VaihtoautotSanakirjaReseptitTietovisatBlogitViihdeHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Haulla doc: iso-britannian tiikerikuningas löytyy 4 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Doc: Iso-Britannian tiikerikuningasU

to 19.05. klo 17.00 - 18.00 60 minAVA

Doc: Iso-Britannian tiikerikuningas
Osa 2/2. Osa 2/2. Ross Kemp jatkaa seikkailuaan eksoottisten eläinten omistajien parissa. Hän tapaa ihmisiä, joilla on lemmikkeinä lemmikkeinä käärmeitä, servaaleja ja krokotiileja. Ross selvittää myös, miten vaarallisia eläimiä voi ostaa netistä. Uusinta.

Doc: Iso-Britannian tiikerikuningasU

ke 18.05. klo 17.00 - 18.00 60 minAVA

Doc: Iso-Britannian tiikerikuningas
Osa 1/2. Osa 1/2. Britannian esikaupunkialueilla elää yli 4 000 vaarallista eläintä. Yksityiskeräilijöiden pihoilla ja kodeissa on kissapetoja, susia, karhuja, kädellisiä ja matelijoita. Ross Kemp selvittää tässä dokumentissa, miksi ihmiset haluavat pitää hengenvaarallisia eläimiä kodeissaan. Miten eläinten hyvinvointi turvataan, ja mitä tapahtuu, jos ne karkaavat? Uusinta.

Doc: Iso-Britannian tiikerikuningas

la 14.05. klo 00.30 - 01.30 60 minAVA

Doc: Iso-Britannian tiikerikuningas
Osa 2/2. Osa 2/2. Ross Kemp jatkaa seikkailuaan eksoottisten eläinten omistajien parissa. Hän tapaa ihmisiä, joilla on lemmikkeinä lemmikkeinä käärmeitä, servaaleja ja krokotiileja. Ross selvittää myös, miten vaarallisia eläimiä voi ostaa netistä.

Doc: Iso-Britannian tiikerikuningas

pe 13.05. klo 23.30 - 00.30 60 minAVA

Doc: Iso-Britannian tiikerikuningas
Osa 1/2. Osa 1/2. Britannian esikaupunkialueilla elää yli 4 000 vaarallista eläintä. Yksityiskeräilijöiden pihoilla ja kodeissa on kissapetoja, susia, karhuja, kädellisiä ja matelijoita. Ross Kemp selvittää tässä dokumentissa, miksi ihmiset haluavat pitää hengenvaarallisia eläimiä kodeissaan. Miten eläinten hyvinvointi turvataan, ja mitä tapahtuu, jos ne karkaavat?
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Allsång på Skansen, Stadi vs. Lande, Jääkiekon NHL, 6. loppuottelu Tampa Bay Lightning - Colorado Avalanche, Ihana Elisa, Roba, Suomen huutokauppakeisari, Emmerdale, Perienglantilainen skandaali, Viidakkoperhe, Salatut elämät

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity