HoroskooppiBlogitViihdeTietovisatSanakirjaVaihtoautotReseptit

Haulla buddy löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Buddy

ke 19.10.2016 04.00 - 05.41 1h 41minV film family

IMDb 6.9»Traileri»(Buddy/2003) Huoleton 24-vuotias Kristoffer liimaa työkseen mainosjulisteita. Kun tyttöystävä Elisabeth jättää Kristofferin ja alkaa seurustella trendikkään pomonsa kanssa, Kristofferin elämä romahtaa. Hän tuntee itsensä täydelliseksi luuseriksi. Sitten yksi Kristofferin videopäiväkirjoista joutuu sattumalta suositun"Karsten Tonight" -talk show'n tuottajan käsiin. Muutamaa viikkoa myöhemmin Kristofferin elämästä on tullut tv-viihdettä. Katsojista on mukavaa seurata Kristofferin Tøyenissa sijaitsevan kimppakämpän elämää, kuulla Kristofferin mielipiteitä ja tutustua hänen kaheliin parhaaseen ystäväänsä Geiriin ja etenkin omituiseen nettisivujen suunnittelijaan Stig Ingeen, joka ei ole käynyt Tøyenin ostoskeskusta pidemmällä kahteen vuoteen. Elämä hymyilee Kristofferille. Kaikki pitävät hänestä. Mutta kun paljastaa elämänsä televisiossa, saa varautua maksamaan korkean hinnan. Kristofferin tulevaisuus tv-maailmassa näyttää yhä lupaavammalta, mutta hänen ystävänsä alkavat kärsiä. Geirin suuri salaisuus paljastuu, ja Stig Ingen henkilökohtaiset ongelmat ovat paljon vakavampia kuin Kristoffer osasi kuvitellakaan. Kristoffer saa tehdä tosissaan töitä saadakseen ystävänsä takaisin. Kristoffer tietää, mitä haluaa, mutta uskaltaako hän seurata sydämensä ääntä?.
> >
Buddy
(Buddy/2003) Huoleton 24-vuotias Kristoffer liimaa työkseen mainosjulisteita. Kun tyttöystävä Elisabeth jättää Kristofferin ja alkaa seurustella trendikkään pomonsa kanssa, Kristofferin elämä romahtaa. Hän tuntee itsensä täydelliseksi luuseriksi. Sitten yksi Kristofferin videopäiväkirjoista joutuu sattumalta suositun"Karsten Tonight" -talk show'n tuottajan käsiin. Muutamaa viikkoa myöhemmin Kristofferin elämästä on tullut tv-viihdettä. Katsojista on mukavaa seurata Kristofferin Tøyenissa sijaitsevan kimppakämpän elämää, kuulla Kristofferin mielipiteitä ja tutustua hänen kaheliin parhaaseen ystäväänsä Geiriin ja etenkin omituiseen nettisivujen suunnittelijaan Stig Ingeen, joka ei ole käynyt Tøyenin ostoskeskusta pidemmällä kahteen vuoteen. Elämä hymyilee Kristofferille. Kaikki pitävät hänestä. Mutta kun paljastaa elämänsä televisiossa, saa varautua maksamaan korkean hinnan. Kristofferin tulevaisuus tv-maailmassa näyttää yhä lupaavammalta, mutta hänen ystävänsä alkavat kärsiä. Geirin suuri salaisuus paljastuu, ja Stig Ingen henkilökohtaiset ongelmat ovat paljon vakavampia kuin Kristoffer osasi kuvitellakaan. Kristoffer saa tehdä tosissaan töitä saadakseen ystävänsä takaisin. Kristoffer tietää, mitä haluaa, mutta uskaltaako hän seurata sydämensä ääntä?.
https://www.telsu.fi/l/
Hiihdon MM-kisojen ohjelmaopas

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Hiihdon MM: N yhdistelmäkilpailu, Selviytyjät Suomi Extra, Amerikan rajavartijat, Hiihdon MM: N yhdistetyn hiihto-osuus 5 km, Lemmen viemää, Anna, a lopussa, Selviytyjät Suomi, Emmerdale, Freud - tappajan mieli, Remppa vai muutto Vancouver

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity