BlogitReseptitNauris.fiHoroskooppiSanakirjaVaihtoautotTietovisat

Haulla bara en kypare löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Bara en kypareS

ti 15.10.2019 16.15 - 17.40 SVT1
IMDb 4.5»Traileri»

Bara en kypareFabian Bom jobbar som servitör på ett småstadshotell men drömmer i hemlighet om en teaterkarriär. På hotellet arbetar också kallskänkan Anna Olsson som väntar på ett arv från Amerika, och för pengarna planerar hon att starta en egen hotellrörelse. Anna är förälskad i Fabian men han åker istället till Stockholm för att pröva lyckan. Textat sid. 199.

Bara en kypareS

ma 15.10.2018 16.05 - 17.30 SVT1
IMDb 4.4»

Bara en kypareSvensk långfilm från 1959. Fabian Bom jobbar som servitör på ett småstadshotell men drömmer i hemlighet om en teaterkarriär. På hotellet arbetar också kallskänkan Anna Olsson som väntar på ett arv från Amerika, och för pengarna planerar hon att starta en egen hotellrörelse. Anna är förälskad i Fabian men han åker istället till Stockholm för att pröva lyckan. Textat sid. 199.
> >
Bara en kypare
Fabian Bom jobbar som servitör på ett småstadshotell men drömmer i hemlighet om en teaterkarriär. På hotellet arbetar också kallskänkan Anna Olsson som väntar på ett arv från Amerika, och för pengarna planerar hon att starta en egen hotellrörelse. Anna är förälskad i Fabian men han åker istället till Stockholm för att pröva lyckan. Textat sid. 199.
https://www.telsu.fi/l/bara-en-kypare_7997353.jpg

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Syke, Isä Matteon tutkimuksia, Salatut elämät, Amerikan rajavartijat, Rillit huurussa, Tapahtui Mallorcalla, Casualty, MasterChef Australia, Emmerdale, Kauniit ja rohkeat

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity