Kausi 3. Jakso 10/10. Henkka & Niki vs. Rocky. Rocky Balboan kotikaupungissa Philadelphiassa kehään astuu klassisen Philly Cheese Steakin mestari John Bucci. Johnn Roast Pork on valmistanut klassista Cheese Steakia jo vuodesta 1930. Tuleeko tästä tyrmäysvoitto? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 9/10. Kalastusta paljain käsin. Tennesseessä Henkka ja Niki joutuvat kovan haasteen eteen kun he joutuvat kalastamaan paljain käsin punaniskojen kanssa. Entä kuinka perata elävä kissakala? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 8/10. Hummeria ja aina vain hummeria. Maine on kuuluisa klassisista hummereistaan. Kokkimme kokevat pyydyksiä hummeriveneellä kapteeni Cliven kanssa sekä ottavat mittaa nousevasta tähtikokista Dwaynesta. Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 7/10. Poutinea Montrealissa. Montrealissa kokkimme haastavat paikallisen kansallisruuan Poutinen mestarin Dany Royn. Tuomarina toimii tunnettu kanadalainen ruokakriitikko. Riittävätkö rahkeet voittoon? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 6/10. Kosherkeittiön kingit. Henkka ja Niki opettelevat juutalaisen keittiön saloja Rabbi Hechtin johdolla. Kuinka onnistuu hyppy tähän tuntemattomaan keittiöön ja sen hellojen äärelle? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 5/10. Viiniä ja ankkaa. Henkka & Niki matkustavat lOrpailleurin viinitilalle kohtaamaan klassisen ranskalaisen keittiön taitajan Chef Géraldin. Kuinka käy kun mestarit ottavat toisistaan mittaa? Kotimainen ohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 4/10. Sielunruokaa ja asennetta. Mama Jo ottaa Henkan ja Nikin syleilyynsä Mississippissä. Kokkimme panevat parastaan Soul Foodin alkulähteillä. Mutta riittääkö se kun vastassa on paikallinen legenda? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 3/10. Siirappia, siirappia. Matkaajamme tutustuvat Sugar Shackiin, jossa valmistetaan kuuluisaa vaahterasiirappia, sitä on kaikkialla. Myös metsämiesten harrastus, kirveenheitto, tulee tutuksi kokeillemme. Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 2/10. Henkan ja Nikin aikamatka. Matkaajamme ovat todellisen haasteen edessä kun he joutuvat kokkaamaan 1600-luvun pyhiinvaeltajien tapaan. Meneekö sormi suuhun kun apuna ei ole nykyajan keittiövälineitä? Kotimainen ohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 1/10. Kuningas elää!. Memphisissä kokataan Elviksen lempiravintolassa hänen suosikkiannoksensa. Tuomarina on itse Kuningas - liikkuvatko Henkan ja Nikin lanteet tarpeeksi vakuuttavasti voittoon? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 10/10. Henkka & Niki vs. Rocky. Rocky Balboan kotikaupungissa Philadelphiassa kehään astuu klassisen Philly Cheese Steakin mestari John Bucci. Johnn Roast Pork on valmistanut klassista Cheese Steakia jo vuodesta 1930. Tuleeko tästä tyrmäysvoitto? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 9/10. Kalastusta paljain käsin. Tennesseessä Henkka ja Niki joutuvat kovan haasteen eteen kun he joutuvat kalastamaan paljain käsin punaniskojen kanssa. Entä kuinka perata elävä kissakala? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 8/10. Hummeria ja aina vain hummeria. Maine on kuuluisa klassisista hummereistaan. Kokkimme kokevat pyydyksiä hummeriveneellä kapteeni Cliven kanssa sekä ottavat mittaa nousevasta tähtikokista Dwaynesta. Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 7/10. Poutinea Montrealissa. Montrealissa kokkimme haastavat paikallisen kansallisruuan Poutinen mestarin Dany Royn. Tuomarina toimii tunnettu kanadalainen ruokakriitikko. Riittävätkö rahkeet voittoon? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 6/10. Kosherkeittiön kingit. Henkka ja Niki opettelevat juutalaisen keittiön saloja Rabbi Hechtin johdolla. Kuinka onnistuu hyppy tähän tuntemattomaan keittiöön ja sen hellojen äärelle? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 5/10. Viiniä ja ankkaa. Henkka & Niki matkustavat lOrpailleurin viinitilalle kohtaamaan klassisen ranskalaisen keittiön taitajan Chef Géraldin. Kuinka käy kun mestarit ottavat toisistaan mittaa? Kotimainen ohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 4/10. Sielunruokaa ja asennetta. Mama Jo ottaa Henkan ja Nikin syleilyynsä Mississippissä. Kokkimme panevat parastaan Soul Foodin alkulähteillä. Mutta riittääkö se kun vastassa on paikallinen legenda? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 3/10. Siirappia, siirappia. Matkaajamme tutustuvat Sugar Shackiin, jossa valmistetaan kuuluisaa vaahterasiirappia, sitä on kaikkialla. Myös metsämiesten harrastus, kirveenheitto, tulee tutuksi kokeillemme. Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 2/10. Henkan ja Nikin aikamatka. Matkaajamme ovat todellisen haasteen edessä kun he joutuvat kokkaamaan 1600-luvun pyhiinvaeltajien tapaan. Meneekö sormi suuhun kun apuna ei ole nykyajan keittiövälineitä? Kotimainen ohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 1/10. Kuningas elää!. Memphisissä kokataan Elviksen lempiravintolassa hänen suosikkiannoksensa. Tuomarina on itse Kuningas - liikkuvatko Henkan ja Nikin lanteet tarpeeksi vakuuttavasti voittoon? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 10/10. Henkka & Niki vs. Rocky. Rocky Balboan kotikaupungissa Philadelphiassa kehään astuu klassisen Philly Cheese Steakin mestari John Bucci. Johnn Roast Pork on valmistanut klassista Cheese Steakia jo vuodesta 1930. Tuleeko tästä tyrmäysvoitto? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 9/10. Kalastusta paljain käsin. Tennesseessä Henkka ja Niki joutuvat kovan haasteen eteen kun he joutuvat kalastamaan paljain käsin punaniskojen kanssa. Entä kuinka perata elävä kissakala? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 8/10. Hummeria ja aina vain hummeria. Maine on kuuluisa klassisista hummereistaan. Kokkimme kokevat pyydyksiä hummeriveneellä kapteeni Cliven kanssa sekä ottavat mittaa nousevasta tähtikokista Dwaynesta. Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 7/10. Poutinea Montrealissa. Montrealissa kokkimme haastavat paikallisen kansallisruuan Poutinen mestarin Dany Royn. Tuomarina toimii tunnettu kanadalainen ruokakriitikko. Riittävätkö rahkeet voittoon? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 6/10. Kosherkeittiön kingit. Henkka ja Niki opettelevat juutalaisen keittiön saloja Rabbi Hechtin johdolla. Kuinka onnistuu hyppy tähän tuntemattomaan keittiöön ja sen hellojen äärelle? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 5/10. Viiniä ja ankkaa. Henkka & Niki matkustavat lOrpailleurin viinitilalle kohtaamaan klassisen ranskalaisen keittiön taitajan Chef Géraldin. Kuinka käy kun mestarit ottavat toisistaan mittaa? Kotimainen ohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 4/10. Sielunruokaa ja asennetta. Mama Jo ottaa Henkan ja Nikin syleilyynsä Mississippissä. Kokkimme panevat parastaan Soul Foodin alkulähteillä. Mutta riittääkö se kun vastassa on paikallinen legenda? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 3/10. Siirappia, siirappia. Matkaajamme tutustuvat Sugar Shackiin, jossa valmistetaan kuuluisaa vaahterasiirappia, sitä on kaikkialla. Myös metsämiesten harrastus, kirveenheitto, tulee tutuksi kokeillemme. Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 2/10. Henkan ja Nikin aikamatka. Matkaajamme ovat todellisen haasteen edessä kun he joutuvat kokkaamaan 1600-luvun pyhiinvaeltajien tapaan. Meneekö sormi suuhun kun apuna ei ole nykyajan keittiövälineitä? Kotimainen ohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 1/10. Kuningas elää!. Memphisissä kokataan Elviksen lempiravintolassa hänen suosikkiannoksensa. Tuomarina on itse Kuningas - liikkuvatko Henkan ja Nikin lanteet tarpeeksi vakuuttavasti voittoon? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 10/10. Henkka & Niki vs. Rocky. Rocky Balboan kotikaupungissa Philadelphiassa kehään astuu klassisen Philly Cheese Steakin mestari John Bucci. Johnn Roast Pork on valmistanut klassista Cheese Steakia jo vuodesta 1930. Tuleeko tästä tyrmäysvoitto? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 10/10. Henkka & Niki vs. Rocky. Rocky Balboan kotikaupungissa Philadelphiassa kehään astuu klassisen Philly Cheese Steakin mestari John Bucci. Johnn Roast Pork on valmistanut klassista Cheese Steakia jo vuodesta 1930. Tuleeko tästä tyrmäysvoitto? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 9/10. Kalastusta paljain käsin. Tennesseessä Henkka ja Niki joutuvat kovan haasteen eteen kun he joutuvat kalastamaan paljain käsin punaniskojen kanssa. Entä kuinka perata elävä kissakala? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 9/10. Kalastusta paljain käsin. Tennesseessä Henkka ja Niki joutuvat kovan haasteen eteen kun he joutuvat kalastamaan paljain käsin punaniskojen kanssa. Entä kuinka perata elävä kissakala? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 8/10. Hummeria ja aina vain hummeria. Maine on kuuluisa klassisista hummereistaan. Kokkimme kokevat pyydyksiä hummeriveneellä kapteeni Cliven kanssa sekä ottavat mittaa nousevasta tähtikokista Dwaynesta. Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 8/10. Hummeria ja aina vain hummeria. Maine on kuuluisa klassisista hummereistaan. Kokkimme kokevat pyydyksiä hummeriveneellä kapteeni Cliven kanssa sekä ottavat mittaa nousevasta tähtikokista Dwaynesta. Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 8/10. Hummeria ja aina vain hummeria. Maine on kuuluisa klassisista hummereistaan. Kokkimme kokevat pyydyksiä hummeriveneellä kapteeni Cliven kanssa sekä ottavat mittaa nousevasta tähtikokista Dwaynesta. Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 7/10. Poutinea Montrealissa. Montrealissa kokkimme haastavat paikallisen kansallisruuan Poutinen mestarin Dany Royn. Tuomarina toimii tunnettu kanadalainen ruokakriitikko. Riittävätkö rahkeet voittoon? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 7/10. Poutinea Montrealissa. Montrealissa kokkimme haastavat paikallisen kansallisruuan Poutinen mestarin Dany Royn. Tuomarina toimii tunnettu kanadalainen ruokakriitikko. Riittävätkö rahkeet voittoon? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 6/10. Kosherkeittiön kingit. Henkka ja Niki opettelevat juutalaisen keittiön saloja Rabbi Hechtin johdolla. Kuinka onnistuu hyppy tähän tuntemattomaan keittiöön ja sen hellojen äärelle? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 6/10. Kosherkeittiön kingit. Henkka ja Niki opettelevat juutalaisen keittiön saloja Rabbi Hechtin johdolla. Kuinka onnistuu hyppy tähän tuntemattomaan keittiöön ja sen hellojen äärelle? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 5/10. Viiniä ja ankkaa. Henkka & Niki matkustavat lOrpailleurin viinitilalle kohtaamaan klassisen ranskalaisen keittiön taitajan Chef Géraldin. Kuinka käy kun mestarit ottavat toisistaan mittaa? Kotimainen ohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 5/10. Viiniä ja ankkaa. Henkka & Niki matkustavat lOrpailleurin viinitilalle kohtaamaan klassisen ranskalaisen keittiön taitajan Chef Géraldin. Kuinka käy kun mestarit ottavat toisistaan mittaa? Kotimainen ohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 4/10. Sielunruokaa ja asennetta. Mama Jo ottaa Henkan ja Nikin syleilyynsä Mississippissä. Kokkimme panevat parastaan Soul Foodin alkulähteillä. Mutta riittääkö se kun vastassa on paikallinen legenda? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 4/10. Sielunruokaa ja asennetta. Mama Jo ottaa Henkan ja Nikin syleilyynsä Mississippissä. Kokkimme panevat parastaan Soul Foodin alkulähteillä. Mutta riittääkö se kun vastassa on paikallinen legenda? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 4/10. Sielunruokaa ja asennetta. Mama Jo ottaa Henkan ja Nikin syleilyynsä Mississippissä. Kokkimme panevat parastaan Soul Foodin alkulähteillä. Mutta riittääkö se kun vastassa on paikallinen legenda? Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 3/10. Siirappia, siirappia. Matkaajamme tutustuvat Sugar Shackiin, jossa valmistetaan kuuluisaa vaahterasiirappia, sitä on kaikkialla. Myös metsämiesten harrastus, kirveenheitto, tulee tutuksi kokeillemme. Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 3. Jakso 3/10. Siirappia, siirappia. Matkaajamme tutustuvat Sugar Shackiin, jossa valmistetaan kuuluisaa vaahterasiirappia, sitä on kaikkialla. Myös metsämiesten harrastus, kirveenheitto, tulee tutuksi kokeillemme. Kotimainen ohjelma. (23')
Kausi 2. Jakso 10/10. Etiopia Hollywoodissa. Little Ethiopia sijaitsee Hollywoodin naapurissa. Kokkimme saavat vastuksekseen tähtien suosiman kokkikuuluisuuden Genet Agonaferin. Kuinka käy viimeisessä taistossa? Kotimainen lifestyleohjelma. (22')
Kausi 2. Jakso 9/10. Amishien vaatteissa. Henkka & Niki opettelevat, kuinka valmistaa Amishien perinneruokaa ja tutustuvat paikalliseen maanviljelykseen. Mikä on oikea resepti korjaamaan voiton yhteisössä vailla sähköä? Kotimainen lifestyleohjelma. (23')