ViihdeTietovisatReseptitHoroskooppiSanakirjaBlogitVaihtoautot

Haulla bagges bagage löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Bagges bagage

ma 18.04.2016 23.00 - 00.00 60minTV3

Laila Bagge har rest till många hörn av världen – men aldrig haft möjlighet att på riktigt stanna upp och möta alla de människor som hon passerat längs vägen. Många gånger har hon sett platser svischa förbi utanför bilfönstret och undrat vilka liv som pågår just där. I Bagges bagage får Laila Bagge chansen att göra sitt livs resor, till platser som hon är genuint nyfiken på, tillsammans med ett känt resesällskap. På den första resan tar hon med sig sin vän, kollega och exmake Anders Bagge. De åker till Slab City; ett community i Coloradoöknen där tusentals campare från hela USA har bosatt sig. Många av dem har sökt sig hit på grund av fattigdom och andra med en önskan om att leva utanför samhället. Platsen är helt oreglerad och saknar både elektricitet och rinnande vatten.
Något helt annat än den bekväma verklighet som Laila och Anders är vana vid.
> >
Bagges bagage
Laila Bagge har rest till många hörn av världen – men aldrig haft möjlighet att på riktigt stanna upp och möta alla de människor som hon passerat längs vägen. Många gånger har hon sett platser svischa förbi utanför bilfönstret och undrat vilka liv som pågår just där. I Bagges bagage får Laila Bagge chansen att göra sitt livs resor, till platser som hon är genuint nyfiken på, tillsammans med ett känt resesällskap. På den första resan tar hon med sig sin vän, kollega och exmake Anders Bagge. De åker till Slab City; ett community i Coloradoöknen där tusentals campare från hela USA har bosatt sig. Många av dem har sökt sig hit på grund av fattigdom och andra med en önskan om att leva utanför samhället. Platsen är helt oreglerad och saknar både elektricitet och rinnande vatten. Något helt annat än den bekväma verklighet som Laila och Anders är vana vid.
https://www.telsu.fi/l/
Tokion kesäolympialaisten ohjelmaopas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Suomen huutokauppakeisari, Isä Matteon tutkimuksia, Syke, Nurses - Nuoret sairaanhoitajat, Professori T, Sinkkuillallinen, Luottomies, Tanssi kanssain, Emmerdale, Kaikenkarvaiset ystäväni

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity