4/4. Johanna ja Pär Hellström valmistavat pienimuotoisesti juustoa. He hakivat inspiraatiota Ranskasta, mutta kulkevat nyt aivan omaa polkuaan. Ruotsalaisessa reportaasissa tutustutaan käsintehtyyn ruokaan.
4/4. Johanna ja Pär Hellström valmistavat pienimuotoisesti juustoa. He hakivat inspiraatiota Ranskasta, mutta kulkevat nyt aivan omaa polkuaan. Ruotsalaisessa reportaasissa tutustutaan käsintehtyyn ruokaan.
4/4. Johanna ja Pär Hellström valmistavat pienimuotoisesti juustoa. He hakivat inspiraatiota Ranskasta, mutta kulkevat nyt aivan omaa polkuaan. Ruotsalaisessa reportaasissa tutustutaan käsintehtyyn ruokaan.
2/4. Veljekset Bengt ja Johnny Johansson sekä Jan-Anders Jarebrand loihtivat herkkuja koivunmahlasta. Ruotsalaisessa reportaasissa tutustutaan käsintehtyyn ruokaan.
2/4. Veljekset Bengt ja Johnny Johansson sekä Jan-Anders Jarebrand loihtivat herkkuja koivunmahlasta. Ruotsalaisessa reportaasissa tutustutaan käsintehtyyn ruokaan.
2/4. Veljekset Bengt ja Johnny Johansson sekä Jan-Anders Jarebrand loihtivat herkkuja koivunmahlasta. Ruotsalaisessa reportaasissa tutustutaan käsintehtyyn ruokaan.
4/4. Johanna ja Pär Hellström valmistavat pienimuotoisesti juustoa. He hakivat inspiraatiota Ranskasta, mutta kulkevat nyt aivan omaa polkuaan. Ruotsalaisessa reportaasissa tutustutaan käsintehtyyn ruokaan. HD
4/4. Johanna ja Pär Hellström valmistavat pienimuotoisesti juustoa. He hakivat inspiraatiota Ranskasta, mutta kulkevat nyt aivan omaa polkuaan. Ruotsalaisessa reportaasissa tutustutaan käsintehtyyn ruokaan. HD
2/4. Veljekset Bengt ja Johnny Johansson sekä Jan-Anders Jarebrand loihtivat herkkuja koivunmahlasta. Ruotsalaisessa reportaasissa tutustutaan käsintehtyyn ruokaan. HD
2/4. Veljekset Bengt ja Johnny Johansson sekä Jan-Anders Jarebrand loihtivat herkkuja koivunmahlasta. Ruotsalaisessa reportaasissa tutustutaan käsintehtyyn ruokaan. HD