HoroskooppiSanakirjaTietovisatReseptitViihdeBlogitVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Haulla face löytyy 118 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Face

ke 10.08.2016 15.00 - 16.00 60 minAVA

Viimeinen koitos. Sarja jää tauolle! Toinen tuotantokausi huipentuu jännittävässä finaalissa, jossa kärkikolmikko kohtaa viimeisen haasteensa! Kolmiosaisessa koitoksessa tyttöjen on vakuutettava Frederic Fekkai kahdenkeskisessä tapaamisessa, onnistuttava haastavissa kasvokuvissa ja osoitettava taitonsa catwalkilla. Kuka lopulta valloittaa Fekkain brändipomon: Lydian opastama ja huimasti kehittynyt Ray, Annen opissa ollut elegantti Tiana vai Naomin ohjaama Afiya, joka ei kertaakaan ole ollut vaarassa tippua kisasta? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

ti 02.08.2016 15.00 - 16.00 60 minAVA

Sanat solmussa ja mieli maassa. Tytöillä on edessään viimeinen kampanja, joka osoittautuu kinkkisimmäksi kaikista. Mallikokelaiden puhetaidot pistetään testiin, kun lehdistötilaisuudessa jokaisen heistä on pidettävä minuutin mittainen puhe Frederic Fekkain uudesta hiustuoksusta ja tiedotustilaisuuden päätteeksi vastattava armottomien toimittajien kiperiin kysymyksiin. Sanat menevät solmuun, eikä harkittu mutta lennokas ulosanti ole ihan helppo homma. Lisäksi mentorit pääsevät seuraamaan tyttöjä piilokamerasta eivätkä pidä näkemästään. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

ti 26.07.2016 15.00 - 16.00 60 minAVA

Timantit on ikuisia. Anne kihisee raivosta Lydian tiputettua Sharonin, joka oli kahdesta häätöuhan alla tasapainottelevasta mallista lahjakkaampi. Kiukku on kanavoitava seuraavaan kampanjaan, jossa on haastetta kerrakseen. Tytöt vetävät ylleen hankalat vaateluomukset ja esiintyvät nimekkään koruvalmistajan elegantissa mainosvideossa. Iskulauseen ääntäminen sekä korkeissa koroissa juokseminen ovat kuitenkin haasteita, jotka saavat monet tytöistä kompuroimaan. Miten käy Annen yhden naisen joukkueen? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

ti 19.07.2016 15.00 - 16.00 60 minAVA

Intiimiä ja intensiivistä. Osoittaakseen Lydialle, että tämän tiimillä on tosi kyseessä, Naomi kertoo Amandan valmiudesta vaihtaa joukkuetta, ja Lydia muuttaa asennettaan kovettaen kuorensa. Tiukkaa asennetta kaivataankin mainoskampanjassa, jossa tytöt poseeraavat alusvaatteissa komeiden miesmallien käsivarsilla. Kuvaan on vangittava seksikkyyttä sekä eleganssia, mutta intiimin ja intensiivisen yhteyden luominen osoittautuu monille vaikeaksi. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

ti 12.07.2016 15.00 - 16.00 60 minAVA

Tytöt on poikia... Anne ja Naomi moittivat Lydiaa ja tämän taitoja opettaa mallikokelaille riittävästi avuja tulevaa varten. Kampanjassa tyttöjen on löydettävä miehinen puolensa, kun he pukeutuvat miehiksi ja poseeraavat mentoreidensa kanssa kuvasarjoissa, joden on määrä välittää tarina rakkaudesta ja suhteista. Kaksilahkeisten olemuksen vangitsemisessa tyttöjä opastaa tunnettu drag queen Rupaul Charles. Saako Lydian tiimi kasattua itsensä ja vältettyä häviön? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

ti 05.07.2016 15.00 - 16.00 60 minAVA

Tanssii laukkujen kanssa. Tuima Naomi leimahtaa Annen tiputettua jälleen yhden hänen malleistaan, ja Lydiankin tiimin on aika korottaa rimaa. Tarjoaako seuraava kampanja tilaisuuden? Sosiaalisen median hyödyntämiseksi tytöt saavat tehtäväkseen kuvata lyhyet mainosvideot, joissa pääosissa viilettävät saksalaisen Liebeskindin laukut. Videoon on istutettava tanssia, kapinahenkeä sekä saumatonta yhteispeliä, mutta rytmi ei ole jokaisen verissä. Suunnittelussa ja tanssin saloissa tyttöjä neuvoo malli Karen Elson. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

ti 28.06.2016 15.00 - 16.00 60 minAVA

Luovuutta ja mainoskikkoja. Katkera Naomi vaatii Annelta selityksiä Kieran pudottamiselle. Pitkän aikaa mentorit eivät kuitenkaan ehdi erimielisyyksissään piehtaroida, kun on jo aika siirtyä seuraavaan kampanjaan. Mallikokelaiden on hyödynnettävä luovuuttaan ja keksittävä 30 sekunnin mainosvideo antaakseen kasvot ja ääneen amerikkalaiselle koruvalmistajalle. Tehtävä tuottaa vaikeuksia, kun englanti ei ole kaikkien äidinkieli, eikä hommaa helpota vaatimus saada video pakettiin vailla keskeytyksiä. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

ti 21.06.2016 14.00 - 14.55 55 minAVA

Käykää pöydälle!. Maailman nimekkäimpiin miesmalleihin lukeutuva Tyson Beckford arvioi tyttöjen kävelyä, kun he joutuvat vetämään ylleen ihonmyötäisen mekon ja taivaita hipovat korot sekä selvittämään tiensä läpi kinkkisen catwalkin. Parhaimman kävelijän tiimi saa edun kampanjassa, jossa lavakävelyn taidot pistetään todelliseen testiin: kauniisti katetun illallispöydän ääressä istuu muun muassa muotisuunnittelija Pamella Roland, jonka luomukset ja laahukset yllään tyttöjen on esiteltävä taitojaan - juhlapöytää pitkin astellen. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

ti 14.06.2016 14.30 - 15.30 60 minAVA

Upea kampaus ei asusteita kaipaa. On aika vaihtaa tyyliä, kun tyttöjen kampaukset leikataan uuteen kuosiin. Yhden mallikokelaan muodonmuutos saa kuitenkin kipakan Naomin tyrmistymään. Uusista hiusmalleista otetaan puolestaan kaikki irti kampajassa, jossa tytöt esittelevät suortuviaan - vailla rihmankiertämää. Menestynein tiimi on turvassa, mutta häviäjät ovat vaarassa pudota kisasta. Eräs tytöistä päästelee suustaan sammakoita herättäen pöyristystä. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

ti 07.06.2016 14.30 - 15.30 60 minAVA

Tyttöjen ilta. Sarja palaa ruutuun toisen kauden jaksoin! Tunnettu valokuvaaja Nigel Barker etsii jälleen uutta kasvoa suositulle brändille. Valmentajina toimivat edelliseltä kaudelta tuttu maailmankuulu Naomi Campbell, uimapukumallina tunnettu Anne V. sekä palkittu Lydia Hearst. 12 toiveikasta tyttöä aloittaa kisan kiitämällä lavalla pelkät alusvaatteet peittonaan, minkä jälkeen mentoreiden välillä syttyy kuuma kiista siitä, kuka koppaa upeimmat lahjakkuudet joukkueeseensa. Valitut tiimit joutuvat heti koetukselle, kun tehtävänä on kuvata tyttöjen ilta yhdellä poseerauksella. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

to 10.03.2016 10.00 - 11.00 60 minAVA

Kauneuden kasvot. Sarja jää tauolle! Ensimmäisen tuotantokauden finaalissa kärkinelikko kohtaa viimeiset kolme haastetta, jotka voivat kääntää heidän elämänsä päälaelleen. Tyttöjen aitoa asiakaspalveluhenkeä ja kiehtovaa kuvauksellisuutta testataan, ja parhaat kolme mallia pääsee näyttämään taitonsa muotinäytöksen parrasvaloihin. Kenet ULTA Beauty valitsee brändinsä kasvoksi: eksoottisen Zi Linin, monipuolisen Devonin, aurinkoisen Ebonyn vai uniikin mutta ujon Margaux'n? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle.

Face

ke 09.03.2016 10.00 - 11.00 60 minAVA

Kemian lait. Haastavassa koekuvauksessa tytöt kuvaavat tv-mainoksen, joka vaatii sekä erottuvaa persoonallisuutta että kipinöivää kemiaa komean miesmallin kanssa, ja osa omalaatuisuutta tavoittelevista yrityksistä lähtee käsistä. Kampanjahaasteessa tiimit filmaavat videon, jossa he markkinoivat itse valitsemaansa tuotetta omaperäisin keinoin ja säihkyvin luontein. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle.

Face

ti 08.03.2016 10.00 - 11.00 60 minAVA

Rytmi veressä ja kevättä rinnassa. Tanssitaitoisen Coco Rochan valvovan silmän alla pistetään liikettä niveliin ja harjoitellaan tanssia, jonka sulokkaista liikkeistä haetaan voimaa koekuvaukseen. Mainoskampanjassa kuvataan tiimeittäin valokuvakirja tavaratalo Marshallsin kevätmallistosta, ja tyttöjen on vangittava kuviin kuplivaa kevään iloa välttääkseen häädön. Jännitteet Naomin joukkueessa kärjistyvät. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle.

Face

ma 07.03.2016 10.00 - 11.00 60 minAVA

Näytösten vilske. Mallille ehdoton apu on vauhdikas vaatteidenvaihto, ja niinpä mallit pääsevät harjoittelemaan muotinäytösten kulissien takaista melskettä varten: koekuvauksissa tyttöjen on kuoriuduttava asuistaan ja luikerreltava toisiin salamannopeasti suortuvankaan sujahtamatta paikaltaan. Näytöskävelyä koetellaan hääpukunäytöksessä, jossa matkaa hankaloittavat dramaattiset mekot ja jyrkkä portaikko. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle.

Face

pe 04.03.2016 10.00 - 11.00 60 minAVA

Poseeraamisen taito. Poseeraamisen mestari Coco Rocha näyttää tytöille mallia, miten eri tavoin tuoda tuote esille kuvausten melskeessä, eikä kulu aikaakaan, kun kilpailijat itse pääsevät näyttämään kykynsä silmä- ja aurinkolasit kasvoillaan. Taitoa tarvitaan myös Cosabellan mainoskampanjassa, jossa tiimit näyttelevät 15 sekunnin alusvaatemainoksessa: osaavatko tytöt muuntautua, kun rooleina ovat konservatiivinen, seksikäs ja suloinen? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle.

Face

to 03.03.2016 10.00 - 11.00 60 minAVA

Yksi, kaksi, poseeraa!. Kisa alkakoon! Tyttöjen taidot erottua edukseen pistetään testiin, kun koekuvauksissa taistellaan pareittain siitä, kumpi malleista esittelee samat vaatteet onnistuneimmin. Muotilehti W:lle kuvattavassa kampanjassa tiimit suunnittelevat yhdessä asusteet ja mielikuvituksellisen päätöksen kuvatarinalle. Voittajajoukkueen valmentaja nappaa käsiinsä ohjat ja päättää, kenen toiveet malliurasta kuihtuvat ensimmäisenä. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle.

Face

ke 02.03.2016 10.00 - 11.00 60 minAVA

12 parasta. Huippumalli hausta -sarjasta tuttu Nigel Barker juontaa uutta mallikilpailua, jossa kameran paremmalle puolelle pyrkiviä tyttöjä valmentavat mallimaailman huiput: pitkää uraa uurtanut Naomi Campbell, ylistetty Karolina Kurková ja omaa tyyliään luotsaava Coco Rocha. Valmentajat tapaavat 24 valittua malliehdokasta, joiden on todistettava kyvykkyyteensä sekä poseeraamalla, kävelemällä että stailaamalla, ja valmentajat erottelevat jyvät akanoista valiten kukin suosikkinsa omaan joukkueeseensa. 12 onnekasta jatkaa kisassa, jossa vain yhdestä voi tulla uusi kasvo mallimaailman tähtitaivaalle.

Face

pe 30.10.2015 15.00 - 16.00 60 minSub

Viimeinen koitos. Sarja jää tauolle! Toinen tuotantokausi huipentuu jännittävässä finaalissa, jossa kärkikolmikko kohtaa viimeisen haasteensa! Kolmiosaisessa koitoksessa tyttöjen on vakuutettava Frederic Fekkai kahdenkeskisessä tapaamisessa, onnistuttava haastavissa kasvokuvissa ja osoitettava taitonsa catwalkilla. Kuka lopulta valloittaa Fekkain brändipomon: Lydian opastama ja huimasti kehittynyt Ray, Annen opissa ollut elegantti Tiana vai Naomin ohjaama Afiya, joka ei kertaakaan ole ollut vaarassa tippua kisasta? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

pe 23.10.2015 15.00 - 16.00 60 minSub

Sanat solmussa ja mieli maassa. Tytöillä on edessään viimeinen kampanja, joka osoittautuu kinkkisimmäksi kaikista. Mallikokelaiden puhetaidot pistetään testiin, kun lehdistötilaisuudessa jokaisen heistä on pidettävä minuutin mittainen puhe Frederic Fekkain uudesta hiustuoksusta ja tiedotustilaisuuden päätteeksi vastattava armottomien toimittajien kiperiin kysymyksiin. Sanat menevät solmuun, eikä harkittu mutta lennokas ulosanti ole ihan helppo homma. Lisäksi mentorit pääsevät seuraamaan tyttöjä piilokamerasta eivätkä pidä näkemästään. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

pe 16.10.2015 15.00 - 16.00 60 minSub

Timantit on ikuisia. Anne kihisee raivosta Lydian tiputettua Sharonin, joka oli kahdesta häätöuhan alla tasapainottelevasta mallista lahjakkaampi. Kiukku on kanavoitava seuraavaan kampanjaan, jossa on haastetta kerrakseen. Tytöt vetävät ylleen hankalat vaateluomukset ja esiintyvät nimekkään koruvalmistajan elegantissa mainosvideossa. Iskulauseen ääntäminen sekä korkeissa koroissa juokseminen ovat kuitenkin haasteita, jotka saavat monet tytöistä kompuroimaan. Miten käy Annen yhden naisen joukkueen? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

pe 09.10.2015 15.00 - 16.00 60 minSub

Intiimiä ja intensiivistä. Osoittaakseen Lydialle, että tämän tiimillä on tosi kyseessä, Naomi kertoo Amandan valmiudesta vaihtaa joukkuetta, ja Lydia muuttaa asennettaan kovettaen kuorensa. Tiukkaa asennetta kaivataankin mainoskampanjassa, jossa tytöt poseeraavat alusvaatteissa komeiden miesmallien käsivarsilla. Kuvaan on vangittava seksikkyyttä sekä eleganssia, mutta intiimin ja intensiivisen yhteyden luominen osoittautuu monille vaikeaksi. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

pe 02.10.2015 15.00 - 16.00 60 minSub

Tytöt on poikia... Anne ja Naomi moittivat Lydiaa ja tämän taitoja opettaa mallikokelaille riittävästi avuja tulevaa varten. Kampanjassa tyttöjen on löydettävä miehinen puolensa, kun he pukeutuvat miehiksi ja poseeraavat mentoreidensa kanssa kuvasarjoissa, joden on määrä välittää tarina rakkaudesta ja suhteista. Kaksilahkeisten olemuksen vangitsemisessa tyttöjä opastaa tunnettu drag queen Rupaul Charles. Saako Lydian tiimi kasattua itsensä ja vältettyä häviön? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

pe 25.09.2015 15.05 - 16.00 55 minSub

Tanssii laukkujen kanssa. Tuima Naomi leimahtaa Annen tiputettua jälleen yhden hänen malleistaan, ja Lydiankin tiimin on aika korottaa rimaa. Tarjoaako seuraava kampanja tilaisuuden? Sosiaalisen median hyödyntämiseksi tytöt saavat tehtäväkseen kuvata lyhyet mainosvideot, joissa pääosissa viilettävät saksalaisen Liebeskindin laukut. Videoon on istutettava tanssia, kapinahenkeä sekä saumatonta yhteispeliä, mutta rytmi ei ole jokaisen verissä. Suunnittelussa ja tanssin saloissa tyttöjä neuvoo malli Karen Elson. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

pe 18.09.2015 15.00 - 16.00 60 minSub

Luovuutta ja mainoskikkoja. Katkera Naomi vaatii Annelta selityksiä Kieran pudottamiselle. Pitkän aikaa mentorit eivät kuitenkaan ehdi erimielisyyksissään piehtaroida, kun on jo aika siirtyä seuraavaan kampanjaan. Mallikokelaiden on hyödynnettävä luovuuttaan ja keksittävä 30 sekunnin mainosvideo antaakseen kasvot ja ääneen amerikkalaiselle koruvalmistajalle. Tehtävä tuottaa vaikeuksia, kun englanti ei ole kaikkien äidinkieli, eikä hommaa helpota vaatimus saada video pakettiin vailla keskeytyksiä. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

pe 11.09.2015 15.00 - 15.50 50 minSub

Käykää pöydälle!. Maailman nimekkäimpiin miesmalleihin lukeutuva Tyson Beckford arvioi tyttöjen kävelyä, kun he joutuvat vetämään ylleen ihonmyötäisen mekon ja taivaita hipovat korot sekä selvittämään tiensä läpi kinkkisen catwalkin. Parhaimman kävelijän tiimi saa edun kampanjassa, jossa lavakävelyn taidot pistetään todelliseen testiin: kauniisti katetun illallispöydän ääressä istuu muun muassa muotisuunnittelija Pamella Roland, jonka luomukset ja laahukset yllään tyttöjen on esiteltävä taitojaan - juhlapöytää pitkin astellen. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

pe 04.09.2015 15.00 - 16.00 60 minSub

Upea kampaus ei asusteita kaipaa. On aika vaihtaa tyyliä, kun tyttöjen kampaukset leikataan uuteen kuosiin. Yhden mallikokelaan muodonmuutos saa kuitenkin kipakan Naomin tyrmistymään. Uusista hiusmalleista otetaan puolestaan kaikki irti kampajassa, jossa tytöt esittelevät suortuviaan - vailla rihmankiertämää. Menestynein tiimi on turvassa, mutta häviäjät ovat vaarassa pudota kisasta. Eräs tytöistä päästelee suustaan sammakoita herättäen pöyristystä. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

pe 28.08.2015 14.55 - 15.50 55 minSub

Tyttöjen ilta. Sarja palaa ruutuun toisen kauden jaksoin! Tunnettu valokuvaaja Nigel Barker etsii jälleen uutta kasvoa suositulle brändille. Valmentajina toimivat edelliseltä kaudelta tuttu maailmankuulu Naomi Campbell, uimapukumallina tunnettu Anne V. sekä palkittu Lydia Hearst. 12 toiveikasta tyttöä aloittaa kisan kiitämällä lavalla pelkät alusvaatteet peittonaan, minkä jälkeen mentoreiden välillä syttyy kuuma kiista siitä, kuka koppaa upeimmat lahjakkuudet joukkueeseensa. Valitut tiimit joutuvat heti koetukselle, kun tehtävänä on kuvata tyttöjen ilta yhdellä poseerauksella. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

ma 30.03.2015 00.00 - 01.00 60 minAVA

Viimeinen koitos. Sarja jää tauolle! Toinen tuotantokausi huipentuu jännittävässä finaalissa, jossa kärkikolmikko kohtaa viimeisen haasteensa! Kolmiosaisessa koitoksessa tyttöjen on vakuutettava Frederic Fekkai kahdenkeskisessä tapaamisessa, onnistuttava haastavissa kasvokuvissa ja osoitettava taitonsa catwalkilla. Kuka lopulta valloittaa Fekkain brändipomon: Lydian opastama ja huimasti kehittynyt Ray, Annen opissa ollut elegantti Tiana vai Naomin ohjaama Afiya, joka ei kertaakaan ole ollut vaarassa tippua kisasta? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

ma 23.03.2015 01.00 - 02.00 60 minAVA

Sanat solmussa ja mieli maassa. Tytöillä on edessään viimeinen kampanja, joka osoittautuu kinkkisimmäksi kaikista. Mallikokelaiden puhetaidot pistetään testiin, kun lehdistötilaisuudessa jokaisen heistä on pidettävä minuutin mittainen puhe Frederic Fekkain uudesta hiustuoksusta ja tiedotustilaisuuden päätteeksi vastattava armottomien toimittajien kiperiin kysymyksiin. Sanat menevät solmuun, eikä harkittu mutta lennokas ulosanti ole ihan helppo homma. Lisäksi mentorit pääsevät seuraamaan tyttöjä piilokamerasta eivätkä pidä näkemästään. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

ma 16.03.2015 00.00 - 01.00 60 minAVA

Timantit on ikuisia. Anne kihisee raivosta Lydian tiputettua Sharonin, joka oli kahdesta häätöuhan alla tasapainottelevasta mallista lahjakkaampi. Kiukku on kanavoitava seuraavaan kampanjaan, jossa on haastetta kerrakseen. Tytöt vetävät ylleen hankalat vaateluomukset ja esiintyvät nimekkään koruvalmistajan elegantissa mainosvideossa. Iskulauseen ääntäminen sekä korkeissa koroissa juokseminen ovat kuitenkin haasteita, jotka saavat monet tytöistä kompuroimaan. Miten käy Annen yhden naisen joukkueen? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

ma 09.03.2015 00.00 - 00.55 55 minAVA

Intiimiä ja intensiivistä. Osoittaakseen Lydialle, että tämän tiimillä on tosi kyseessä, Naomi kertoo Amandan valmiudesta vaihtaa joukkuetta, ja Lydia muuttaa asennettaan kovettaen kuorensa. Tiukkaa asennetta kaivataankin mainoskampanjassa, jossa tytöt poseeraavat alusvaatteissa komeiden miesmallien käsivarsilla. Kuvaan on vangittava seksikkyyttä sekä eleganssia, mutta intiimin ja intensiivisen yhteyden luominen osoittautuu monille vaikeaksi. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

ma 02.03.2015 00.00 - 01.00 60 minAVA

Tytöt on poikia... Anne ja Naomi moittivat Lydiaa ja tämän taitoja opettaa mallikokelaille riittävästi avuja tulevaa varten. Kampanjassa tyttöjen on löydettävä miehinen puolensa, kun he pukeutuvat miehiksi ja poseeraavat mentoreidensa kanssa kuvasarjoissa, joden on määrä välittää tarina rakkaudesta ja suhteista. Kaksilahkeisten olemuksen vangitsemisessa tyttöjä opastaa tunnettu drag queen Rupaul Charles. Saako Lydian tiimi kasattua itsensä ja vältettyä häviön? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

su 22.02.2015 23.50 - 00.40 50 minAVA

Tanssii laukkujen kanssa. Tuima Naomi leimahtaa Annen tiputettua jälleen yhden hänen malleistaan, ja Lydiankin tiimin on aika korottaa rimaa. Tarjoaako seuraava kampanja tilaisuuden? Sosiaalisen median hyödyntämiseksi tytöt saavat tehtäväkseen kuvata lyhyet mainosvideot, joissa pääosissa viilettävät saksalaisen Liebeskindin laukut. Videoon on istutettava tanssia, kapinahenkeä sekä saumatonta yhteispeliä, mutta rytmi ei ole jokaisen verissä. Suunnittelussa ja tanssin saloissa tyttöjä neuvoo malli Karen Elson. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

ma 16.02.2015 00.00 - 01.00 60 minAVA

Luovuutta ja mainoskikkoja. Katkera Naomi vaatii Annelta selityksiä Kieran pudottamiselle. Pitkän aikaa mentorit eivät kuitenkaan ehdi erimielisyyksissään piehtaroida, kun on jo aika siirtyä seuraavaan kampanjaan. Mallikokelaiden on hyödynnettävä luovuuttaan ja keksittävä 30 sekunnin mainosvideo antaakseen kasvot ja ääneen amerikkalaiselle koruvalmistajalle. Tehtävä tuottaa vaikeuksia, kun englanti ei ole kaikkien äidinkieli, eikä hommaa helpota vaatimus saada video pakettiin vailla keskeytyksiä. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

ma 09.02.2015 00.00 - 01.00 60 minAVA

Käykää pöydälle!. Maailman nimekkäimpiin miesmalleihin lukeutuva Tyson Beckford arvioi tyttöjen kävelyä, kun he joutuvat vetämään ylleen ihonmyötäisen mekon ja taivaita hipovat korot sekä selvittämään tiensä läpi kinkkisen catwalkin. Parhaimman kävelijän tiimi saa edun kampanjassa, jossa lavakävelyn taidot pistetään todelliseen testiin: kauniisti katetun illallispöydän ääressä istuu muun muassa muotisuunnittelija Pamella Roland, jonka luomukset ja laahukset yllään tyttöjen on esiteltävä taitojaan - juhlapöytää pitkin astellen. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

ma 02.02.2015 00.00 - 01.00 60 minAVA

Upea kampaus ei asusteita kaipaa. On aika vaihtaa tyyliä, kun tyttöjen kampaukset leikataan uuteen kuosiin. Yhden mallikokelaan muodonmuutos saa kuitenkin kipakan Naomin tyrmistymään. Uusista hiusmalleista otetaan puolestaan kaikki irti kampajassa, jossa tytöt esittelevät suortuviaan - vailla rihmankiertämää. Menestynein tiimi on turvassa, mutta häviäjät ovat vaarassa pudota kisasta. Eräs tytöistä päästelee suustaan sammakoita herättäen pöyristystä. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

ma 26.01.2015 00.05 - 01.00 55 minAVA

Tyttöjen ilta. Sarja palaa ruutuun toisen kauden jaksoin! Tunnettu valokuvaaja Nigel Barker etsii jälleen uutta kasvoa suositulle brändille. Valmentajina toimivat edelliseltä kaudelta tuttu maailmankuulu Naomi Campbell, uimapukumallina tunnettu Anne V. sekä palkittu Lydia Hearst. 12 toiveikasta tyttöä aloittaa kisan kiitämällä lavalla pelkät alusvaatteet peittonaan, minkä jälkeen mentoreiden välillä syttyy kuuma kiista siitä, kuka koppaa upeimmat lahjakkuudet joukkueeseensa. Valitut tiimit joutuvat heti koetukselle, kun tehtävänä on kuvata tyttöjen ilta yhdellä poseerauksella. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

su 09.11.2014 14.30 - 15.30 60 minSub

Viimeinen koitos. Sarja jää tauolle! Toinen tuotantokausi huipentuu jännittävässä finaalissa, jossa kärkikolmikko kohtaa viimeisen haasteensa! Kolmiosaisessa koitoksessa tyttöjen on vakuutettava Frederic Fekkai kahdenkeskisessä tapaamisessa, onnistuttava haastavissa kasvokuvissa ja osoitettava taitonsa catwalkilla. Kuka lopulta valloittaa Fekkain brändipomon: Lydian opastama ja huimasti kehittynyt Ray, Annen opissa ollut elegantti Tiana vai Naomin ohjaama Afiya, joka ei kertaakaan ole ollut vaarassa tippua kisasta? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

su 02.11.2014 15.00 - 15.55 55 minSub

Sanat solmussa ja mieli maassa. Tytöillä on edessään viimeinen kampanja, joka osoittautuu kinkkisimmäksi kaikista. Mallikokelaiden puhetaidot pistetään testiin, kun lehdistötilaisuudessa jokaisen heistä on pidettävä minuutin mittainen puhe Frederic Fekkain uudesta hiustuoksusta ja tiedotustilaisuuden päätteeksi vastattava armottomien toimittajien kiperiin kysymyksiin. Sanat menevät solmuun, eikä harkittu mutta lennokas ulosanti ole ihan helppo homma. Lisäksi mentorit pääsevät seuraamaan tyttöjä piilokamerasta eivätkä pidä näkemästään. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

su 26.10.2014 15.00 - 16.00 60 minSub

Timantit on ikuisia. Anne kihisee raivosta Lydian tiputettua Sharonin, joka oli kahdesta häätöuhan alla tasapainottelevasta mallista lahjakkaampi. Kiukku on kanavoitava seuraavaan kampanjaan, jossa on haastetta kerrakseen. Tytöt vetävät ylleen hankalat vaateluomukset ja esiintyvät nimekkään koruvalmistajan elegantissa mainosvideossa. Iskulauseen ääntäminen sekä korkeissa koroissa juokseminen ovat kuitenkin haasteita, jotka saavat monet tytöistä kompuroimaan. Miten käy Annen yhden naisen joukkueen? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

su 19.10.2014 15.00 - 16.00 60 minSub

Intiimiä ja intensiivistä. Osoittaakseen Lydialle, että tämän tiimillä on tosi kyseessä, Naomi kertoo Amandan valmiudesta vaihtaa joukkuetta, ja Lydia muuttaa asennettaan kovettaen kuorensa. Tiukkaa asennetta kaivataankin mainoskampanjassa, jossa tytöt poseeraavat alusvaatteissa komeiden miesmallien käsivarsilla. Kuvaan on vangittava seksikkyyttä sekä eleganssia, mutta intiimin ja intensiivisen yhteyden luominen osoittautuu monille vaikeaksi. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

su 12.10.2014 15.00 - 16.00 60 minSub

Tytöt on poikia... Anne ja Naomi moittivat Lydiaa ja tämän taitoja opettaa mallikokelaille riittävästi avuja tulevaa varten. Kampanjassa tyttöjen on löydettävä miehinen puolensa, kun he pukeutuvat miehiksi ja poseeraavat mentoreidensa kanssa kuvasarjoissa, joden on määrä välittää tarina rakkaudesta ja suhteista. Kaksilahkeisten olemuksen vangitsemisessa tyttöjä opastaa tunnettu drag queen Rupaul Charles. Saako Lydian tiimi kasattua itsensä ja vältettyä häviön? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

su 05.10.2014 15.00 - 16.00 60 minSub

Tanssii laukkujen kanssa. Tuima Naomi leimahtaa Annen tiputettua jälleen yhden hänen malleistaan, ja Lydiankin tiimin on aika korottaa rimaa. Tarjoaako seuraava kampanja tilaisuuden? Sosiaalisen median hyödyntämiseksi tytöt saavat tehtäväkseen kuvata lyhyet mainosvideot, joissa pääosissa viilettävät saksalaisen Liebeskindin laukut. Videoon on istutettava tanssia, kapinahenkeä sekä saumatonta yhteispeliä, mutta rytmi ei ole jokaisen verissä. Suunnittelussa ja tanssin saloissa tyttöjä neuvoo malli Karen Elson. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

su 28.09.2014 15.00 - 16.00 60 minSub

Luovuutta ja mainoskikkoja. Katkera Naomi vaatii Annelta selityksiä Kieran pudottamiselle. Pitkän aikaa mentorit eivät kuitenkaan ehdi erimielisyyksissään piehtaroida, kun on jo aika siirtyä seuraavaan kampanjaan. Mallikokelaiden on hyödynnettävä luovuuttaan ja keksittävä 30 sekunnin mainosvideo antaakseen kasvot ja ääneen amerikkalaiselle koruvalmistajalle. Tehtävä tuottaa vaikeuksia, kun englanti ei ole kaikkien äidinkieli, eikä hommaa helpota vaatimus saada video pakettiin vailla keskeytyksiä. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

su 21.09.2014 15.00 - 16.00 60 minSub

Käykää pöydälle!. Maailman nimekkäimpiin miesmalleihin lukeutuva Tyson Beckford arvioi tyttöjen kävelyä, kun he joutuvat vetämään ylleen ihonmyötäisen mekon ja taivaita hipovat korot sekä selvittämään tiensä läpi kinkkisen catwalkin. Parhaimman kävelijän tiimi saa edun kampanjassa, jossa lavakävelyn taidot pistetään todelliseen testiin: kauniisti katetun illallispöydän ääressä istuu muun muassa muotisuunnittelija Pamella Roland, jonka luomukset ja laahukset yllään tyttöjen on esiteltävä taitojaan - juhlapöytää pitkin astellen. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

su 14.09.2014 15.00 - 16.00 60 minSub

Upea kampaus ei asusteita kaipaa. On aika vaihtaa tyyliä, kun tyttöjen kampaukset leikataan uuteen kuosiin. Yhden mallikokelaan muodonmuutos saa kuitenkin kipakan Naomin tyrmistymään. Uusista hiusmalleista otetaan puolestaan kaikki irti kampajassa, jossa tytöt esittelevät suortuviaan - vailla rihmankiertämää. Menestynein tiimi on turvassa, mutta häviäjät ovat vaarassa pudota kisasta. Eräs tytöistä päästelee suustaan sammakoita herättäen pöyristystä. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

Face

su 07.09.2014 15.00 - 16.00 60 minSub

Tyttöjen ilta. Sarja palaa ruutuun toisen kauden jaksoin! Tunnettu valokuvaaja Nigel Barker etsii jälleen uutta kasvoa suositulle brändille. Valmentajina toimivat edelliseltä kaudelta tuttu maailmankuulu Naomi Campbell, uimapukumallina tunnettu Anne V. sekä palkittu Lydia Hearst. 12 toiveikasta tyttöä aloittaa kisan kiitämällä lavalla pelkät alusvaatteet peittonaan, minkä jälkeen mentoreiden välillä syttyy kuuma kiista siitä, kuka koppaa upeimmat lahjakkuudet joukkueeseensa. Valitut tiimit joutuvat heti koetukselle, kun tehtävänä on kuvata tyttöjen ilta yhdellä poseerauksella. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

FaceU

la 16.08.2014 16.50 - 17.45 55 minAVA

Viimeinen koitos. Sarja jää tauolle! Toinen tuotantokausi huipentuu jännittävässä finaalissa, jossa kärkikolmikko kohtaa viimeisen haasteensa! Kolmiosaisessa koitoksessa tyttöjen on vakuutettava Frederic Fekkai kahdenkeskisessä tapaamisessa, onnistuttava haastavissa kasvokuvissa ja osoitettava taitonsa catwalkilla. Kuka lopulta valloittaa Fekkain brändipomon: Lydian opastama ja huimasti kehittynyt Ray, Annen opissa ollut elegantti Tiana vai Naomin ohjaama Afiya, joka ei kertaakaan ole ollut vaarassa tippua kisasta? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.

FaceU

ke 13.08.2014 17.00 - 18.00 60 minAVA

Viimeinen koitos. Sarja jää tauolle! Toinen tuotantokausi huipentuu jännittävässä finaalissa, jossa kärkikolmikko kohtaa viimeisen haasteensa! Kolmiosaisessa koitoksessa tyttöjen on vakuutettava Frederic Fekkai kahdenkeskisessä tapaamisessa, onnistuttava haastavissa kasvokuvissa ja osoitettava taitonsa catwalkilla. Kuka lopulta valloittaa Fekkain brändipomon: Lydian opastama ja huimasti kehittynyt Ray, Annen opissa ollut elegantti Tiana vai Naomin ohjaama Afiya, joka ei kertaakaan ole ollut vaarassa tippua kisasta? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi. Uusinta.

Face

ti 12.08.2014 22.00 - 23.00 60 minAVA

Viimeinen koitos. Sarja jää tauolle! Toinen tuotantokausi huipentuu jännittävässä finaalissa, jossa kärkikolmikko kohtaa viimeisen haasteensa! Kolmiosaisessa koitoksessa tyttöjen on vakuutettava Frederic Fekkai kahdenkeskisessä tapaamisessa, onnistuttava haastavissa kasvokuvissa ja osoitettava taitonsa catwalkilla. Kuka lopulta valloittaa Fekkain brändipomon: Lydian opastama ja huimasti kehittynyt Ray, Annen opissa ollut elegantti Tiana vai Naomin ohjaama Afiya, joka ei kertaakaan ole ollut vaarassa tippua kisasta? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon MM-kisojen TV-opas >

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Selviytyjät, Fractures, Muumilaakson tarinoita, Suomen juhlapäivät: Itsenäisyyspäivä, Kätevän emännän juhlat, Zarah, Salatut elämät, Onnenlahti, Uusi päivä

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity