SanakirjaBlogitVaihtoautotViihdeReseptitTietovisatHoroskooppi

Haulla berättelsen om pi löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Berättelsen om Pi

la 26.05.2018 16.55 - 19.30 2h 35minTV3

Berättelsen om PiIMDb 7.9»Traileri»Amerikanskt drama från 2012Ett storslaget vackert äventyr om 16-åriga Pi som efter ett skeppsbrott befinner sig som enda överlevande människa ombord på en livbåt mitt ute på Stilla Havet.Ett storslaget vackert äventyr om 16-åriga Pi som efter ett skeppsbrott befinner sig som enda överlevande människa ombord på en livbåt mitt ute på Stilla Havet. Livet på båten blir en kamp för överlevnad och dagar och nätter fyllda av spänning, hopp och förtvivlan.

Berättelsen om Pi

la 21.05.2016 23.20 - 01.25 2h 5minSVT1

Amerikansk-taiwanesisk-engelsk långfilm från 2012. Sextonårige Pi befinner sig efter ett skeppsbrott som enda överlevande människa ombord på en livbåt mitt ute på Stilla havet - tillsammans med en bengalisk tiger. Livet på båten blir en kamp för överlevnad och dagar och nätter fyllda av spänning, hopp och förtvivlan. (Life of Pi). HD.
> >
Berättelsen om Pi
Amerikanskt drama från 2012Ett storslaget vackert äventyr om 16-åriga Pi som efter ett skeppsbrott befinner sig som enda överlevande människa ombord på en livbåt mitt ute på Stilla Havet.Ett storslaget vackert äventyr om 16-åriga Pi som efter ett skeppsbrott befinner sig som enda överlevande människa ombord på en livbåt mitt ute på Stilla Havet. Livet på båten blir en kamp för överlevnad och dagar och nätter fyllda av spänning, hopp och förtvivlan.
https://www.telsu.fi/l/berattelsen-om-pi_6188025.jpg
Tokion kesäolympialaisten ohjelmaopas >

Suomen näppärin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Lemmen viemää, Pientä pilaa, Kova laki, McLeodin tyttäret, Sinkkuillallinen, Ostoskanava Tvins.com, Emmerdale, NCIS Rikostutkijat, Häät sulhasen tapaan, CSI: Miami

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity