ReseptitSanakirjaVaihtoautotBlogitViihdeHoroskooppiTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Haulla henri ja sirly italiassa löytyy 30 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Kaikki Omat kanavat Ilmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Henri ja Sirly ItaliassaU

su 04.12.2022 17.50 - 18.00 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 3/3. Henrin ja Sirlyn matka lähenee loppua, ja on aika kääriä hihat. Protagonistimme pohtivat, mitä matka on kokonaisuudessaan opettanut, ja heittävät toisilleen haasteen: kaikki raaka-aineet on käytettävä, ja sen jälkeen kaikki on syötävä. (7')

Henri ja Sirly ItaliassaU

su 04.12.2022 17.40 - 17.50 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 2/3. On aika nauttia Ruokalaakson parhaista antimista, ja tutustua samalla paikallisiin tuottajiin. Miltä tuntuu, kun oman sadon antimia päätyy roskiin toisella puolella Eurooppaa? En route, Sirly saa erityisen uuden ystävän. (7')

Henri ja Sirly ItaliassaU

su 04.12.2022 17.30 - 17.40 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 1/3. Henri ja Sirly ovat Parmassa, Italian Ruokalaakson sydämessä, jossa he tutustuvat maan perinteiseen ruokakulttuuriin, Cucina Poveraan, suupala kerrallaan. Mitä yhteistä Parman kinkulla tai parmesaanilla ja “Köyhällä keittiöllä” on, ja mitä italialainen huippukokki loihtii savustetusta poron sydämestä, ja kasasta vihannesten kuoria? (7')

Henri ja Sirly Italiassa

la 03.12.2022 16.50 - 17.00 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 3/3. Henrin ja Sirlyn matka lähenee loppua, ja on aika kääriä hihat. Protagonistimme pohtivat, mitä matka on kokonaisuudessaan opettanut, ja heittävät toisilleen haasteen: kaikki raaka-aineet on käytettävä, ja sen jälkeen kaikki on syötävä. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

la 03.12.2022 16.40 - 16.50 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 2/3. On aika nauttia Ruokalaakson parhaista antimista, ja tutustua samalla paikallisiin tuottajiin. Miltä tuntuu, kun oman sadon antimia päätyy roskiin toisella puolella Eurooppaa? En route, Sirly saa erityisen uuden ystävän. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

la 03.12.2022 16.30 - 16.40 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 1/3. Henri ja Sirly ovat Parmassa, Italian Ruokalaakson sydämessä, jossa he tutustuvat maan perinteiseen ruokakulttuuriin, Cucina Poveraan, suupala kerrallaan. Mitä yhteistä Parman kinkulla tai parmesaanilla ja “Köyhällä keittiöllä” on, ja mitä italialainen huippukokki loihtii savustetusta poron sydämestä, ja kasasta vihannesten kuoria? (7')

Henri ja Sirly Italiassa

ke 30.11.2022 18.50 - 19.00 10 minNelonen

Kausi 1. Jakso 3/3. Henrin ja Sirlyn matka lähenee loppua, ja on aika kääriä hihat. Protagonistimme pohtivat, mitä matka on kokonaisuudessaan opettanut, ja heittävät toisilleen haasteen: kaikki raaka-aineet on käytettävä, ja sen jälkeen kaikki on syötävä. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

ke 30.11.2022 18.40 - 18.50 10 minNelonen

Kausi 1. Jakso 2/3. On aika nauttia Ruokalaakson parhaista antimista, ja tutustua samalla paikallisiin tuottajiin. Miltä tuntuu, kun oman sadon antimia päätyy roskiin toisella puolella Eurooppaa? En route, Sirly saa erityisen uuden ystävän. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

ke 30.11.2022 18.30 - 18.40 10 minNelonen

Kausi 1. Jakso 1/3. Henri ja Sirly ovat Parmassa, Italian Ruokalaakson sydämessä, jossa he tutustuvat maan perinteiseen ruokakulttuuriin, Cucina Poveraan, suupala kerrallaan. Mitä yhteistä Parman kinkulla tai parmesaanilla ja “Köyhällä keittiöllä” on, ja mitä italialainen huippukokki loihtii savustetusta poron sydämestä, ja kasasta vihannesten kuoria? (7')

Henri ja Sirly Italiassa

la 26.11.2022 16.50 - 17.00 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 3/3. Henrin ja Sirlyn matka lähenee loppua, ja on aika kääriä hihat. Protagonistimme pohtivat, mitä matka on kokonaisuudessaan opettanut, ja heittävät toisilleen haasteen: kaikki raaka-aineet on käytettävä, ja sen jälkeen kaikki on syötävä. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

la 26.11.2022 16.40 - 16.50 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 2/3. On aika nauttia Ruokalaakson parhaista antimista, ja tutustua samalla paikallisiin tuottajiin. Miltä tuntuu, kun oman sadon antimia päätyy roskiin toisella puolella Eurooppaa? En route, Sirly saa erityisen uuden ystävän. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

la 26.11.2022 16.30 - 16.40 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 1/3. Henri ja Sirly ovat Parmassa, Italian Ruokalaakson sydämessä, jossa he tutustuvat maan perinteiseen ruokakulttuuriin, Cucina Poveraan, suupala kerrallaan. Mitä yhteistä Parman kinkulla tai parmesaanilla ja “Köyhällä keittiöllä” on, ja mitä italialainen huippukokki loihtii savustetusta poron sydämestä, ja kasasta vihannesten kuoria? (7')

Henri ja Sirly Italiassa

to 24.11.2022 23.20 - 23.30 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 3/3. Henrin ja Sirlyn matka lähenee loppua, ja on aika kääriä hihat. Protagonistimme pohtivat, mitä matka on kokonaisuudessaan opettanut, ja heittävät toisilleen haasteen: kaikki raaka-aineet on käytettävä, ja sen jälkeen kaikki on syötävä. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

to 24.11.2022 23.10 - 23.20 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 2/3. On aika nauttia Ruokalaakson parhaista antimista, ja tutustua samalla paikallisiin tuottajiin. Miltä tuntuu, kun oman sadon antimia päätyy roskiin toisella puolella Eurooppaa? En route, Sirly saa erityisen uuden ystävän. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

to 24.11.2022 23.00 - 23.10 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 1/3. Henri ja Sirly ovat Parmassa, Italian Ruokalaakson sydämessä, jossa he tutustuvat maan perinteiseen ruokakulttuuriin, Cucina Poveraan, suupala kerrallaan. Mitä yhteistä Parman kinkulla tai parmesaanilla ja “Köyhällä keittiöllä” on, ja mitä italialainen huippukokki loihtii savustetusta poron sydämestä, ja kasasta vihannesten kuoria? (7')

Henri ja Sirly Italiassa

ti 22.11.2022 17.50 - 18.00 10 minNelonen

Kausi 1. Jakso 3/3. Henrin ja Sirlyn matka lähenee loppua, ja on aika kääriä hihat. Protagonistimme pohtivat, mitä matka on kokonaisuudessaan opettanut, ja heittävät toisilleen haasteen: kaikki raaka-aineet on käytettävä, ja sen jälkeen kaikki on syötävä. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

ti 22.11.2022 17.40 - 17.50 10 minNelonen

Kausi 1. Jakso 2/3. On aika nauttia Ruokalaakson parhaista antimista, ja tutustua samalla paikallisiin tuottajiin. Miltä tuntuu, kun oman sadon antimia päätyy roskiin toisella puolella Eurooppaa? En route, Sirly saa erityisen uuden ystävän. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

ti 22.11.2022 17.30 - 17.40 10 minNelonen

Kausi 1. Jakso 1/3. Henri ja Sirly ovat Parmassa, Italian Ruokalaakson sydämessä, jossa he tutustuvat maan perinteiseen ruokakulttuuriin, Cucina Poveraan, suupala kerrallaan. Mitä yhteistä Parman kinkulla tai parmesaanilla ja “Köyhällä keittiöllä” on, ja mitä italialainen huippukokki loihtii savustetusta poron sydämestä, ja kasasta vihannesten kuoria? (7')

Henri ja Sirly Italiassa

su 20.11.2022 17.50 - 18.00 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 3/3. Henrin ja Sirlyn matka lähenee loppua, ja on aika kääriä hihat. Protagonistimme pohtivat, mitä matka on kokonaisuudessaan opettanut, ja heittävät toisilleen haasteen: kaikki raaka-aineet on käytettävä, ja sen jälkeen kaikki on syötävä. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

su 20.11.2022 17.40 - 17.50 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 2/3. On aika nauttia Ruokalaakson parhaista antimista, ja tutustua samalla paikallisiin tuottajiin. Miltä tuntuu, kun oman sadon antimia päätyy roskiin toisella puolella Eurooppaa? En route, Sirly saa erityisen uuden ystävän. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

su 20.11.2022 17.30 - 17.40 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 1/3. Henri ja Sirly ovat Parmassa, Italian Ruokalaakson sydämessä, jossa he tutustuvat maan perinteiseen ruokakulttuuriin, Cucina Poveraan, suupala kerrallaan. Mitä yhteistä Parman kinkulla tai parmesaanilla ja “Köyhällä keittiöllä” on, ja mitä italialainen huippukokki loihtii savustetusta poron sydämestä, ja kasasta vihannesten kuoria? (7')

Henri ja Sirly ItaliassaU

pe 18.11.2022 16.20 - 16.30 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 3/3. Henrin ja Sirlyn matka lähenee loppua, ja on aika kääriä hihat. Protagonistimme pohtivat, mitä matka on kokonaisuudessaan opettanut, ja heittävät toisilleen haasteen: kaikki raaka-aineet on käytettävä, ja sen jälkeen kaikki on syötävä. (7')

Henri ja Sirly ItaliassaU

pe 18.11.2022 16.10 - 16.20 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 2/3. On aika nauttia Ruokalaakson parhaista antimista, ja tutustua samalla paikallisiin tuottajiin. Miltä tuntuu, kun oman sadon antimia päätyy roskiin toisella puolella Eurooppaa? En route, Sirly saa erityisen uuden ystävän. (7')

Henri ja Sirly ItaliassaU

pe 18.11.2022 16.00 - 16.10 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 1/3. Henri ja Sirly ovat Parmassa, Italian Ruokalaakson sydämessä, jossa he tutustuvat maan perinteiseen ruokakulttuuriin, Cucina Poveraan, suupala kerrallaan. Mitä yhteistä Parman kinkulla tai parmesaanilla ja “Köyhällä keittiöllä” on, ja mitä italialainen huippukokki loihtii savustetusta poron sydämestä, ja kasasta vihannesten kuoria? (7')

Henri ja Sirly Italiassa

ma 14.11.2022 21.20 - 21.30 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 3/3. Henrin ja Sirlyn matka lähenee loppua, ja on aika kääriä hihat. Protagonistimme pohtivat, mitä matka on kokonaisuudessaan opettanut, ja heittävät toisilleen haasteen: kaikki raaka-aineet on käytettävä, ja sen jälkeen kaikki on syötävä. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

ma 14.11.2022 21.10 - 21.20 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 2/3. On aika nauttia Ruokalaakson parhaista antimista, ja tutustua samalla paikallisiin tuottajiin. Miltä tuntuu, kun oman sadon antimia päätyy roskiin toisella puolella Eurooppaa? En route, Sirly saa erityisen uuden ystävän. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

ma 14.11.2022 21.00 - 21.10 10 minLiv

Kausi 1. Jakso 1/3. Henri ja Sirly ovat Parmassa, Italian Ruokalaakson sydämessä, jossa he tutustuvat maan perinteiseen ruokakulttuuriin, Cucina Poveraan, suupala kerrallaan. Mitä yhteistä Parman kinkulla tai parmesaanilla ja “Köyhällä keittiöllä” on, ja mitä italialainen huippukokki loihtii savustetusta poron sydämestä, ja kasasta vihannesten kuoria? (7')

Henri ja Sirly Italiassa

ma 14.11.2022 17.10 - 17.20 10 minNelonen

Kausi 1. Jakso 3/3. Henrin ja Sirlyn matka lähenee loppua, ja on aika kääriä hihat. Protagonistimme pohtivat, mitä matka on kokonaisuudessaan opettanut, ja heittävät toisilleen haasteen: kaikki raaka-aineet on käytettävä, ja sen jälkeen kaikki on syötävä. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

ma 14.11.2022 17.00 - 17.10 10 minNelonen

Kausi 1. Jakso 2/3. On aika nauttia Ruokalaakson parhaista antimista, ja tutustua samalla paikallisiin tuottajiin. Miltä tuntuu, kun oman sadon antimia päätyy roskiin toisella puolella Eurooppaa? En route, Sirly saa erityisen uuden ystävän. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

ma 14.11.2022 16.50 - 17.00 10 minNelonen

Kausi 1. Jakso 1/3. Henri ja Sirly ovat Parmassa, Italian Ruokalaakson sydämessä, jossa he tutustuvat maan perinteiseen ruokakulttuuriin, Cucina Poveraan, suupala kerrallaan. Mitä yhteistä Parman kinkulla tai parmesaanilla ja “Köyhällä keittiöllä” on, ja mitä italialainen huippukokki loihtii savustetusta poron sydämestä, ja kasasta vihannesten kuoria? (7')
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Suuri seikkailu, Elävä arkisto: Eilispäivän iskelmä, The Voice of Finland, Yökylässä Maria Veitola, Muodin huipulle, Chelsean etsivä, Salatut elämät, Sorjonen, Rillit huurussa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity