HoroskooppiSanakirjaBlogitNauris.fiVaihtoautotTietovisatReseptit

Haulla berättelsen om pi löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Berättelsen om PiS

la 26.05.2018 16.55 - 19.30 TV3
IMDb 7.9»Traileri»

Berättelsen om PiAmerikanskt drama från 2012Ett storslaget vackert äventyr om 16-åriga Pi som efter ett skeppsbrott befinner sig som enda överlevande människa ombord på en livbåt mitt ute på Stilla Havet.Ett storslaget vackert äventyr om 16-åriga Pi som efter ett skeppsbrott befinner sig som enda överlevande människa ombord på en livbåt mitt ute på Stilla Havet. Livet på båten blir en kamp för överlevnad och dagar och nätter fyllda av spänning, hopp och förtvivlan.

Berättelsen om PiS

la 21.05.2016 23.20 - 01.25 SVT1

Amerikansk-taiwanesisk-engelsk långfilm från 2012. Sextonårige Pi befinner sig efter ett skeppsbrott som enda överlevande människa ombord på en livbåt mitt ute på Stilla havet - tillsammans med en bengalisk tiger. Livet på båten blir en kamp för överlevnad och dagar och nätter fyllda av spänning, hopp och förtvivlan. (Life of Pi). HD.
> >
Berättelsen om Pi
Amerikanskt drama från 2012Ett storslaget vackert äventyr om 16-åriga Pi som efter ett skeppsbrott befinner sig som enda överlevande människa ombord på en livbåt mitt ute på Stilla Havet.Ett storslaget vackert äventyr om 16-åriga Pi som efter ett skeppsbrott befinner sig som enda överlevande människa ombord på en livbåt mitt ute på Stilla Havet. Livet på båten blir en kamp för överlevnad och dagar och nätter fyllda av spänning, hopp och förtvivlan.
https://www.telsu.fi/l/berattelsen-om-pi_6188025.jpg

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Elämäni Biisi, All Together Now Suomi, Salisburyn myrkytykset, Vain elämää, Suurin pudottaja Suomi, Scott & Bailey, MasterChef Australia, Kaikki synnit, Rillit huurussa, The Real Housewives of Beverly Hills

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity