Nauris.fiTietovisatReseptitBlogitSanakirjaHoroskooppiVaihtoautot

Haulla beverly hillsin täydelliset naiset löytyy 807 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ma 29.10.2018 01.05 - 02.05 AVA
Katso ohjelma»

Huojuva torni. Kausi 8, 22/22. Jaksossa nähdään ennennäkemättömiä paloja kaudelta sekä loppukokoontumisesta. Esille pääsevät myös Beverly Hillsin täydelliset koirat. Teinien toilailut aiheuttavat vanhemmille harmaita hiuksia. Täydelliset naiset pohtivat myös ikääntymistä. Onko joku ottanut kasvojenkohotuksen? Tämän porukan suhde on kuin huojuva torni. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ma 29.10.2018 00.05 - 01.05 AVA
Katso ohjelma»

Jälkipuintia, osa 3. Kausi 8, 21/22. Päättäjäiskokoontumisessa täydelliset naiset jatkavat vielä Doritin päättömien muotikuvien puintia. Lisäksi muistellaan naisten Saksan matkaa. Lisa Vanderpumpista tuntuu, että hänen ja Kylen suhde on kovin yksipuolinen. Kylen tulossa oleva tv-sarja on aiheuttanut perhehuolia. Myös Erikan ja Teddin välillä on ristiriitoja. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 28.10.2018 16.00 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»

Huojuva torni. Kausi 8, 22/22. Jaksossa nähdään ennennäkemättömiä paloja kaudelta sekä loppukokoontumisesta. Esille pääsevät myös Beverly Hillsin täydelliset koirat. Teinien toilailut aiheuttavat vanhemmille harmaita hiuksia. Täydelliset naiset pohtivat myös ikääntymistä. Onko joku ottanut kasvojenkohotuksen? Tämän porukan suhde on kuin huojuva torni. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 28.10.2018 15.00 - 16.00 AVA
Katso ohjelma»

Jälkipuintia, osa 3. Kausi 8, 21/22. Päättäjäiskokoontumisessa täydelliset naiset jatkavat vielä Doritin päättömien muotikuvien puintia. Lisäksi muistellaan naisten Saksan matkaa. Lisa Vanderpumpista tuntuu, että hänen ja Kylen suhde on kovin yksipuolinen. Kylen tulossa oleva tv-sarja on aiheuttanut perhehuolia. Myös Erikan ja Teddin välillä on ristiriitoja. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ma 22.10.2018 00.10 - 01.05 AVA
Katso ohjelma»

Jälkipuintia, osa 2. Kausi 8, 20/22. Seurapiirirouvien kokoontuminen jatkuu, ja vierailulla käy myös yksi alkuperäisistä täydellisistä naisista, Camille Donatacci Grammer. Keskustelun aiheina kuinka Camillen hauska lahja ei ilahduttanut Doritia, Doritin myöhästyminen sekä viinilasien vaihtaminen. Kenen mukaan uusi uimapukumalli on nimetty? Miksi Lisa Vanderpump leikkasi Doritin pään irti? Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

su 21.10.2018 23.10 - 00.10 AVA
Katso ohjelma»

Jälkipuintia, osa 1. Kausi 8, 19/22. Beverly Hillsin täydellisten naisten jälkipuinnissa käsitellään menneen kauden tapahtumia ja muistellaan sen kohokohtia, eikä riidoiltakaan vältytä. Joko Pikkari-gate saadaan päätökseen? Löytävätkö Dorit, Kyle ja Lisa yhteisen sävelen? Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 21.10.2018 16.05 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»

Jälkipuintia, osa 2. Kausi 8, 20/22. Seurapiirirouvien kokoontuminen jatkuu, ja vierailulla käy myös yksi alkuperäisistä täydellisistä naisista, Camille Donatacci Grammer. Keskustelun aiheina kuinka Camillen hauska lahja ei ilahduttanut Doritia, Doritin myöhästyminen sekä viinilasien vaihtaminen. Kenen mukaan uusi uimapukumalli on nimetty? Miksi Lisa Vanderpump leikkasi Doritin pään irti? Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 21.10.2018 15.00 - 15.55 AVA
Katso ohjelma»

Jälkipuintia, osa 1. Kausi 8, 19/22. Beverly Hillsin täydellisten naisten jälkipuinnissa käsitellään menneen kauden tapahtumia ja muistellaan sen kohokohtia, eikä riidoiltakaan vältytä. Joko Pikkari-gate saadaan päätökseen? Löytävätkö Dorit, Kyle ja Lisa yhteisen sävelen? Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ma 15.10.2018 00.20 - 01.20 AVA
Katso ohjelma»

Lavasäteilyä. Kausi 8, 18/22. Naiset pääsevät näkemään Doritin muotinäytöksen, jossa esitellään hänen uimapukumallistonsa ja kuullaan Camillen hyvät uutiset. Lisa Rinna on huolissaan Delilahin jaksamisesta. Kyle puhuu suunsa puhtaaksi Doritista, ja naisten välit kiristyvät. Kyle kutsuu ryhmän tutustumaan uuteen kotiinsa ja näyttää heille esikoisohjauksensa. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

su 14.10.2018 23.20 - 00.20 AVA
Katso ohjelma»

Muodikkaasti myöhässä. Kausi 8, 17/22. Berliinin-matkan loppu häämöttää. Kyle, Teddi ja Erika vierailevat eläintarhassa kun Lisa Rinna ja Dorit nautiskelevat kylpylässä. Erikan jatkuva myöhästely herättää närää, mutta syy paljastuu jokilaivalla. Hyvästä tunnelmasta huolimatta vanhat kiistat nostavat päätään, ja stressiä aiheuttavat myös Kylen muutto ja Doritin tuleva muotinäytös. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 14.10.2018 16.00 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»

Lavasäteilyä. Kausi 8, 18/22. Naiset pääsevät näkemään Doritin muotinäytöksen, jossa esitellään hänen uimapukumallistonsa ja kuullaan Camillen hyvät uutiset. Lisa Rinna on huolissaan Delilahin jaksamisesta. Kyle puhuu suunsa puhtaaksi Doritista, ja naisten välit kiristyvät. Kyle kutsuu ryhmän tutustumaan uuteen kotiinsa ja näyttää heille esikoisohjauksensa. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 14.10.2018 15.00 - 16.00 AVA
Katso ohjelma»

Muodikkaasti myöhässä. Kausi 8, 17/22. Berliinin-matkan loppu häämöttää. Kyle, Teddi ja Erika vierailevat eläintarhassa kun Lisa Rinna ja Dorit nautiskelevat kylpylässä. Erikan jatkuva myöhästely herättää närää, mutta syy paljastuu jokilaivalla. Hyvästä tunnelmasta huolimatta vanhat kiistat nostavat päätään, ja stressiä aiheuttavat myös Kylen muutto ja Doritin tuleva muotinäytös. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ma 08.10.2018 01.05 - 02.05 AVA
Katso ohjelma»

Hevostelua ja herkkiä hetkiä. Kausi 8, 16/22. Naisten rauhallinen ratsastusretki maaseudulla saa vaarallisen käänteen. Vierailu Eisenmanin holokaustimuistomerkillä ja Berliinin muurilla saa naiset herkistymään, mutta kyyneleet kuivuvat pian Oktoberfest-henkisessä oluttuvassa. Lisa, Kyle ja Dorit jatkavat välien selvittelyä, ja yksi naisista lähtee kotiin etuajassa. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ma 08.10.2018 00.05 - 01.05 AVA
Katso ohjelma»

Koiria ja pilleripusseja. Kausi 8, 15/22. Lisa Vanderpump ja hänen miehensä pari vuotta työstämä koira-aiheinen dokumentti Kiinan koiranruokafestivaaleista tulee ensi-iltaan, ja kaikki naiset tulevat katsomaan sen. Erika on päässyt hahmoksi Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipeliin, ja esittelee Lisa Rinnalle sekä Doritille hänestä tehtyä pahvihahmoa. Naiset lähtevät matkalle Berliiniin. Lisa Vanderpump alkaa kyseenalaistaa ystävyytensä Kyleen. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 07.10.2018 16.00 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»

Hevostelua ja herkkiä hetkiä. Kausi 8, 16/22. Naisten rauhallinen ratsastusretki maaseudulla saa vaarallisen käänteen. Vierailu Eisenmanin holokaustimuistomerkillä ja Berliinin muurilla saa naiset herkistymään, mutta kyyneleet kuivuvat pian Oktoberfest-henkisessä oluttuvassa. Lisa, Kyle ja Dorit jatkavat välien selvittelyä, ja yksi naisista lähtee kotiin etuajassa. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 07.10.2018 15.00 - 16.00 AVA
Katso ohjelma»

Koiria ja pilleripusseja. Kausi 8, 15/22. Lisa Vanderpump ja hänen miehensä pari vuotta työstämä koira-aiheinen dokumentti Kiinan koiranruokafestivaaleista tulee ensi-iltaan, ja kaikki naiset tulevat katsomaan sen. Erika on päässyt hahmoksi Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipeliin, ja esittelee Lisa Rinnalle sekä Doritille hänestä tehtyä pahvihahmoa. Naiset lähtevät matkalle Berliiniin. Lisa Vanderpump alkaa kyseenalaistaa ystävyytensä Kyleen. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ma 01.10.2018 00.35 - 01.30 AVA
Katso ohjelma»

Henkien viemää. Kausi 8, 14/22. Lisa Rinnan äiti tulee vierailulle kaupunkiin, ja Lisa järjestää lounaan hänen kunniakseen. Lisa Vanderpump ja hänen miehensä ovat kokeneet raskaan menetyksen ja ovat murheenmurtamia. Erika on naistentapahtuma Girl Cultissa puhumassa naisten oikeuksista ja aseman vahvistamisesta. Kyle kutsuu kotiinsa meedion ja järjestää naisille henki-illan. Illan aikana saadaan paikalle mielenkiintoisia vierailijoita ja tietoja menneistä elämistä. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

su 30.09.2018 23.30 - 00.35 AVA
Katso ohjelma»

Unelmakoteja ja kyyneleitä. Kausi 8, 13/22. Kyle on löytänyt unelmiensa talon ja haaveilee muutosta, mutta hänen miehensä Mauricio on epäilevällä kannalla. Erika on julkaisemassa kirjan ja kuvauksissa metsästetään siihen sopivaa kansikuvaa. Dorit vierailee hänen uimapukumallistonsa valmistavalla tehtaalla. Naiset menevät yhdessä lasillisille, ja välienselvittely alkaa. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 30.09.2018 16.00 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»

Henkien viemää. Kausi 8, 14/22. Lisa Rinnan äiti tulee vierailulle kaupunkiin, ja Lisa järjestää lounaan hänen kunniakseen. Lisa Vanderpump ja hänen miehensä ovat kokeneet raskaan menetyksen ja ovat murheenmurtamia. Erika on naistentapahtuma Girl Cultissa puhumassa naisten oikeuksista ja aseman vahvistamisesta. Kyle kutsuu kotiinsa meedion ja järjestää naisille henki-illan. Illan aikana saadaan paikalle mielenkiintoisia vierailijoita ja tietoja menneistä elämistä. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 30.09.2018 15.00 - 16.00 AVA
Katso ohjelma»

Unelmakoteja ja kyyneleitä. Kausi 8, 13/22. Kyle on löytänyt unelmiensa talon ja haaveilee muutosta, mutta hänen miehensä Mauricio on epäilevällä kannalla. Erika on julkaisemassa kirjan ja kuvauksissa metsästetään siihen sopivaa kansikuvaa. Dorit vierailee hänen uimapukumallistonsa valmistavalla tehtaalla. Naiset menevät yhdessä lasillisille, ja välienselvittely alkaa. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ma 24.09.2018 03.35 - 04.30 AVA
Katso ohjelma»

Suukapuloita ja hassuja lahjoja. Kausi 8, 12/22. Camillen on vaikea tottua kehonsa uuteen ulkonäköön syöpäleikkauksen jälkeen, joten Rinna haluaa antaa hänelle itsevarmuutta yhteisellä käynnillä alusvaateliikkeessä. Camille järjestää luonaan varainkeruuillan, jossa Dorit yrittää saada muut keskustelemaan hänen Lisa Vanderpumpista sanomastaan kommentista. Lisa järjestää itselleen syntymäpäiväjuhlat. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ma 24.09.2018 02.35 - 03.35 AVA
Katso ohjelma»

Kiitos ja haistatus. Kausi 8, 11/22. Camillen tytär Mason esiintyy muotinäytöksessä USS Intrepid -sotalaivalla New Yorkissa. Kylen kaupan avajaisissa taistellaan punaisesta tekoturkiksesta. Lisa Rinnalla on uusi hauvavauva ja Lisa Vanderpump selvittää välinsä sekä Doritin että Kylen kanssa. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 23.09.2018 16.00 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»

Suukapuloita ja hassuja lahjoja. Kausi 8, 12/22. Camillen on vaikea tottua kehonsa uuteen ulkonäköön syöpäleikkauksen jälkeen, joten Rinna haluaa antaa hänelle itsevarmuutta yhteisellä käynnillä alusvaateliikkeessä. Camille järjestää luonaan varainkeruuillan, jossa Dorit yrittää saada muut keskustelemaan hänen Lisa Vanderpumpista sanomastaan kommentista. Lisa järjestää itselleen syntymäpäiväjuhlat. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 23.09.2018 15.00 - 16.00 AVA
Katso ohjelma»

Kiitos ja haistatus. Kausi 8, 11/18. Camillen tytär Mason esiintyy muotinäytöksessä USS Intrepid -sotalaivalla New Yorkissa. Kylen kaupan avajaisissa taistellaan punaisesta tekoturkiksesta. Lisa Rinnalla on uusi hauvavauva. Lisa Vanderpump selvittää välinsä sekä Doritin että Kylen kanssa. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ma 17.09.2018 01.10 - 02.05 AVA
Katso ohjelma»

Iso omena kirpaisee. Kausi 8, 10/22. Erika esittelee kirjansa edistymistä kustantamossa. Lisa Rinna törmää kultarottaan. New Yorkissa Fashion Week alkaa. Doritin suuri ilta Belle-lehden juhlissa on käsillä, mutta sen päällä häilyy uhkaavia pilviä. Draamalta ei vältytä, kun naiset lähtevät viettämään iltaa yhdessä. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ma 17.09.2018 00.10 - 01.10 AVA
Katso ohjelma»

Sanomisia. Kausi 8, 9/22. Teddin luona vietetyn illan sanomisista riittää puitavaa, kun Dorit pääsee keittämään soppaa. Yksi sun toinen pahoittaa mielensä. New Yorkin Fashion Week on ovella ja sinne on suunniteltava soveliaat asukokonaisuudet. Teddi ja Lisa Vanderpump tutustuvat Kylen kauppaan. Lisa Rinna käy kuvauksissa, ja muistelee millaista oli köyhä opiskelijaelämä. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 16.09.2018 16.00 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»

Iso omena kirpaisee. Kausi 8, 10/18. Erika esittelee kirjansa edistymistä kustantamossa. Lisa Rinna törmää kultarottaan. New Yorkissa Fashion Week alkaa. Doritin suuri ilta Belle-lehden juhlissa on käsillä, mutta sen päällä häilyy uhkaavia pilviä. Draamalta ei vältytä, kun naiset lähtevät viettämään iltaa yhdessä. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 16.09.2018 15.00 - 16.00 AVA
Katso ohjelma»

Sanomisia. Kausi 8, 9/18. Teddin luona vietetyn illan sanomisista riittää puitavaa, kun Dorit pääsee keittämään soppaa. Yksi sun toinen pahoittaa mielensä. New Yorkin Fashion Week on ovella ja sinne on suunniteltava soveliaat asukokonaisuudet. Teddi ja Lisa Vanderpump tutustuvat Kylen kauppaan. Lisa Rinna käy kuvauksissa, ja muistelee millaista oli köyhä opiskelijaelämä. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ma 10.09.2018 03.25 - 04.15 AVA
Katso ohjelma»

Pikkumaista käytöstä. Kausi 8, 8/22. Lisa Vanderpump saa hyviä uutisia lakijuttuunsa liittyen. Hän haluaa juhlia asiaa ystäviensä kanssa ravintolassa, mutta ystävien reaktio on hänelle pettymys ja tapaaminen saa ikävän lopun. Teddi kutsuu hieman vasten tahtoaan ystävättäret upeaan rantataloonsa, jossa kärkäs välienselvittely jatkuu. Lisa Rinnan vanhempi tytär tekee muuttoa, mutta nuorempi ei ole vielä täysin luopumaan lapsuudestaan, mikä saa äidin mietteliääksi. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ma 10.09.2018 02.25 - 03.25 AVA
Katso ohjelma»

Juhlahumua. Kausi 8, 7/22. Dorit haluaa järjestää aviomiehelleen PK:lle kaikkien aikojen 50-vuotissyntymäpäivät ja panostaa monenlaisiin näyttäviin yllätyksiin. Muut naiset seuraavat hämmentyneinä sivusta juhlavalmisteluita, jotka ovat vielä muutamaa päivää ennen h-hetkeä melkoisen levällään. Lisa Rinna palaa pitkästä aikaa näyttelemään tuttuun sarjaan. Kyle ja Teddi käyvät miestensä kera tuplatreffeillä, ja Lisa Vanderpump nauttii ratsastuksesta ystävän seurassa. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 09.09.2018 16.00 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»

Pikkumaista käytöstä. Kausi 8, 8/18. Lisa Vanderpump saa hyviä uutisia lakijuttuunsa liittyen. Hän haluaa juhlia asiaa ystäviensä kanssa ravintolassa, mutta ystävien reaktio on hänelle pettymys ja tapaaminen saa ikävän lopun. Teddi kutsuu hieman vasten tahtoaan ystävättäret upeaan rantataloonsa, jossa kärkäs välienselvittely jatkuu. Lisa Rinnan vanhempi tytär tekee muuttoa, mutta nuorempi ei ole vielä täysin luopumaan lapsuudestaan, mikä saa äidin mietteliääksi. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 09.09.2018 15.00 - 16.00 AVA
Katso ohjelma»

Juhlahumua. Kausi 8, 7/18. Dorit haluaa järjestää aviomiehelleen PK:lle kaikkien aikojen 50-vuotissyntymäpäivät ja panostaa monenlaisiin näyttäviin yllätyksiin. Muut naiset seuraavat hämmentyneinä sivusta juhlavalmisteluita, jotka ovat vielä muutamaa päivää ennen h-hetkeä melkoisen levällään. Lisa Rinna palaa pitkästä aikaa näyttelemään tuttuun sarjaan. Kyle ja Teddi käyvät miestensä kera tuplatreffeillä, ja Lisa Vanderpump nauttii ratsastuksesta ystävän seurassa. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ma 03.09.2018 00.50 - 01.45 AVA
Katso ohjelma»

Kauneudenhoitopäivä. Kausi 8, 6/22. Teddin järjestämä kauneudenhoitopäivä muuttuu Erikan sanoin kanalauman kokoontumiseksi, eikä ainoastaan siksi, että Dorit tapaa sekä Teddin että Camillen ensimmäistä kertaa kaikkien riitojen jälkeen. Vanderpumpin haasteesta saadaan lisää tietoa. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ma 03.09.2018 00.00 - 00.50 AVA
Katso ohjelma»

Epämuodikkaan myöhässä. Kausi 8, 5/22. Teddyn ja Doritin ystävyys kokee pahan kolauksen, kun heille tulee erimielisyyttä tapaamisajasta. Toisaalta Dorit ja Kyle ovat läheisempiä kuin koskaan Kylen purettua sydäntään Doritille. Lisa Vanderpump ei ole tyytyväinen tästä. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 02.09.2018 16.20 - 17.10 AVA
Katso ohjelma»

Kauneudenhoitopäivä. Kausi 8, 6/22. Teddin järjestämä kauneudenhoitopäivä muuttuu Erikan sanoin kanalauman kokoontumiseksi, eikä ainoastaan siksi, että Dorit tapaa sekä Teddin että Camillen ensimmäistä kertaa kaikkien riitojen jälkeen. Vanderpumpin haasteesta saadaan lisää tietoa. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 02.09.2018 15.00 - 15.50 AVA
Katso ohjelma»

Epämuodikkaan myöhässä. Kausi 8, 5/22. Teddyn ja Doritin ystävyys kokee pahan kolauksen, kun heille tulee erimielisyyttä tapaamisajasta. Toisaalta Dorit ja Kyle ovat läheisempiä kuin koskaan Kylen purettua sydäntään Doritille. Lisa Vanderpump ei ole tyytyväinen tästä. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ma 27.08.2018 01.10 - 02.10 AVA
Katso ohjelma»

Sähkökatko. Kausi 8, 4/18. Kroatiasta palannut Kyle päättää kutsua koko porukan drinkeille, vaikka remontti ei ole vielä valmis. Sähkökatkon yllätettyä juhlijat yksi vieraista alkaa päästellä sammakoita suustaan. Lisa Rinna ja Erika ovat Tokiossa kaitsemassa Lisan tyttäriä, joiden ura on lähtenyt huikeaan nousuun. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ma 27.08.2018 00.10 - 01.10 AVA
Katso ohjelma»

Roistot. Kausi 8, 3/18. Kyle on lomalla Kroatiassa, ja PK järjestää Doritille syntymäpäiväillalliset, joille päädytään kutsumaan sekä Lisa Rinna että Erika. Yllätyspuhe kuohuttaa tunteita, ja myöhemmin Teddi alkaa epäillä Doritin vilpittömyyttä tämän palatessa yhä uudestaan riitaansa Lisa Rinnan kanssa. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 26.08.2018 16.00 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»

Sähkökatko. Kausi 8, 4/18. Kroatiasta palannut Kyle päättää kutsua koko porukan drinkeille, vaikka remontti ei ole vielä valmis. Sähkökatkon yllätettyä juhlijat yksi vieraista alkaa päästellä sammakoita suustaan. Lisa Rinna ja Erika ovat Tokiossa kaitsemassa Lisan tyttäriä, joiden ura on lähtenyt huikeaan nousuun. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 26.08.2018 15.00 - 16.00 AVA
Katso ohjelma»

Roistot. Kausi 8, 3/18. Kyle on lomalla Kroatiassa, ja PK järjestää Doritille syntymäpäiväillalliset, joille päädytään kutsumaan sekä Lisa Rinna että Erika. Yllätyspuhe kuohuttaa tunteita, ja myöhemmin Teddi alkaa epäillä Doritin vilpittömyyttä tämän palatessa yhä uudestaan riitaansa Lisa Rinnan kanssa. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ma 20.08.2018 03.05 - 04.00 AVA
Katso ohjelma»

Las Vegasin diivat. Kausi 8, 2/22. Vegasissa juhlitaan kimppasynttäreitä. Lisa Rinna ja Dorit ovat muodollisen hyvissä väleissä, mutta tunteet leimahtavat maailmanpyörässä, kun koko porukka joutuu pieneen tilaan 40 minuutin ajaksi. Teddin ja Erikan isäsuhteista paljastuu uusia asioita. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

ma 20.08.2018 02.10 - 03.05 AVA
Katso ohjelma»

Turha itkeä kaatunutta viiniä. Kausi 8, 1/22. Edelliseltä kaudelta on jäänyt kaunoja, joiden takia yksi jos toinenkin on riidoissa. Kyle haluaa koota porukan Las Vegasiin, missä juhlitaan neljiä eri syntymäpäiviä. Dorit esittelee ystävänsä Teddin Lisalle, ja viime hetkellä myös Teddi kutsutaan matkalle. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 19.08.2018 16.10 - 17.05 AVA
Katso ohjelma»

Las Vegasin diivat. Kausi 8, 2/18. Vegasissa juhlitaan kimppasynttäreitä. Lisa Rinna ja Dorit ovat muodollisen hyvissä väleissä, mutta tunteet leimahtavat maailmanpyörässä, kun koko porukka joutuu pieneen tilaan 40 minuutin ajaksi. Teddin ja Erikan isäsuhteista paljastuu uusia asioita. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

su 19.08.2018 15.15 - 16.10 AVA
Katso ohjelma»

Beverly Hillsin täydelliset naisetTurha itkeä kaatunutta viiniä. Kausi 8, 1/18. Edelliseltä kaudelta on jäänyt kaunoja, joiden takia yksi jos toinenkin on riidoissa. Kyle haluaa koota porukan Las Vegasiin, missä juhlitaan neljiä eri syntymäpäiviä. Dorit esittelee ystävänsä Teddin Lisalle, ja viime hetkellä myös Teddi kutsutaan matkalle. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

la 17.03.2018 16.00 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»

Jälleennäkeminen, osa 3/3. Kausi 7, 21/21. Lisa Vanderpump herkistyy puhuessaan pojastaan ja eläinsuojelutyöstään. Lisa Rinna ja Kim yrittävät löytää yhteisen sävelen. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

la 17.03.2018 15.00 - 16.00 AVA
Katso ohjelma»

Jälleennäkeminen, osa 2/3. Kausi 7, 20/21. Erika, Eileen ja Lisa tyrmäävät kerta toisensa jälkeen PK:n selittely-yritykset. Tunnelma kiristyy entisestään, kun Eden ja Kim Richards liittyvät joukkoon. Yhdelle naiselle tilanne käy lopulta sietämättömäksi. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ke 14.03.2018 15.00 - 16.00 AVA
Katso ohjelma»

Jälleennäkeminen, osa 3/3. Kausi 7, 21/21. Lisa Vanderpump herkistyy puhuessaan pojastaan ja eläinsuojelutyöstään. Lisa Rinna ja Kim yrittävät löytää yhteisen sävelen. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

ti 13.03.2018 22.40 - 23.35 AVA
Katso ohjelma»

Jälleennäkeminen, osa 3/3. Kausi 7, 21/21. Lisa Vanderpump herkistyy puhuessaan pojastaan ja eläinsuojelutyöstään. Lisa Rinna ja Kim yrittävät löytää yhteisen sävelen. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetSu

ti 13.03.2018 15.00 - 16.00 AVA
Katso ohjelma»

Jälleennäkeminen, osa 2/3. Kausi 7, 20/21. Erika, Eileen ja Lisa tyrmäävät kerta toisensa jälkeen PK:n selittely-yritykset. Tunnelma kiristyy entisestään, kun Eden ja Kim Richards liittyvät joukkoon. Yhdelle naiselle tilanne käy lopulta sietämättömäksi. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.

Beverly Hillsin täydelliset naisetS

ma 12.03.2018 22.40 - 23.40 AVA
Katso ohjelma»

Jälleennäkeminen, osa 2/3. Kausi 7, 20/21. Erika, Eileen ja Lisa tyrmäävät kerta toisensa jälkeen PK:n selittely-yritykset. Tunnelma kiristyy entisestään, kun Eden ja Kim Richards liittyvät joukkoon. Yhdelle naiselle tilanne käy lopulta sietämättömäksi. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Huojuva torni. Kausi 8, 22/22. Jaksossa nähdään ennennäkemättömiä paloja kaudelta sekä loppukokoontumisesta. Esille pääsevät myös Beverly Hillsin täydelliset koirat. Teinien toilailut aiheuttavat vanhemmille harmaita hiuksia. Täydelliset naiset pohtivat myös ikääntymistä. Onko joku ottanut kasvojenkohotuksen? Tämän porukan suhde on kuin huojuva torni. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita. Uusinta.
Arvosana 2.3/5, annettu 250 ääntä.

Suomen kätevin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Kiehtova maailma: Lähde kun vielä voit, Frendit, MasterChef Australia, Karjalan kunnailla, Pornokeisari Damon, Uusi päivä, Salatut elämät, Sydämen kutsumus, Casualty, La Señora

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity