Nauris.fiVaihtoautotSanakirjaBlogitTietovisatHoroskooppiReseptit

Haulla elämää philadelphiassa löytyy 408 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Elämää Philadelphiassa7

la 22.02. klo 01.05 - 01.30 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaHuomenna hän tulee. Kausi 14, 10/10. Dennis ja Charlie ovat pelaamassa lasersotaa ja odottavat vastustajaansa. Dennis alkaa kuitenkin kyseenalaistaa, miksi he ylipäänsä pelaavat lasersotaa. Kausi päättyy. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

la 22.02. klo 00.35 - 01.05 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaNaisen oikeus pätkäistä. Kausi 14, 9/10. Baarin viereen avataan uusi, trendikäs kampaamo, ja Dennis ja Frank haluavat estää naisia leikkaamasta hiuksiaan lyhyiksi. Mac kohtaa lapsuutensa koiran. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

la 15.02. klo 03.20 - 03.50 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaHyppääjä baarissa. Kausi 14, 8/10. Kun irkkubaarin katolla on itsetuhoinen mies, joka uhkaa hypätä alas, jengi pohtii, pitäisikö häntä auttaa vai antaisiko hänen hypätä kuolemaan. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

la 15.02. klo 02.55 - 03.20 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaJengi ratkaisee ilmastonmuutoksen. Kausi 14, 7/10. Jengi yrittää hyötyä ilmastonmuutoksesta ennenäkemättömän lämpöaallon aikana pitämällä baarissa ilmastointia päällä, jotta asiakkaat tulisivat sinne viileän ilman perässä. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

la 08.02. klo 01.00 - 01.30 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaTalkkari moppaa aina kahdesti. Kausi 14, 6/10. Charlie ryhtyy film noir -hengessä tutkimaan Philadelphian pimeää puolta selvittääkseen, mistä Frank on saanut ripulinsa. Onko joku myrkyttänyt hänet? Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

la 08.02. klo 00.30 - 01.00 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaJengi tekstaa. Kausi 14, 5/10. Jengi lähtee retkelle Philadelphian eläintarhaan. Mac keksii, että he voivat pitää retken aikana yhteyttä ryhmätekstiviestien avulla, mutta homma menee varsin sekavaksi. Dee pelkää kuollakseen eksyvänsä kuten lapsena. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

la 01.02. klo 01.10 - 01.40 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaJengi tukehtuu. Kausi 14, 4/10. Frank meinaa tukehtua ravintolassa. Tapahtuneen jälkeen hän on pettynyt muihin, jotka eivät tehneet elettäkään auttaakseen. Frank saakin pakkomielteen hänet pelastaneesta Tarjoilijasta. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää PhiladelphiassaS

la 01.02. klo 00.40 - 01.10 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaDeen päivä. Kausi 14, 3/10. Poikien suuret suunnitelmat menevät uusiksi, kun Dee muistuttaa, että on Deen päivä, jolloin toimitaan hänen ehdoillaan. Pojat kuvittelevat silti voivansa toteuttaa suunnitelmansa, mutta kuka onkaan kaikkein ovelin? Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

la 25.01. klo 01.30 - 02.00 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaElokuvakriitikot. Kausi 14, 2/10. Jengi kutsutaan arvioimaan uutta Thunder Gun -elokuvaa. Arvioinnin lomassa käykin ilmi, mikä kaikki jengin mielestä on pielessä koko poliittisesti korrektissa, liberaalissa elokuvateollisuudessa. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

la 25.01. klo 01.00 - 01.30 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaJengi romanttisena. UUSI KAUSI ALKAA! Kausi 14, 1/10. Jengi päättää lähteä mukaan Airbnb-bisnekseen ja odottaa tietenkin saavansa vieraikseen hehkeitä naisia. Totuus osoittautuu kuitenkin astetta karummaksi. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

la 18.01. klo 02.35 - 03.05 Sub
Katso ohjelma»

Macin identiteetti. Kausi 13, 10/10. Pride-kulkue saa Macin hämmentymään, sillä hän ei tiedä, millainen homo hänen oikein pitäisi olla. Hän pohtii myös, miten kertoisi totuuden vankilassa istuvalle isälleen. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

la 18.01. klo 02.10 - 02.35 Sub
Katso ohjelma»

Jengi voittaa pelin. Kausi 13, 9/10. Kaikkien elämän tärkein viikonloppu on koittanut, ja Frank kustantaa jengille ja sekalaiselle seurueelle (paitsi Charlielle) liput Super Bowliin, jotta he voisivat kannustaa Eaglesin voittoon. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

la 11.01. klo 02.15 - 02.35 Sub
Katso ohjelma»

Charlie yksin kotona. Kausi 13, 8/10. Charlie jää Super Bowl -viikonlopuksi yksin ja joutuu Yksin kotona -elokuvan hengessä puolustamaan baaria ja virittelemään ansoja kutsumattomille vieraille. Varotoimet vain osuvat omaan nilkkaan, kirjaimellisesti. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa16

la 11.01. klo 01.50 - 02.15 Sub
Katso ohjelma»

Jengi muistelee. Kausi 13, 7/10. Jengi joutuu odottamaan puhelinten päivitysten latautumista ja päätyy muistelemaan vanhoja seikkailujaan, mutta muistot ja todellisuus alkavat oudolla tavalla vääristyä. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

la 04.01. klo 02.55 - 03.25 Sub
Katso ohjelma»

Jengi ratkaisee vessaongelman. Kausi 13, 6/10. Jengi on lähdössä konserttiin, kun muut huomaavat Macin käyttävän naistenvessaa. He jäävät keskustelemaan mm. sukupuolten välisestä tasa-arvosta ja julkisten vessojen ongelmista. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

la 04.01. klo 02.25 - 02.55 Sub
Katso ohjelma»

Jengin uudet kulkupelit. Kausi 13, 5/10. Jengi kohtaa kaikenlaisia ajamiseen liittyviä sattumuksia, joiden myötä Deen luonne muuttuu, Dennis saa taloudellisesti ajattelevia kavereita, Mac ja Charlie elävät lapsuuttaan uudelleen ja Frank yrittää uusia ajokorttinsa. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

la 28.12.2019 03.00 - 03.25 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaJengi pulassa. Kausi 13, 4/10. Paddy's on joutunut naisille vaarallisten baarien listalle, joten jengi joutuu osallistumaan häirintäseminaariin päästäkseen pois listalta. Seminaari osoittautuukin odotettua hankalammaksi. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

la 28.12.2019 02.35 - 03.00 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaJengin naiset päihittävät Boggsin. Kausi 13, 3/10. Dee lähtee muiden naisten kanssa naisten lennolle voidakseen päihittää Wade Boggsin ennätyksen oluen juomisesta lennolla. Olut vain loppuu kesken, joten on siirryttävä viiniin. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

la 21.12.2019 03.45 - 04.15 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaJengi pakenee. Kausi 13, 2/10. Dee järjestää jengille pakohuone-elämyksen parantaakseen tuottavuutta. Muu jengi ei siedä Deen johtamista vaan päättää selviytyä pakohuoneesta ulos ilman häntä. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

la 21.12.2019 03.15 - 03.45 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaJengi tekee baarista jälleen suuren. Kausi 13, 1/10. Jengi yrittää saada baarinsa menestymään paremmin, ja Cindy kehittelee suunnitelman, jonka avulla saataisiin liberaalien lisäksi myös konservatiivit innostumaan. Tarkoituksena on saada kilpaileva baari kaatumaan. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

la 14.12.2019 03.05 - 03.35 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaDennisin kaksoiselämä. Kausi 12, 10/10. Pubin perhe saa yllättävää lisäystä, kun sisään marssii Dennisin entinen heila pieni lapsi sylissään. Mac remontoi palaneen kämppänsä entiseen loistoonsa, ja Dennis joutuu kiperän valinnan eteen. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

la 14.12.2019 02.45 - 03.05 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaCricketin tarina. Kausi 12, 9/10. Koditon narkomaani ja pubin vakiokasvo Cricket saa mahdollisuuden uuteen elämään. Oppiiko vanha koira uusia temppuja, vai onko katujen kulkuri kesyttämätön? Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

la 07.12.2019 04.10 - 04.40 Sub
Katso ohjelma»

Jengi pyörittää pubia. Kausi 12, 8/10. Philadelphiassa vietetään ystävänpäivää, mutta Dennis patistaa koko jengin baarihommiin. Riittääkö sankareidemme keskittymiskyky kokonaiseen työpäivään, kun takakujalle on unohdettu salaperäinen rahtilaatikko? Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

la 07.12.2019 03.40 - 04.10 Sub
Katso ohjelma»

PTSDee. Kausi 12, 7/10. Frank ja Mac uppoutuvat virtuaaliseen sotapeliin ja painivat raastavien tunnontuskien kanssa. Dennis lietsoo toisenlaisia traumoja ryhtymällä strippariksi viettelevällä isä-poika -teemalla. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

la 30.11.2019 02.20 - 02.50 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaSankari vai viharikollinen?. Kausi 12, 6/10. Frank pelastaa Macin putoavan pianon alta mutta päästää suustaan hävyttömän sanan. Loukkaantunut Mac vaatii sovitusta juristin kera, ja panokset kohoavat korkeuksiin, kun neuvotteluvaltiksi kohoaa raaputtamaton halpisarpa. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

la 30.11.2019 01.50 - 02.20 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaMurhasta tuli totta. Kausi 12, 5/10. Kissaksi itsensä tuntevan Maureen Reynoldsin salaperäinen kuolema kuohutti eteläistä Philadelphiaa. Uhrin ex-mies Dennis vakuutti syyttömyyttään, mutta toimittajakaksikko Charlie ja Mac päättivät raottaa salaisuuksien verhoa ja kuvata dokumentin poliisin tutkinnasta. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

la 23.11.2019 03.25 - 03.55 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaBrändipainajainen. Kausi 12, 4/10. Frank saa hankalaa julkisuutta, kun terroristijärjestö Boko Haram intoutuu ylistämään Susi-Colaa. Charlie ja Mac puolestaan laajentavat proteiinijuomansa markkinoita vapaaottelun ammattilaispiireihin. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

la 23.11.2019 02.55 - 03.25 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaOlohuone ja portaat. Kausi 12, 3/10. Charlie saa äidiltään salaperäisen hätäviestin ja virittää kameralaitteiston suojelemaan tämän kotia. Eipä aikaakaan, kun valvontakuvalle löytyy yllättävää viihdekäyttöä. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

la 16.11.2019 02.55 - 03.20 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaJengi vesipuistossa. Kausi 12, 2/10. Missä muualla nauttisi kauniista kesälauantaista yhtä virkistävästi kuin vesipuistossa? Altaat eivät ehdi edes kellastua, ennen kuin sankarimme järjestävät itsensä kaulaa myöten liriin. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

la 16.11.2019 02.25 - 02.55 Sub
Katso ohjelma»

Elämää PhiladelphiassaMieli mustana. Kausi 12, 1/10. Tuttu kuusikko viettää rauhaisaa elokuvailtaa, kun salamanisku viskaa koko konkkaronkan musikaalien ihmemaailmaan. Yllätykset eivät jää tähän, sillä sankarimme huomaavat myös päätyneensä vääriin kehoihin. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

su 10.03.2019 01.30 - 02.00 Sub
Katso ohjelma»

Macin identiteetti. Kausi 13, 10/10. Pride-kulkue saa Macin hämmentymään, sillä hän ei tiedä, millainen homo hänen oikein pitäisi olla. Hän pohtii myös, miten kertoisi totuuden vankilassa istuvalle isälleen. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

su 10.03.2019 01.00 - 01.30 Sub
Katso ohjelma»

Jengi voittaa pelin. Kausi 13, 9/10. Kaikkien elämän tärkein viikonloppu on koittanut, ja Frank kustantaa jengille ja sekalaiselle seurueelle (paitsi Charlielle) liput Super Bowliin, jotta he voisivat kannustaa Eaglesin voittoon. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

su 03.03.2019 03.25 - 03.45 Sub
Katso ohjelma»

Charlie yksin kotona. Kausi 13, 8/10. Charlie jää Super Bowl -viikonlopuksi yksin ja joutuu Yksin kotona -elokuvan hengessä puolustamaan baaria ja virittelemään ansoja kutsumattomille vieraille. Varotoimet vain osuvat omaan nilkkaan, kirjaimellisesti. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa16

su 03.03.2019 03.00 - 03.25 Sub
Katso ohjelma»

Jengi muistelee. Kausi 13, 7/10. Jengi joutuu odottamaan puhelinten päivitysten latautumista ja päätyy muistelemaan vanhoja seikkailujaan, mutta muistot ja todellisuus alkavat oudolla tavalla vääristyä. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

su 24.02.2019 04.25 - 04.55 Sub
Katso ohjelma»

Jengi ratkaisee vessaongelman. Kausi 13, 6/10. Jengi on lähdössä konserttiin, kun muut huomaavat Macin käyttävän naistenvessaa. He jäävät keskustelemaan mm. sukupuolten välisestä tasa-arvosta ja julkisten vessojen ongelmista. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

su 24.02.2019 03.55 - 04.25 Sub
Katso ohjelma»

Jengin uudet kulkupelit. Kausi 13, 5/10. Jengi kohtaa kaikenlaisia ajamiseen liittyviä sattumuksia, joiden myötä Deen luonne muuttuu, Dennis saa taloudellisesti ajattelevia kavereita, Mac ja Charlie elävät lapsuuttaan uudelleen ja Frank yrittää uusia ajokorttinsa. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

su 17.02.2019 02.40 - 03.10 Sub
Katso ohjelma»

Jengi pulassa. Kausi 13, 4/10. Paddy's on joutunut naisille vaarallisten baarien listalle, joten jengi joutuu osallistumaan häirintäseminaariin päästäkseen pois listalta. Seminaari osoittautuukin odotettua hankalammaksi. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

su 17.02.2019 02.15 - 02.40 Sub
Katso ohjelma»

Jengin naiset päihittävät Boggsin. Kausi 13, 3/10. Dee lähtee muiden naisten kanssa naisten lennolle voidakseen päihittää Wade Boggsin ennätyksen oluen juomisesta lennolla. Olut vain loppuu kesken, joten on siirryttävä viiniin. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

su 10.02.2019 02.15 - 02.45 Sub
Katso ohjelma»

Jengi pakenee. Kausi 13, 2/10. Dee järjestää jengille pakohuone-elämyksen parantaakseen tuottavuutta. Muu jengi ei siedä Deen johtamista vaan päättää selviytyä pakohuoneesta ulos ilman häntä. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

su 10.02.2019 01.50 - 02.15 Sub
Katso ohjelma»

Jengi tekee baarista jälleen suuren. Kausi 13, 1/10. Jengi yrittää saada baarinsa menestymään paremmin, ja Cindy kehittelee suunnitelman, jonka avulla saataisiin liberaalien lisäksi myös konservatiivit innostumaan. Tarkoituksena on saada kilpaileva baari kaatumaan. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

su 03.02.2019 05.25 - 05.46 Sub
Katso ohjelma»

Dennisin kaksoiselämä. Kausi 12, 10/10. Pubin perhe saa yllättävää lisäystä, kun sisään marssii Dennisin entinen heila pieni lapsi sylissään. Mac remontoi palaneen kämppänsä entiseen loistoonsa, ja Dennis joutuu kiperän valinnan eteen. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

su 03.02.2019 04.55 - 05.25 Sub
Katso ohjelma»

Cricketin tarina. Kausi 12, 9/10. Koditon narkomaani ja pubin vakiokasvo Cricket saa mahdollisuuden uuteen elämään. Oppiiko vanha koira uusia temppuja, vai onko katujen kulkuri kesyttämätön? Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

su 27.01.2019 01.20 - 01.50 Sub
Katso ohjelma»

Jengi pyörittää pubia. Kausi 12, 8/10. Philadelphiassa vietetään ystävänpäivää, mutta Dennis patistaa koko jengin baarihommiin. Riittääkö sankareidemme keskittymiskyky kokonaiseen työpäivään, kun takakujalle on unohdettu salaperäinen rahtilaatikko? Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

su 27.01.2019 00.50 - 01.20 Sub
Katso ohjelma»

PTSDee. Kausi 12, 7/10. Frank ja Mac uppoutuvat virtuaaliseen sotapeliin ja painivat raastavien tunnontuskien kanssa. Dennis lietsoo toisenlaisia traumoja ryhtymällä strippariksi viettelevällä isä-poika -teemalla. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

su 20.01.2019 01.55 - 02.25 Sub
Katso ohjelma»

Sankari vai viharikollinen?. Kausi 12, 6/10. Frank pelastaa Macin putoavan pianon alta mutta päästää suustaan hävyttömän sanan. Loukkaantunut Mac vaatii sovitusta juristin kera, ja panokset kohoavat korkeuksiin, kun neuvotteluvaltiksi kohoaa raaputtamaton halpisarpa. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

su 20.01.2019 01.25 - 01.55 Sub
Katso ohjelma»

Murhasta tuli totta. Kausi 12, 5/10. Kissaksi itsensä tuntevan Maureen Reynoldsin salaperäinen kuolema kuohutti eteläistä Philadelphiaa. Uhrin ex-mies Dennis vakuutti syyttömyyttään, mutta toimittajakaksikko Charlie ja Mac päättivät raottaa salaisuuksien verhoa ja kuvata dokumentin poliisin tutkinnasta. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

su 13.01.2019 02.40 - 03.10 Sub
Katso ohjelma»

Brändipainajainen. Kausi 12, 4/10. Frank saa hankalaa julkisuutta, kun terroristijärjestö Boko Haram intoutuu ylistämään Susi-Colaa. Charlie ja Mac puolestaan laajentavat proteiinijuomansa markkinoita vapaaottelun ammattilaispiireihin. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

su 13.01.2019 02.10 - 02.40 Sub
Katso ohjelma»

Olohuone ja portaat. Kausi 12, 3/10. Charlie saa äidiltään salaperäisen hätäviestin ja virittää kameralaitteiston suojelemaan tämän kotia. Eipä aikaakaan, kun valvontakuvalle löytyy yllättävää viihdekäyttöä. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

su 06.01.2019 00.20 - 00.45 Sub
Katso ohjelma»

Jengi vesipuistossa. Kausi 12, 2/10. Missä muualla nauttisi kauniista kesälauantaista yhtä virkistävästi kuin vesipuistossa? Altaat eivät ehdi edes kellastua, ennen kuin sankarimme järjestävät itsensä kaulaa myöten liriin. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa12

la 05.01.2019 23.50 - 00.20 Sub
Katso ohjelma»

Mieli mustana. Kausi 12, 1/10. Tuttu kuusikko viettää rauhaisaa elokuvailtaa, kun salamanisku viskaa koko konkkaronkan musikaalien ihmemaailmaan. Yllätykset eivät jää tähän, sillä sankarimme huomaavat myös päätyneensä vääriin kehoihin. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Elämää Philadelphiassa
Huomenna hän tulee. Kausi 14, 10/10. Dennis ja Charlie ovat pelaamassa lasersotaa ja odottavat vastustajaansa. Dennis alkaa kuitenkin kyseenalaistaa, miksi he ylipäänsä pelaavat lasersotaa. Kausi päättyy. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.
https://www.telsu.fi/l/elamaa-philadelphiassa_8388662_3.jpg
Arvosana 2.7/5, annettu 40 ääntä.

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Isä Brown ja hänen laumansa, Yle Olohuone: Kaikki kotona live, Milanon naisten paratiisi, Vain elämää, Vappu ja Marja Live, Yle Olohuone, Muumilaakso, Isä Matteon tutkimuksia, Toivotut: Reinikainen, Posse

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Käyttöehdot Mainosmyynti Evästeet
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity