TietovisatSanakirjaHoroskooppiBlogitReseptitViihdeVaihtoautot

Haulla beverly hills cop ii löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Beverly Hills Cop II

la 10.04. klo 00.45 - 02.50 2h 5minTV4

Beverly Hills Cop IIIMDb 6.5»Traileri»Snuten i Hollywood är en amerikansk actionkomedi från 1987. När Axel Foley, Billy Rosewood och John Taggart är ute på sin årliga fisketur får de veta att deras vän och tillika Billys och Johns chef Andrew Bogomil blivit skjuten och är allvarligt skadad. Axel sätter Taggart och Rosewood på fallet och ger sig i väg för att hitta förövaren. Men den nya polischefen Harold Lutz tycker inte att det är passande att Taggart och Rosewood jobbar med fallet och sätter dem att bevaka trafiken i stället, ett beslut Taggart och Rosewood struntar i. Förutom att ta reda på vem som skjutit Bogomil måste de också ta reda på vem som ligger bakom en serie mystiska rån som satt skräck i Beverly Hills affärsägare, ett fall som Bogomil jobbade med när han blev skjuten. Deras jakt efter förövarna tar dem bland annat till en strippklubb, Playboy Mansion och en racerbana. I rollerna ses Eddie Murphy, Judge Reinhold, John Ashton och Ronny Cox.
> >
Beverly Hills Cop II
Snuten i Hollywood är en amerikansk actionkomedi från 1987. När Axel Foley, Billy Rosewood och John Taggart är ute på sin årliga fisketur får de veta att deras vän och tillika Billys och Johns chef Andrew Bogomil blivit skjuten och är allvarligt skadad. Axel sätter Taggart och Rosewood på fallet och ger sig i väg för att hitta förövaren. Men den nya polischefen Harold Lutz tycker inte att det är passande att Taggart och Rosewood jobbar med fallet och sätter dem att bevaka trafiken i stället, ett beslut Taggart och Rosewood struntar i. Förutom att ta reda på vem som skjutit Bogomil måste de också ta reda på vem som ligger bakom en serie mystiska rån som satt skräck i Beverly Hills affärsägare, ett fall som Bogomil jobbade med när han blev skjuten. Deras jakt efter förövarna tar dem bland annat till en strippklubb, Playboy Mansion och en racerbana. I rollerna ses Eddie Murphy, Judge Reinhold, John Ashton och Ronny Cox.
https://www.telsu.fi/l/beverly-hills-cop-ii_9604078.jpg
Jalkapallon EM-kisojen ohjelmaopas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Rakkauden ja häpeän hedelmät, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Huvila & Huussi, McLeodin tyttäret, Milanon naisten paratiisi, Wheeler Dealers, Casualty, Kotiunelmia, Super-Jahti, Lemmen viemää

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity