ViihdeSanakirjaBlogitReseptitHoroskooppiVaihtoautotTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Haulla ex��t illallisella löytyy 8 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Exät illallisellaU

huomenna 17.30 - 18.00 30 minAVA

Exät illallisella
Näkemyseroja. Kausi 1, 4/10. Exät puivat illallispöydissä etäsuhteen tuomia ongelmia, poliittisia näkemyksiä, oman tilan tarvetta ja nalkutusta sekä sitä, onko suuteleminen pettämistä. Brittireality, jossa ex-pariskunnat tapaavat aterian ja kiperien kysymysten äärellä. Uusinta.

Exät illallisella

to 06.04. klo 22.30 - 23.00 30 minAVA

Sika ja mammanpoika. Kausi 1, 5/10. Jardae haluaa tietää, onko hänen exänsä vieläkään päässyt pois äidin helmoista. Lauryn haluaa varmistaa, onko rakkautta vielä ilmassa, ja Nikkitta haluaa nähdä, onko hänen exänsä yhä sika. Brittireality, jossa ex-pariskunnat tapaavat aterian ja kiperien kysymysten äärellä.

Exät illallisellaU

su 09.04. klo 17.35 - 18.05 30 minAVA

Sika ja mammanpoika. Kausi 1, 5/10. Jardae haluaa tietää, onko hänen exänsä vieläkään päässyt pois äidin helmoista. Lauryn haluaa varmistaa, onko rakkautta vielä ilmassa, ja Nikkitta haluaa nähdä, onko hänen exänsä yhä sika. Brittireality, jossa ex-pariskunnat tapaavat aterian ja kiperien kysymysten äärellä. Uusinta.

Exät illallisella

to 13.04. klo 22.30 - 23.00 30 minAVA

Palaako silta?. Kausi 1, 6/10. Rarri haluaa selvittää, pystyykö hänen exänsä sitoutumaan vai onko vain parempi polttaa sillat. Kiran haluaa kysyä exältään, oliko hänen sukupuolenkorjauksensa syy suhteen päättymiseen. Elle tahtoo viettää exänsä kanssa loppuelämänsä, mutta onko tämä samaa mieltä? Brittireality, jossa ex-pariskunnat tapaavat aterian ja kiperien kysymysten äärellä.

Exät illallisellaU

su 16.04. klo 17.30 - 18.00 30 minAVA

Palaako silta?. Kausi 1, 6/10. Rarri haluaa selvittää, pystyykö hänen exänsä sitoutumaan vai onko vain parempi polttaa sillat. Kiran haluaa kysyä exältään, oliko hänen sukupuolenkorjauksensa syy suhteen päättymiseen. Elle tahtoo viettää exänsä kanssa loppuelämänsä, mutta onko tämä samaa mieltä? Brittireality, jossa ex-pariskunnat tapaavat aterian ja kiperien kysymysten äärellä. Uusinta.

Exät illallisella

to 20.04. klo 22.30 - 23.00 30 minAVA

Salarakas. Kausi 1, 7/10. Saara ja Jack haluaisivat yrittää vielä, mutta kestääkö Jack sen, että suhde on pidettävä salassa Saaran tiukalta muslimi-isältä? Lockie jätti Shanin yllättäen lähes 30 vuotta sitten. Nyt hän vihdoin paljastaa, miksi teki sen. Karolina haluaa exänsä takaisin, mutta haluaako tämä samaa? Brittireality, jossa ex-pariskunnat tapaavat aterian ja kiperien kysymysten äärellä.

Exät illallisellaU

su 23.04. klo 17.30 - 18.00 30 minAVA

Salarakas. Kausi 1, 7/10. Saara ja Jack haluaisivat yrittää vielä, mutta kestääkö Jack sen, että suhde on pidettävä salassa Saaran tiukalta muslimi-isältä? Lockie jätti Shanin yllättäen lähes 30 vuotta sitten. Nyt hän vihdoin paljastaa, miksi teki sen. Karolina haluaa exänsä takaisin, mutta haluaako tämä samaa? Brittireality, jossa ex-pariskunnat tapaavat aterian ja kiperien kysymysten äärellä. Uusinta.

Exät illallisella

to 27.04. klo 22.30 - 23.00 30 minAVA

Lasten tähden. Kausi 1, 8/10. Alisha haluaa selvittää välit exänsä kanssa heidän yhteisten lastensa vuoksi. Tom on haikaillut exänsä perään viimeiset seitsemän vuotta, ja Sarah toivoo anteeksipyyntöä kommentista, jonka entinen poikaystävä eron hetkellä laukoi. Brittireality, jossa ex-pariskunnat tapaavat aterian ja kiperien kysymysten äärellä.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Huutokaupan metsästäjät, Ketonen & Myllyrinne, Haikara, Isä Matteon tutkimuksia, Pohjoisen tähti, Simpsonit, Hiihdon SM, miesten 50 km (V), Murha paratiisissa, Kova laki, The Voice of Finland

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity