HoroskooppiReseptitTietovisatBlogitViihdeVaihtoautotSanakirja

Haulla blodröd sol löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Blodröd sol

su 03.11.2019 00.50 - 03.25 2h 35minTV6

Blodröd solIMDb 6.2»Traileri»Det japanska företaget Nakamoto har en fest på sitt Los Angeles-kontor när en prostituerad hittas död, efter ett uppenbart våldsamt sexuellt möte. Få personer inom Nakamoto har möjlighet att ta sig upp till den strikt säkerhetsomgärdade våningen. När kriminalpolis Web Smith, tillsammans med kårens veteran John Connor som har stor kännedom om Japans språk och kultur, anländer blir de motarbetade av företagets ägare som vill undvika en stor skandal. Till sist får dock Smith och Connor tag på en diskett med mordet från en av företagets säkerhetskameror, där dock mördarens identitet är dold i de mörka skuggorna i rummet. Så de lämnar disketten till en redigeringsexpert som efter en noggrann analys upptäcker att disketten är förfalskad, vilket får Smith och Connor att misstänka att företaget försöker dölja vem den verklige mördaren är.
> >
Blodröd sol
Det japanska företaget Nakamoto har en fest på sitt Los Angeles-kontor när en prostituerad hittas död, efter ett uppenbart våldsamt sexuellt möte. Få personer inom Nakamoto har möjlighet att ta sig upp till den strikt säkerhetsomgärdade våningen. När kriminalpolis Web Smith, tillsammans med kårens veteran John Connor som har stor kännedom om Japans språk och kultur, anländer blir de motarbetade av företagets ägare som vill undvika en stor skandal. Till sist får dock Smith och Connor tag på en diskett med mordet från en av företagets säkerhetskameror, där dock mördarens identitet är dold i de mörka skuggorna i rummet. Så de lämnar disketten till en redigeringsexpert som efter en noggrann analys upptäcker att disketten är förfalskad, vilket får Smith och Connor att misstänka att företaget försöker dölja vem den verklige mördaren är.
https://www.telsu.fi/l/blodrod-sol_8070532.jpg
Hiihdon MM-kisojen ohjelmaopas

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Hiihdon MM: N viesti, Hiihdon MM: M yhdistetyn hiihto-osuus 10 km, Lehmän vuosi, Frendit, Ampumahiihdon MC: Naisten viesti, Lemmen viemää, Kyttäputki: Havaiji 5-0, Stand Up!, The Handmaid's Tale - Orjattaresi, Huvila & Huussi

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity