TietovisatNauris.fiHoroskooppiBlogilistaReseptitVaihtoautotSanakirja

Haulla elämää philadelphiassa löytyy 2 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Elämää Philadelphiassa7

la 22.02. klo 00.35 - 01.05 Sub

Elämää PhiladelphiassaNaisen oikeus pätkäistä. Kausi 14, 9/10. Baarin viereen avataan uusi, trendikäs kampaamo, ja Dennis ja Frank haluavat estää naisia leikkaamasta hiuksiaan lyhyiksi. Mac kohtaa lapsuutensa koiran. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.

Elämää Philadelphiassa7

la 22.02. klo 01.05 - 01.30 Sub

Elämää PhiladelphiassaHuomenna hän tulee. Kausi 14, 10/10. Dennis ja Charlie ovat pelaamassa lasersotaa ja odottavat vastustajaansa. Dennis alkaa kuitenkin kyseenalaistaa, miksi he ylipäänsä pelaavat lasersotaa. Kausi päättyy. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.
> >
Elämää Philadelphiassa
Naisen oikeus pätkäistä. Kausi 14, 9/10. Baarin viereen avataan uusi, trendikäs kampaamo, ja Dennis ja Frank haluavat estää naisia leikkaamasta hiuksiaan lyhyiksi. Mac kohtaa lapsuutensa koiran. Amerikkalainen komediasarja, joka seuraa viiden itsekeskeisen kaveruksen ja irkkubaarin omistajan kommelluksia ja sekoilua Philadelphiassa. Mukana sekoilussa myös pitkän linjan koomikko Danny DeVito.
https://www.telsu.fi/l/elamaa-philadelphiassa_8287583_6.jpg
Arvosana 2.7/5, annettu 40 ääntä.

Suomen näppärin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Pikku Kakkonen, Arman ja Suomen rikosmysteerit, Sanditon, Milanon naisten paratiisi, Sydämen asialla, 90 päivää morsiamena: Jälkipyykki, Supernanny Suomi, Lemmen viemää, Frendit, Totuuden taakka

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Käyttöehdot Mainosmyynti Evästeet
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity