TietovisatBlogitSanakirjaViihdeReseptitVaihtoautotHoroskooppi

Haulla best ink löytyy 15 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Best Ink

la 04.02.2017 07.00 - 07.45 45minTV6

I Best Ink kastar vi ljus över den vilda och rebelliska tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än bläck, nålar och passion till sin hjälp när de utövar sina talanger på mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av tatuerarnas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Varje tatuering berättar en historia - inte bara om personen som bär den, utan även om konstnären som skapade den. De tre återstående konstnärerna kämpar till det yttersta under en frentisk utmaning på Venice Beach. Efter en eliminering måste de två finalisterna skapa mästerverk för att ta hem segern.

Best Ink

la 28.01.2017 07.00 - 07.45 45minTV6

I Best Ink kastar vi ljus över den vilda och rebelliska tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än bläck, nålar och passion till sin hjälp när de utövar sina talanger på mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av tatuerarnas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Varje tatuering berättar en historia - inte bara om personen som bär den, utan även om konstnären som skapade den. Tatuerarna beter sig oförsiktigt under en adrenalinstinn tävlingsrunda. Efter att ha skapat häftiga 3D-tatueringar väntar en chockerande utröstning då en konstnär skickas hem.

Best Ink

la 21.01.2017 07.00 - 07.45 45minTV6

I Best Ink kastar vi ljus över den vilda och rebelliska tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än bläck, nålar och passion till sin hjälp när de utövar sina talanger på mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av tatuerarnas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Varje tatuering berättar en historia - inte bara om personen som bär den, utan även om konstnären som skapade den. Konstnärerna tas på sängen av en chockerande föreställning, och senare utbryter en vild konflikt mellan de återstående tatuerarna.

Best Ink

la 14.01.2017 07.00 - 07.45 45minTV6

I Best Ink kastar vi ljus över den vilda och rebelliska tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än bläck, nålar och passion till sin hjälp när de utövar sina talanger på mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av tatuerarnas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Varje tatuering berättar en historia - inte bara om personen som bär den, utan även om konstnären som skapade den. Deltagarnas nära och kära kommer på besök och tatuerarna måste skapa sina egna varianter av sexiga pinuppor.

Best Ink

la 07.01.2017 07.00 - 07.45 45minTV6

I Best Ink kastar vi ljus över den vilda och rebelliska tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än bläck, nålar och passion till sin hjälp när de utövar sina talanger på mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av tatuerarnas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Varje tatuering berättar en historia - inte bara om personen som bär den, utan även om konstnären som skapade den. Deltagarna får i uppdrag att skapa klassiska tatueringar med nautiskt tema. Surflegenden Laird Hamilton är gäst i dagens avsnitt.

Best Ink

la 31.12.2016 07.00 - 07.45 45minTV6

I Best Ink kastar vi ljus över den vilda och rebelliska tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än bläck, nålar och passion till sin hjälp när de utövar sina talanger på mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av tatuerarnas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Varje tatuering berättar en historia - inte bara om personen som bär den, utan även om konstnären som skapade den. De alternativa konstnärerna lär sig att tatuera i drömlik biomekanisk stil, med hjälp av legenden Guy Aitchison. Tempot trappas upp när tatuerarna måste tävla mot varandra för första gången.

Best Ink

la 24.12.2016 07.00 - 07.45 45minTV6

I Best Ink kastar vi ljus över den vilda och rebelliska tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än bläck, nålar och passion till sin hjälp när de utövar sina talanger på mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av tatuerarnas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Varje tatuering berättar en historia - inte bara om personen som bär den, utan även om konstnären som skapade den. Tatuerarna beger sig till San Diego för att gå till världens största science fiction-mässa. Darnell tar sig vatten över huvudet när han måste tatuera en klient på en ovanlig kroppsdel...

Best Ink

la 17.12.2016 07.00 - 07.45 45minTV6

I Best Ink kastar vi ljus över den vilda och rebelliska tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än bläck, nålar och passion till sin hjälp när de utövar sina talanger på mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av tatuerarnas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Varje tatuering berättar en historia - inte bara om personen som bär den, utan även om konstnären som skapade den. Den hårda pressen hotar att knäcka Danny. Tatuerarna får i uppdrag att skapa fantastiska konstverk med inspiration från Asien.

Best Ink

la 10.12.2016 07.00 - 07.45 45minTV6

I Best Ink kastar vi ljus över den vilda och rebelliska tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än bläck, nålar och passion till sin hjälp när de utövar sina talanger på mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av tatuerarnas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Varje tatuering berättar en historia - inte bara om personen som bär den, utan även om konstnären som skapade den. Tatuerarna möter Pete Wentz och ser en oväntad uppvisning. De får sedan i uppdrag att tatuera på huden ovanpå revbenen - en av de mest smärtsamma platserna man kan tatuera sig på.

Best Ink

la 03.12.2016 07.00 - 07.45 45minTV6

I Best Ink kastar vi ljus över den vilda och rebelliska tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än bläck, nålar och passion till sin hjälp när de utövar sina talanger på mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av tatuerarnas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Varje tatuering berättar en historia - inte bara om personen som bär den, utan även om konstnären som skapade den. Tatuerarna kämpar i en egen "fight club", men snart uppstår kaos i tävlingen. Deltagarna jobbar därefter i par för att skapa unika tatueringar. Gatukonstnären Justin Bua är gästdomare.

Best Ink

la 26.11.2016 07.00 - 07.55 55minTV6

I Best Ink kastar vi ljus över den vilda och rebelliska tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än bläck, nålar och passion till sin hjälp när de utövar sina talanger på mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av tatuerarnas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Varje tatuering berättar en historia - inte bara om personen som bär den, utan även om konstnären som skapade den. Konflikt uppstår när en av tatuerarna kommer en annan inpå huden. De får sedan i uppdrag att designa om och täcka över misslyckade tatueringar.

Best Ink

la 19.11.2016 07.00 - 07.50 50minTV6

I Best Ink kastar vi ljus över den vilda och rebelliska tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än bläck, nålar och passion till sin hjälp när de utövar sina talanger på mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av tatuerarnas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Varje tatuering berättar en historia - inte bara om personen som bär den, utan även om konstnären som skapade den. Pete Wentz lotsar 14 av USA:s bästa tatuerare genom kniviga utmaningar. I dagens avsnitt skapas konstverk med inspiration från de sju dödssynderna. Gästdomare: Glenn Hetrick.

Best Ink

la 13.02.2016 10.00 - 11.00 60minTV6

Best Ink är en fängslande realityserie som kastar nytt ljus över den vilda och oförutsägbara tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än sitt bläck, nålar och passion till hjälp när de utövar sina talanger på levande, mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av konstnärernas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. De fyra återstående konstnärerna får en utmaning som bedöms av Larry Law från Tattoo Magazine. De måste bita ihop när det visar sig att klienterna består av deras egna familjemedlemmar.

Best Ink

la 06.02.2016 10.00 - 11.00 60minTV6

Best Ink är en fängslande realityserie som kastar nytt ljus över den vilda och oförutsägbara tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än sitt bläck, nålar och passion till hjälp när de utövar sina talanger på levande, mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av konstnärernas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. De fem återstående konstnärerna måste höja ribban under dagens uppdrag då de skapar en fotorealistisk tatuering. Jason Seiler guidar sedan deltagarna genom en utmaning.

Best Ink

la 30.01.2016 10.00 - 11.00 60minTV6

Best Ink är en fängslande realityserie som kastar nytt ljus över den vilda och oförutsägbara tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än sitt bläck, nålar och passion till hjälp när de utövar sina talanger på levande, mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av konstnärernas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Konstnärerna skapar tatueringar som bokstavligen kommer till liv, med hjälp av toppmodern animationsteknik. Miya Bailey möter deltagarna vid Universal Studios för en utmaning.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Best Ink
I Best Ink kastar vi ljus över den vilda och rebelliska tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än bläck, nålar och passion till sin hjälp när de utövar sina talanger på mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av tatuerarnas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Varje tatuering berättar en historia - inte bara om personen som bär den, utan även om konstnären som skapade den. De tre återstående konstnärerna kämpar till det yttersta under en frentisk utmaning på Venice Beach. Efter en eliminering måste de två finalisterna skapa mästerverk för att ta hem segern.
https://www.telsu.fi/l/
Jalkapallon EM-kisojen ohjelmaopas >

Suomen näppärin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Bileet, Isä Matteon tutkimuksia, Jalkapallon EURO 2020: FIN - BEL, Miehen puolikkaat, Rakkauden ja häpeän hedelmät, Milanon naisten paratiisi, Building Off the Grid, Ex-Onnelliset, Casualty, 90 päivää morsiamena

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity