Avajaispäivä. Kausi 1, 8/8. Hermot kiristyvät kun keittiön asennus viivästyy. Erikoinen menu vaatii poikkeuksellisen hyvin toimivan keittiön. Riittääkö aika, saadaanko kaikki kuntoon ennen avajaisia?
Kokki kaukomailla. Kausi 1, 7/8. Tommi lähtee pahimman kiireen tuoksinassa Mauritiukselle kansainväliseen Michelin-kokkien kutsukilpailuun. Finnjävelin remontti etenee hyvin, mutta aikataulu on armoton. Saadaanko kaikki valmiiksi ajallaan?
Blinejä ja haurasta lasia. Kausi 1, 6/8. Ravintoloitsijat pääsevät kokeilemaan itse kuinka haastavaa on lasinpuhallus ja uniikkien design-esineiden valmistus. Ravintola Bystron avajaiset ovat ovella, mutta vielä paljon on kesken.
Kokit staroina julkkareissa. Kausi 1, 5/8. Ravintoloiden julkistus lähestyy vauhdilla vaikka kaikki on vielä kesken. Kokkien omat remonttihommat tekevät enemmän tuhoa kuin tulosta. Kuinka ainutlaatuinen ravintolaidea otetaan vastaan?
Remonttipölyä ja kaamoksen taikaa. Kausi 1, 4/8. Remonttikiireiden kesken Henri ja Tommi matkustavat Utsjoelle tapaamaan puhtaiden raaka-aineiden toimittajia sekä oppimaan perinteistä saamelaista reseptiikkaa. Finnjävelin remontti käynnistyy. Purkutyöt paljastavat ikäviä yllätyksiä.
Designia ja kermaa. Kausi 1, 3/8. Finnjävelin konsepti jalostuu ja suunnittelijoiksi valikoituvat Kivi ja Tuuli Sotamaa. Kokit pääsevät kokeilemaan ravintolan omaa meijeriä. Nouseeko kerman litrahinta liian kovaksi tällä innovaatiolla?
Avajaispäivä. Kausi 1, 8/8. Hermot kiristyvät kun keittiön asennus viivästyy. Erikoinen menu vaatii poikkeuksellisen hyvin toimivan keittiön. Riittääkö aika, saadaanko kaikki kuntoon ennen avajaisia?
Kokki kaukomailla. Kausi 1, 7/8. Tommi lähtee pahimman kiireen tuoksinassa Mauritiukselle kansainväliseen Michelin-kokkien kutsukilpailuun. Finnjävelin remontti etenee hyvin, mutta aikataulu on armoton. Saadaanko kaikki valmiiksi ajallaan?
Blinejä ja haurasta lasia. Kausi 1, 6/8. Ravintoloitsijat pääsevät kokeilemaan itse kuinka haastavaa on lasinpuhallus ja uniikkien design-esineiden valmistus. Ravintola Bystron avajaiset ovat ovella, mutta vielä paljon on kesken.
Yllätysmomentti. Kausi 1, 2/8. Täydellinen tila löytyy, mutta ehtona on se, että viereiseen tilaan avataan toinen ravintola samanaikaisesti. Budjetti on suunniteltu vain yhteen ravintolaan, riittävätkö rahat molempiin
Kokit staroina julkkareissa. Kausi 1, 5/8. Ravintoloiden julkistus lähestyy vauhdilla vaikka kaikki on vielä kesken. Kokkien omat remonttihommat tekevät enemmän tuhoa kuin tulosta. Kuinka ainutlaatuinen ravintolaidea otetaan vastaan?
Remonttipölyä ja kaamoksen taikaa. Kausi 1, 4/8. Remonttikiireiden kesken Henri ja Tommi matkustavat Utsjoelle tapaamaan puhtaiden raaka-aineiden toimittajia sekä oppimaan perinteistä saamelaista reseptiikkaa. Finnjävelin remontti käynnistyy. Purkutyöt paljastavat ikäviä yllätyksiä.
Designia ja kermaa. Kausi 1, 3/8. Finnjävelin konsepti jalostuu ja suunnittelijoiksi valikoituvat Kivi ja Tuuli Sotamaa. Kokit pääsevät kokeilemaan ravintolan omaa meijeriä. Nouseeko kerman litrahinta liian kovaksi tällä innovaatiolla?
Yllätysmomentti. Kausi 1, 2/8. Täydellinen tila löytyy, mutta ehtona on se, että viereiseen tilaan avataan toinen ravintola samanaikaisesti. Budjetti on suunniteltu vain yhteen ravintolaan, riittävätkö rahat molempiin
Hulluja vai neroja?. Kausi 1, 1/8. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen päättävät perustaa suomalaiseen perinneruokaan perustuvan fine dining -ravintolan: Finnjävelin. Kunnianhimoinen hanke on kova haaste huippukokeillekin. Unelmapaikan tiellä on useita avoimia kysymyksiä ja esteitä. Kotimainen reality. Tuotanto: Mogulmedia.
Hulluja vai neroja?. Kausi 1, 1/8. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen päättävät perustaa suomalaiseen perinneruokaan perustuvan fine dining -ravintolan: Finnjävelin. Kunnianhimoinen hanke on kova haaste huippukokeillekin. Unelmapaikan tiellä on useita avoimia kysymyksiä ja esteitä. Kotimainen reality. Tuotanto: Mogulmedia.
Avajaispäivä. Kausi 1, 8/8. Hermot kiristyvät kun keittiön asennus viivästyy. Erikoinen menu vaatii poikkeuksellisen hyvin toimivan keittiön. Riittääkö aika, saadaanko kaikki kuntoon ennen avajaisia?
Kokki kaukomailla. Kausi 1, 7/8. Tommi lähtee pahimman kiireen tuoksinassa Mauritiukselle kansainväliseen Michelin-kokkien kutsukilpailuun. Finnjävelin remontti etenee hyvin, mutta aikataulu on armoton. Saadaanko kaikki valmiiksi ajallaan?
Blinejä ja haurasta lasia. Kausi 1, 6/8. Ravintoloitsijat pääsevät kokeilemaan itse kuinka haastavaa on lasinpuhallus ja uniikkien design-esineiden valmistus. Ravintola Bystron avajaiset ovat ovella, mutta vielä paljon on kesken.
Kokit staroina julkkareissa. Kausi 1, 5/8. Ravintoloiden julkistus lähestyy vauhdilla vaikka kaikki on vielä kesken. Kokkien omat remonttihommat tekevät enemmän tuhoa kuin tulosta. Kuinka ainutlaatuinen ravintolaidea otetaan vastaan?
Remonttipölyä ja kaamoksen taikaa. Kausi 1, 4/8. Remonttikiireiden kesken Henri ja Tommi matkustavat Utsjoelle tapaamaan puhtaiden raaka-aineiden toimittajia sekä oppimaan perinteistä saamelaista reseptiikkaa. Finnjävelin remontti käynnistyy. Purkutyöt paljastavat ikäviä yllätyksiä.
Designia ja kermaa. Kausi 1, 3/8. Finnjävelin konsepti jalostuu ja suunnittelijoiksi valikoituvat Kivi ja Tuuli Sotamaa. Kokit pääsevät kokeilemaan ravintolan omaa meijeriä. Nouseeko kerman litrahinta liian kovaksi tällä innovaatiolla?
Yllätysmomentti. Kausi 1, 2/8. Täydellinen tila löytyy, mutta ehtona on se, että viereiseen tilaan avataan toinen ravintola samanaikaisesti. Budjetti on suunniteltu vain yhteen ravintolaan, riittävätkö rahat molempiin
Hulluja vai neroja?. Kausi 1, 1/8. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen päättävät perustaa suomalaiseen perinneruokaan perustuvan fine dining -ravintolan: Finnjävelin. Kunnianhimoinen hanke on kova haaste huippukokeillekin. Unelmapaikan tiellä on useita avoimia kysymyksiä ja esteitä. Kotimainen reality. Tuotanto: Mogulmedia.
Avajaispäivä. Kausi 1, 8/8. Hermot kiristyvät kun keittiön asennus viivästyy. Erikoinen menu vaatii poikkeuksellisen hyvin toimivan keittiön. Riittääkö aika, saadaanko kaikki kuntoon ennen avajaisia?
Kokki kaukomailla. Kausi 1, 7/8. Tommi lähtee pahimman kiireen tuoksinassa Mauritiukselle kansainväliseen Michelin-kokkien kutsukilpailuun. Finnjävelin remontti etenee hyvin, mutta aikataulu on armoton. Saadaanko kaikki valmiiksi ajallaan?
Blinejä ja haurasta lasia. Kausi 1, 6/8. Ravintoloitsijat pääsevät kokeilemaan itse kuinka haastavaa on lasinpuhallus ja uniikkien design-esineiden valmistus. Ravintola Bystron avajaiset ovat ovella, mutta vielä paljon on kesken.
Kokit staroina julkkareissa. Kausi 1, 5/8. Ravintoloiden julkistus lähestyy vauhdilla vaikka kaikki on vielä kesken. Kokkien omat remonttihommat tekevät enemmän tuhoa kuin tulosta. Kuinka ainutlaatuinen ravintolaidea otetaan vastaan?
Remonttipölyä ja kaamoksen taikaa. Kausi 1, 4/8. Remonttikiireiden kesken Henri ja Tommi matkustavat Utsjoelle tapaamaan puhtaiden raaka-aineiden toimittajia sekä oppimaan perinteistä saamelaista reseptiikkaa. Finnjävelin remontti käynnistyy. Purkutyöt paljastavat ikäviä yllätyksiä.
Designia ja kermaa. Kausi 1, 3/8. Finnjävelin konsepti jalostuu ja suunnittelijoiksi valikoituvat Kivi ja Tuuli Sotamaa. Kokit pääsevät kokeilemaan ravintolan omaa meijeriä. Nouseeko kerman litrahinta liian kovaksi tällä innovaatiolla?
Yllätysmomentti. Kausi 1, 2/8. Täydellinen tila löytyy, mutta ehtona on se, että viereiseen tilaan avataan toinen ravintola samanaikaisesti. Budjetti on suunniteltu vain yhteen ravintolaan, riittävätkö rahat molempiin
Hulluja vai neroja?. Kausi 1, 1/8. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen päättävät perustaa suomalaiseen perinneruokaan perustuvan fine dining -ravintolan: Finnjävelin. Kunnianhimoinen hanke on kova haaste huippukokeillekin. Unelmapaikan tiellä on useita avoimia kysymyksiä ja esteitä. Kotimainen reality. Tuotanto: Mogulmedia.
Avajaispäivä. Kausi 1, 8/8. Hermot kiristyvät kun keittiön asennus viivästyy. Erikoinen menu vaatii poikkeuksellisen hyvin toimivan keittiön. Riittääkö aika, saadaanko kaikki kuntoon ennen avajaisia? Uusinta.
Avajaispäivä. Kausi 1, 8/8. Hermot kiristyvät kun keittiön asennus viivästyy. Erikoinen menu vaatii poikkeuksellisen hyvin toimivan keittiön. Riittääkö aika, saadaanko kaikki kuntoon ennen avajaisia?
Avajaispäivä. Kausi 1, 8/8. Hermot kiristyvät kun keittiön asennus viivästyy. Erikoinen menu vaatii poikkeuksellisen hyvin toimivan keittiön. Riittääkö aika, saadaanko kaikki kuntoon ennen avajaisia? Uusinta.
Avajaispäivä. Kausi 1, 8/8. Hermot kiristyvät kun keittiön asennus viivästyy. Erikoinen menu vaatii poikkeuksellisen hyvin toimivan keittiön. Riittääkö aika, saadaanko kaikki kuntoon ennen avajaisia?
Kokki kaukomailla. Kausi 1, 7/8. Tommi lähtee pahimman kiireen tuoksinassa Mauritiukselle kansainväliseen Michelin-kokkien kutsukilpailuun. Finnjävelin remontti etenee hyvin, mutta aikataulu on armoton. Saadaanko kaikki valmiiksi ajallaan? Uusinta.
Kokki kaukomailla. Kausi 1, 7/8. Tommi lähtee pahimman kiireen tuoksinassa Mauritiukselle kansainväliseen Michelin-kokkien kutsukilpailuun. Finnjävelin remontti etenee hyvin, mutta aikataulu on armoton. Saadaanko kaikki valmiiksi ajallaan?
Kokki kaukomailla. Kausi 1, 7/8. Tommi lähtee pahimman kiireen tuoksinassa Mauritiukselle kansainväliseen Michelin-kokkien kutsukilpailuun. Finnjävelin remontti etenee hyvin, mutta aikataulu on armoton. Saadaanko kaikki valmiiksi ajallaan? Uusinta.
Kokki kaukomailla. Kausi 1, 7/8. Tommi lähtee pahimman kiireen tuoksinassa Mauritiukselle kansainväliseen Michelin-kokkien kutsukilpailuun. Finnjävelin remontti etenee hyvin, mutta aikataulu on armoton. Saadaanko kaikki valmiiksi ajallaan?
Blinejä ja haurasta lasia. Kausi 1, 6/8. Ravintoloitsijat pääsevät kokeilemaan itse kuinka haastavaa on lasinpuhallus ja uniikkien design-esineiden valmistus. Ravintola Bystron avajaiset ovat ovella, mutta vielä paljon on kesken. Uusinta.
Blinejä ja haurasta lasia. Kausi 1, 6/8. Ravintoloitsijat pääsevät kokeilemaan itse kuinka haastavaa on lasinpuhallus ja uniikkien design-esineiden valmistus. Ravintola Bystron avajaiset ovat ovella, mutta vielä paljon on kesken.
Blinejä ja haurasta lasia. Kausi 1, 6/8. Ravintoloitsijat pääsevät kokeilemaan itse kuinka haastavaa on lasinpuhallus ja uniikkien design-esineiden valmistus. Ravintola Bystron avajaiset ovat ovella, mutta vielä paljon on kesken. Uusinta.
Blinejä ja haurasta lasia. Kausi 1, 6/8. Ravintoloitsijat pääsevät kokeilemaan itse kuinka haastavaa on lasinpuhallus ja uniikkien design-esineiden valmistus. Ravintola Bystron avajaiset ovat ovella, mutta vielä paljon on kesken.
Kokit staroina julkkareissa. Kausi 1, 5/8. Ravintoloiden julkistus lähestyy vauhdilla vaikka kaikki on vielä kesken. Kokkien omat remonttihommat tekevät enemmän tuhoa kuin tulosta. Kuinka ainutlaatuinen ravintolaidea otetaan vastaan? Uusinta.
Kokit staroina julkkareissa. Kausi 1, 5/8. Ravintoloiden julkistus lähestyy vauhdilla vaikka kaikki on vielä kesken. Kokkien omat remonttihommat tekevät enemmän tuhoa kuin tulosta. Kuinka ainutlaatuinen ravintolaidea otetaan vastaan?
Kokit staroina julkkareissa. Kausi 1, 5/8. Ravintoloiden julkistus lähestyy vauhdilla vaikka kaikki on vielä kesken. Kokkien omat remonttihommat tekevät enemmän tuhoa kuin tulosta. Kuinka ainutlaatuinen ravintolaidea otetaan vastaan? Uusinta.
Kokit staroina julkkareissa. Kausi 1, 5/8. Ravintoloiden julkistus lähestyy vauhdilla vaikka kaikki on vielä kesken. Kokkien omat remonttihommat tekevät enemmän tuhoa kuin tulosta. Kuinka ainutlaatuinen ravintolaidea otetaan vastaan?
Remonttipölyä ja kaamoksen taikaa. Kausi 1, 4/8. Remonttikiireiden kesken Henri ja Tommi matkustavat Utsjoelle tapaamaan puhtaiden raaka-aineiden toimittajia sekä oppimaan perinteistä saamelaista reseptiikkaa. Finnjävelin remontti käynnistyy. Purkutyöt paljastavat ikäviä yllätyksiä. Uusinta.
Remonttipölyä ja kaamoksen taikaa. Kausi 1, 4/8. Remonttikiireiden kesken Henri ja Tommi matkustavat Utsjoelle tapaamaan puhtaiden raaka-aineiden toimittajia sekä oppimaan perinteistä saamelaista reseptiikkaa. Finnjävelin remontti käynnistyy. Purkutyöt paljastavat ikäviä yllätyksiä.