ViihdeVaihtoautotSanakirjaTietovisatBlogitHoroskooppiReseptit

Haulla brubaker - kiveäkin kovempi löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Brubaker - kiveäkin kovempi

la 06.04.2013 04.05 - 06.10 2h 5minC More Hits

IMDb 6.9»Traileri»Hiljattain nimitetty vankilanjohtaja joutuu todistamaan törkeää korruptiota ja vakavia epäkohtia, kun hän teeskentelee olevansa vanki nähdäkseen itse vankien olot. Hän päättää saada oikeutta, mutta huomaa pian että toisten voimakkaat edut ovat uhattuina. Ohjaus: Stuart Rosenberg, 1980. Pääosissa: Robert Redford, Yaphet Kotto, Jane Alexander, Murray Hamilton, David Keith.

Brubaker - kiveäkin kovempi

ke 12.12.2012 23.00 - 01.05 2h 5minC More Hits

IMDb 6.9»Hiljattain nimitetty vankilanjohtaja joutuu todistamaan törkeää korruptiota ja vakavia epäkohtia, kun hän teeskentelee olevansa vanki nähdäkseen itse vankien olot. Hän päättää saada oikeutta, mutta huomaa pian että toisten voimakkaat edut ovat uhattuina. Ohjaus: Stuart Rosenberg, 1980. Pääosissa: Robert Redford,Yaphet Kotto,Jane Alexander,Murray Hamilton,David Keith.
> >
Brubaker - kiveäkin kovempi
Hiljattain nimitetty vankilanjohtaja joutuu todistamaan törkeää korruptiota ja vakavia epäkohtia, kun hän teeskentelee olevansa vanki nähdäkseen itse vankien olot. Hän päättää saada oikeutta, mutta huomaa pian että toisten voimakkaat edut ovat uhattuina. Ohjaus: Stuart Rosenberg, 1980. Pääosissa: Robert Redford, Yaphet Kotto, Jane Alexander, Murray Hamilton, David Keith.
https://www.telsu.fi/l/
Hiihdon MM-kisojen ohjelmaopas

Suomen näppärin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: The Graham Norton Show, Hiihdon MM: N yhdistetyn hiihto-osuus 5 km, Selviytyjät Suomi, The Voice of Finland, Pummin päiväkirja, Huvila & Huussi, Playa Del Sol, Exit, Putous, Frendit

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity