8/8. Millä Camilla maustaa sianlihasta tekemänsä syltyn? Porsaasta Camilla valmistaa myös voimakkaan makuisia makkaroita. Lopuksi päästään pekonin pariin. (U)
8/8. Millä Camilla maustaa sianlihasta tekemänsä syltyn? Porsaasta Camilla valmistaa myös voimakkaan makuisia makkaroita. Lopuksi päästään pekonin pariin. (U)
7/8. Kuivaaminen on hyvä tapa säilöä talteen makuja ja tuoksuja, ja Camillan varastoon kertyy talveksi kuivattuja hedelmiä, vihanneksia, yrttejä ja lihaa. (U)
7/8. Kuivaaminen on hyvä tapa säilöä talteen makuja ja tuoksuja, ja Camillan varastoon kertyy talveksi kuivattuja hedelmiä, vihanneksia, yrttejä ja lihaa. (U)
6/8. Camilla säilöö munakoisoja ja kanttarelleja oliiviöljyyn ja tekee säilykkeitä ankan- ja porsaanlihasta. Käden käänteessä syntyvät myös suolasitruunat. (U)
6/8. Camilla säilöö munakoisoja ja kanttarelleja oliiviöljyyn ja tekee säilykkeitä ankan- ja porsaanlihasta. Käden käänteessä syntyvät myös suolasitruunat. (U)
5/8. Kesä alkaa kääntyä kohti syksyä, ja Camilla ryhtyy tekemään maailman parasta kastiketta tomaateista ja chileistä. Mutta kuinka Camilla panee kesän kauniit ja tuoksuvat kukat talteen? (U)
5/8. Kesä alkaa kääntyä kohti syksyä, ja Camilla ryhtyy tekemään maailman parasta kastiketta tomaateista ja chileistä. Mutta kuinka Camilla panee kesän kauniit ja tuoksuvat kukat talteen? (U)
4/8. Mausteyrtit ovat puutarhan vihreää kultaa, ja Camilla kerää niitä talteen sekä yrttisuolaksi että pestoksi. Pimeänä talvipäivänä purnukasta nousee muisto kesästä ja auringonpaisteesta. (U)
4/8. Mausteyrtit ovat puutarhan vihreää kultaa, ja Camilla kerää niitä talteen sekä yrttisuolaksi että pestoksi. Pimeänä talvipäivänä purnukasta nousee muisto kesästä ja auringonpaisteesta. (U)
3/8. Camilla esittelee erilaisia etikoita ja opastaa, kuinka mm. punajuuria säilötään. Etikka antaa myös kalalle hienon maun, ja Camilla tekee säilyvää herkkua makrillista. (U)
3/8. Camilla esittelee erilaisia etikoita ja opastaa, kuinka mm. punajuuria säilötään. Etikka antaa myös kalalle hienon maun, ja Camilla tekee säilyvää herkkua makrillista. (U)
2/8. Camilla on hyvin perillä maitohappobakteerien toiminnasta ja valmistaa kotitekoista viiliä, kefiiriä ja jogurttia sekä raikkaan kesäisen jälkiruuan. Juustoonsa hän taikoo hienon savuaromin. (U)
2/8. Camilla on hyvin perillä maitohappobakteerien toiminnasta ja valmistaa kotitekoista viiliä, kefiiriä ja jogurttia sekä raikkaan kesäisen jälkiruuan. Juustoonsa hän taikoo hienon savuaromin. (U)
1/8. Camilla Plumin keittiön ovet ovat taas auki, ja hän näyttää, kuinka oman puutarhan antia säilötään talven varalle. Aluksi hän tekee mansikkahilloa, raparperichutneya ja ruusulta maistuvaa mehua. (U)
1/8. Camilla Plumin keittiön ovet ovat taas auki, ja hän näyttää, kuinka oman puutarhan antia säilötään talven varalle. Aluksi hän tekee mansikkahilloa, raparperichutneya ja ruusulta maistuvaa mehua. (U)
8/8. Millä Camilla maustaa sianlihasta tekemänsä syltyn? Porsaasta Camilla valmistaa myös voimakkaan makuisia makkaroita. Lopuksi päästään pekonin pariin.
7/8. Kuivaaminen on hyvä tapa säilöä talteen makuja ja tuoksuja, ja Camillan varastoon kertyy talveksi kuivattuja hedelmiä, vihanneksia, yrttejä ja lihaa.
6/8. Camilla säilöö munakoisoja ja kanttarelleja oliiviöljyyn ja tekee säilykkeitä ankan- ja porsaanlihasta. Käden käänteessä syntyvät myös suolasitruunat.
5/8. Kesä alkaa kääntyä kohti syksyä, ja Camilla ryhtyy tekemään maailman parasta kastiketta tomaateista ja chileistä. Mutta kuinka Camilla panee kesän kauniit ja tuoksuvat kukat talteen?
4/8. Mausteyrtit ovat puutarhan vihreää kultaa, ja Camilla kerää niitä talteen sekä yrttisuolaksi että pestoksi. Pimeänä talvipäivänä purnukasta nousee muisto kesästä ja auringonpaisteesta.
3/8. Camilla esittelee erilaisia etikoita ja opastaa, kuinka mm. punajuuria säilötään. Etikka antaa myös kalalle hienon maun, ja Camilla tekee säilyvää herkkua makrillista.
2/8. Camilla on hyvin perillä maitohappobakteerien toiminnasta ja valmistaa kotitekoista viiliä, kefiiriä ja jogurttia sekä raikkaan kesäisen jälkiruuan. Juustoonsa hän taikoo hienon savuaromin.
1/8. Camilla Plumin keittiön ovet ovat taas auki, ja hän näyttää, kuinka oman puutarhan antia säilötään talven varalle. Aluksi hän tekee mansikkahilloa, raparperichutneya ja ruusulta maistuvaa mehua.