BBC. HD