VaihtoautotHoroskooppiSanakirjaBlogitViihdeReseptitTietovisat

Haulla becker - kungen av tingsryd löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Becker - Kungen av Tingsryd

ma 17.08.2020 23.50 - 01.15 SVT1
IMDb 4.4»Traileri»

Becker - Kungen av TingsrydEn kriminalkomedi om Becker som är kung i småländska Tingsryd. Tillsammans med sin kompis Stefan driver han en möbelbutik men bakom fasaden sysslar de även med att sälja smuggelsprit och cigaretter. En dag dyker dock två danskar upp och utmanar det kriminella imperium som Becker byggt upp. En växande spiral av lögner, hemligheter och svek tvingar nu Becker att handla drastiskt för att ta tillbaka makten i Tingsryd. Textat sid. 199.

Becker - Kungen av Tingsryd

ma 23.09.2019 23.25 - 01.10 SVT1
Traileri»

Svensk långfilm från 2017. Kriminalkomedi om Becker, som är kung i småländska Tingsryd. Tillsammans med sin kompis Stefan driver han en möbelbutik men bakom fasaden sysslar de även med att sälja smuggelsprit och cigaretter. En dag dyker dock två danskar upp och utmanar det kriminella imperium som Becker byggt upp. En växande spiral av lögner, hemligheter och svek tvingar nu Becker att handla drastiskt för att ta tillbaka makten i Tingsryd. Regi: Martin Larsson. I rollerna: Henrik Lilliér, Peter Lorentzon, Helen Sjöholm, Shanti Roney, Sonja Richter, Lars Ranthe m.fl. HD. Sänds med 5.1 ljud. Textat sid. 199.
> >
Becker - Kungen av Tingsryd
En kriminalkomedi om Becker som är kung i småländska Tingsryd. Tillsammans med sin kompis Stefan driver han en möbelbutik men bakom fasaden sysslar de även med att sälja smuggelsprit och cigaretter. En dag dyker dock två danskar upp och utmanar det kriminella imperium som Becker byggt upp. En växande spiral av lögner, hemligheter och svek tvingar nu Becker att handla drastiskt för att ta tillbaka makten i Tingsryd. Textat sid. 199.
https://www.telsu.fi/l/becker-kungen-av-tingsryd_8932933.jpg

Suomen näppärin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Rikostutkija Bergman, Taivaan tulet, Emmerdale, Jalkapallon Italian cup: Inter - AC Milan, Pikku naisia, Sinkkuillallinen, Hiihdon MC: Naisten 10 km, Laulu Rakkaudelle: ikimuistoiset hetket, Poika on kadonnut, Pahuuden ääni

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity