ReseptitSanakirjaTietovisatViihdeHoroskooppiVaihtoautotBlogit

Haulla bara en kypare löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Bara en kypare

ti 15.10.2019 16.15 - 17.40 1h 25minSVT1

Bara en kypareIMDb 4.5»Traileri»Fabian Bom jobbar som servitör på ett småstadshotell men drömmer i hemlighet om en teaterkarriär. På hotellet arbetar också kallskänkan Anna Olsson som väntar på ett arv från Amerika, och för pengarna planerar hon att starta en egen hotellrörelse. Anna är förälskad i Fabian men han åker istället till Stockholm för att pröva lyckan. Textat sid. 199.

Bara en kypare

ma 15.10.2018 16.05 - 17.30 1h 25minSVT1

Bara en kypareIMDb 4.4»Svensk långfilm från 1959. Fabian Bom jobbar som servitör på ett småstadshotell men drömmer i hemlighet om en teaterkarriär. På hotellet arbetar också kallskänkan Anna Olsson som väntar på ett arv från Amerika, och för pengarna planerar hon att starta en egen hotellrörelse. Anna är förälskad i Fabian men han åker istället till Stockholm för att pröva lyckan. Textat sid. 199.
> >
Bara en kypare
Fabian Bom jobbar som servitör på ett småstadshotell men drömmer i hemlighet om en teaterkarriär. På hotellet arbetar också kallskänkan Anna Olsson som väntar på ett arv från Amerika, och för pengarna planerar hon att starta en egen hotellrörelse. Anna är förälskad i Fabian men han åker istället till Stockholm för att pröva lyckan. Textat sid. 199.
https://www.telsu.fi/l/bara-en-kypare_7997353.jpg

Suomen näppärin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Hercule Poirot, Sukuni salat, Lemmen viemää, Sinkkuillallinen, Simpsonit, Syke, Frendit, Selviytyjät Suomi, Syyttömästi tuomittu, Emmerdale

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity