HoroskooppiReseptitViihdeBlogitVaihtoautotTietovisatSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Haulla doc: one bullet in belize löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Doc: One Bullet in BelizeSU

su 19.03. klo 01.50 - 03.00 1h 10 minAVA

Doc: One Bullet in Belize
One Bullet in Belize. Belizen luksuslomakohteessa kajahtaa laukaus ja pian paikallinen poliisipäällikkö löytyy kuolleena rantavedestä. Pääepäilty on miehen upporikas naispuolinen ystävä, jonka kertomukset tapahtumista muuttuvat moneen otteeseen. Vainajan sukulaiset ja ystävät vaativat oikeutta ja epäilty syyttää rikkaita sukulaisiaan epäreilusta kohtelusta. Uusiseelantilainen true crime -dokumentti vuodelta 2022. Uusinta.

Doc: One Bullet in BelizeS

ma 13.03. klo 23.00 - 00.20 1h 20 minAVA

Doc: One Bullet in Belize
One Bullet in Belize. Belizen luksuslomakohteessa kajahtaa laukaus ja pian paikallinen poliisipäällikkö löytyy kuolleena rantavedestä. Pääepäilty on miehen upporikas naispuolinen ystävä, jonka kertomukset tapahtumista muuttuvat moneen otteeseen. Vainajan sukulaiset ja ystävät vaativat oikeutta ja epäilty syyttää rikkaita sukulaisiaan epäreilusta kohtelusta. Uusiseelantilainen true crime -dokumentti vuodelta 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Hudson & Rex, Syyttäjä Imma Tataranni, Syke, Kauniit ja rohkeat, Piiritys, Mooseksen perintö, Lemmen viemää, Suomen huutokauppakeisari, Hiihdon SM, N 5 km (P), Rikkaat ja rahattomat

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity