VaihtoautotReseptitBlogitViihdeTietovisatSanakirjaHoroskooppi

Haulla good kill löytyy 1 tuleva tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Good Kill

ke 06.10. klo 22.00 - 00.00 2h 0minParamount Network

Good KillIMDb 6.4»Traileri»Entinen hävittäjälentäjä Thomas Eagan (Ethan Hawke) sotii talibaneja vastaan Las Vegasista käsin, ohjaten sieltä kauko-ohjattuja miehittämättömiä hävittäjiä. Päällisin puolin seesteinen perhe-elämä ja alkoholin turruttamat illat tarjoavat edes pienen rauhan henkisesti rankan työn vastapainoksi. Eaganin usko omaan hallitukseensa ja sen aikomukseen tehdä hyvää on vahva, mutta raja oikean ja väärän välillä tuntuu välillä hämärältä. Luoko hän työllään enemmän terroristeja kuin saa niitä tuhottua ja taisteleeko hän sodassa, joka ei tule loppumaan milloinkaan?
> >
Good Kill
Entinen hävittäjälentäjä Thomas Eagan (Ethan Hawke) sotii talibaneja vastaan Las Vegasista käsin, ohjaten sieltä kauko-ohjattuja miehittämättömiä hävittäjiä. Päällisin puolin seesteinen perhe-elämä ja alkoholin turruttamat illat tarjoavat edes pienen rauhan henkisesti rankan työn vastapainoksi. Eaganin usko omaan hallitukseensa ja sen aikomukseen tehdä hyvää on vahva, mutta raja oikean ja väärän välillä tuntuu välillä hämärältä. Luoko hän työllään enemmän terroristeja kuin saa niitä tuhottua ja taisteleeko hän sodassa, joka ei tule loppumaan milloinkaan?
https://www.telsu.fi/l/good-kill_9487524.jpg
Arvosana 3.3/5, annettu 14 ääntä.

Suomen näppärin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: McLeodin tyttäret, Kova laki: Erikoisyksikkö, Elämäni Biisi, Pitääkö olla huolissaan?, Before I Die, Koston kierre, Simpsonit, Parasta aikaa, Posse, Hakekaa kätilö!

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity