TietovisatHoroskooppiSanakirjaViihdeReseptitVaihtoautotBlogit

Haulla baby looney tunes löytyy 109 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Baby Looney TunesS

ma 14.10.2013 08.25 - 08.50 25minSub

Melissa vinoilee, Antaja-ottaja-Repe. Melissa ilkeilee jokaisen kustannuksella naurattaessaan toisia. Ilkeily koettelee parhaitakin ystävyyssuhteita. - Repe ei halua antaa pois vanhoja lelujaan lupauksistaan huolimatta. Mummi ei pidä itsekkyydestä. Mutta palkitaankoanteliaisuus? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

pe 11.10.2013 08.25 - 08.50 25minSub

Petunian harrastukset, Mutrusuu-Lola. Petunia koettaa kovasti oppia uusia leikkejä. Hän ei vain ole tyytyväinen itseensä. Onko hän missään hyvä? - Television katselusta tulee riitaa, sitten voileivästä ja jonottamisesta. Saako Lola aina tahtonsa läpi? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

to 10.10.2013 08.25 - 08.50 25minSub

Hyvät tavat kunniaan, Petunia säästäväisenä. Mummi voittaa yllättäen ravintolaillallisen. Hän ei ota kaveruksia seurakseen, ennen kuin he ovat oppineet hyvät tavat. - Jäätelöauton tulo mullistaa kaverusten elämän. Viikkorahojen puutteessa on keksittävä jostain jäätelörahat. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ke 09.10.2013 08.25 - 08.50 25minSub

Kuka kiroilee?, Kaikki leipomaan!. Repeltä ei oikein suju mikään ja hän sanoo ruman sanan. Mummi harmistuu kiroilusta ja neuvoo hyviä konsteja. - Pikkukokit opettelevat juustokakun tekoa mummin kanssa. Melissa vain ei halua tulla kakkukomppaniaan. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ti 08.10.2013 08.25 - 08.50 25minSub

Kenelle puhelin soi?, Muromatsin voittaja. Mummin siskon kanssa on kiva jutella puhelimessa. Kaverukset päättävät soittaa uudelleen, mutta puhelimeen vastataankin Japanissa. - Muropaketin lelu kiehtoo kaveruksia. Murot on vain ensin syötävä ja se käy pian voimille. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ma 07.10.2013 08.25 - 08.50 25minSub

Kaupungin uusin kissa, Taikurin hatussa. Mustasukkaisuus muhii lastenkamarissa. Uusi tulokas Pepe mullistaa suhteita. Haisunäätää epäillään kaikesta. - Väiski esittelee taikatemppujaan toisten riemuitessa vahingoista. Usko taikuuteen alkaa hiipua. Mutta keväässä onkin oma taikansa. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

su 06.10.2013 08.00 - 08.25 25minMTV3

Pääsiäispupu, Pääsiäisherkkujen perässä. Väiski kertoo pääsiäispupuista kaveruksille. Pääsiäisherkut kiinnostavat jokaista. Onko totta, että pääsiäispupu täyttää lasten korit pääsiäismunilla? Kaikki haluavat uskoa siihen vahvasti. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

pe 04.10.2013 08.25 - 08.50 25minSub

Repen syytäkö?, Yksinäinen Petunia. Mummin pyykit on pestävä uudelleen jonkun möhläyksen vuoksi. Mummi opettaa vastuuntuntoa, mutta kenelle? - Kukaan ei leiki Petunian kanssa. Hän saa tempuillaan kaikki huolestumaan. Huomion saamiseksi on tehtävä niin paljon. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

to 03.10.2013 08.25 - 08.50 25minSub

Tukka pois silmiltä, Nyt siivotaan. Lolan hiukset ovat tiellä narun hyppimisessä. Geelikampauskaan ei auta. Auttaako kampaajalla käynti? - Kaverukset siivoavat jälkensä illalla kukin omalla tavallaan. Onko mummi tyytyväinen tuloksiin? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ke 02.10.2013 08.25 - 08.50 25minSub

Hyväntekeväisyyden nimissä, Kuvitellaan. Mummi lahjoittaisi hyväntekeväisyyteen leluja, mutta kaverukset epäilevät antaa omiaan. - Joku on repinyt kirjaston kirjasta monta sivua. Prinsessasadun loppua ei siis kukaan tiedä. Loppu on paras kuvitella ja piirtää itse. Onnellinen loppu on taattu. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ti 01.10.2013 08.25 - 08.50 25minSub

Mitä nyt leikitään?, Hyvin menee. Palloilu ja rullaluistelu ei kiinnosta kaikkia. Väiski myöntää, ettei osaa rullaluistelua. Urheus auttaa tässäkin. - Väiski myy taskurahojen toivossa sitruunamehua. Repe sotkeutuu asiaan ja edessä on monta mutkaa. Auttaako alan vaihto? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ma 30.09.2013 08.25 - 08.50 25minSub

Kotisinfonioita, Outo sota. Mummi on ansainnut kunnon konsertin. Kaverukset järjestävät hienon yllätyksen. Soittimistakaan ei ole pulaa. - Erikoinen ilmestys tulee hiekkalaatikolle. Kaverusten yhteishenki joutuu koetukselle. Kuka on ennakkoluulottomin? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

su 29.09.2013 08.05 - 08.30 25minMTV3

Pääsiäisen odotuksessa, Pääsiäinen on tullut?. Pääsiäinen on pian ovella ja kaverukset valmistautuvat kevään juhlaan. Mummin kirjasta katsotaan, mitä herkkuja pääsiäiseen liittyy. Tunnelma tiivistyy joka hetki. Kenellä onkaan jekku mielessä? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

pe 27.09.2013 08.25 - 08.50 25minSub

Teetä ja koripalloa, Tas pellenä. Koripalloerä alkaa kaverusten riidalla. Joukkueisiin ei mahdu tyttöjä. Teekutsut ovat heitä varten. Mutta kuka heittää ratkaisevan korin? - Tas haluaa leikkiä toisten kanssa, mutta ei kelpaa kenenkään seuraan. Tasin erikoistemppu rikkoo jään. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

to 26.09.2013 08.25 - 08.50 25minSub

Kaikki kylpyyn!, Sinun vikasi. Mummi ehdottaa, että kylvetään ennen leikkiä. Tas ei halua. Auttaako pakko? - Satulinnan puolustus on vakava juttu. Kenen lippu pannaan salkoon? Pian linna saa jo uudet valloittajat. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ke 25.09.2013 08.25 - 08.50 25minSub

Onko nukkumatteja?, Asennusta vailla. Kaverusten nukkumaanmeno ei suju. Tyynysota hermostuttaa mummia, joka kertoo Nukkumatin unihiekasta. - Väiski vaikuttaa jännittyneeltä. Hän ei kerro syytä. Mutta posti tuokin pian ihmeellisen paketin. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ti 24.09.2013 08.25 - 08.50 25minSub

Muistitko vetää?, Television armoilla. Onko kylpyhuoneessa hirviö? Voiko sen lepyttää? Kuka uskaltaa? - Petunia hurahtaa tv-ohjelmiin eikä halua enää leikkiä toisten kanssa. Miten käy, kun sulake palaa yllättäen? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ma 23.09.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Kukkaiskieltä, Satoi tai paistoi. Mummin kukkapenkki joutuu harvennukseen, kun kaverukset kilpailevat mummin suosiosta. - Leijan lennätys päättyy myrskyn alettua. Salamointi vaikuttaa heihin hyvin eri lailla. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

su 22.09.2013 08.05 - 08.30 25minMTV3

Valokuvien äärellä, Laulunlyömät, Muisteloita. Mummi on kerännyt valokuvakansioonsa hauskoja sattumuksia kaverusten elämästä. Niitä on kiva muistella. Mummille valokuvat ovat rakkaita aarteita. - Kaverukset ovat myös mainioita laulajia. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

pe 20.09.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Viihde-Väiski, Joukon johtaja. Väiski, viihdealan monitaituri ilahduttaa kavereitaan esityksillään, mutta Vemmelsääri-nimi saa toiset vinoilemaan ulkonäöstä. - Repe perustaa oman kerhon. Jäseneksi pääsee, jos osaa oikean tunnussanan. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

to 19.09.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Epäilyksen häivä, Jo onkos tullut joulu?. Kaverukset kyllästyvät Tipiin, joka karkotetaan hiekkalaatikolta. Tipi tutustuu yksinäisyydessään salaiseen ystävään. Pian kaikki tietävät ystävän salaisuuden. - Mikään leikki ei tunnut hauskalta. Voisiko heinäkuussa leikkiä joulua? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ke 18.09.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Piruettiopissa, Tas jääkaapilla, Lumiukko. Miksi jokainen ei osaa pyöriä? Ystävät tulevat apuun. - Tasin pohjaton ruokahalu on hillitsemätön. - Lumisade innostaa lumiukon tekoon. Kevätaurinko sulattaa sen, mutta kaverukset eivät lannistu. Mikä ero onkaan vedellä, jäällä ja lumella? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ti 17.09.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Riidan palkka, Repe ilkeänä, Maitohammas. Kaverukset ovat loistavia kehittämään kaikesta riitaa. - Repe jaksaa olla täystuho. - Kun maitohammas putoaa, mummi kertoo hammaskeijusta. Alkaa innokas hampaanmetsästys suurten voittojen toivossa. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ma 16.09.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Tehkää niin kuin Lola, Äitienpäivän viettoa. Lola kunnostautuu kilttinä tyttönä eikä mummi voi olla kehumatta. Kaverukset alkavat jäljitellä Lolaa surullisin seurauksin. - Mummi kertoo omasta äidistään ja miten hän viettää äitienpäivää. Babyt innostuvat nikkaroimaan lahjaa mummille. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

su 15.09.2013 08.05 - 08.30 25minMTV3

Puiden taikaa, Siistit ja sotkijat. Mummi kertoo, miten hyödyllisiä puut ovat. Kaveruksilla on paljon ideoita puiden varalle. - Mudassa hyppely on Sotku-Repestä ihanaa. Sylvesteriä ärsyttää epäjärjestys. Pysyykö heidän välillään sopu? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

pe 13.09.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Urhoollinen Tipi, Lammikon kisat. Kaverusten näytelmästä puuttuu sankari. Tipi lupautuu osaan. - Sadepäivä ei innosta. Vihdoin aurinko pilkistää esiin. Takapihalle on syntynyt iso lammikko. Onko tullut olympialaisten aika? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

to 12.09.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Tiimin pokaali, Hirviö. Autokilpailujen purema mummi järjestää kaveruksille hienon palkinnon. Jokainen haaveilee voitosta omalla kilpa-autollaan. - Repe joutuu todistamaan lukutaitonsa. Hän keksii itse kirjansa tarinan ja pelottelee kaikki pahanpäiväisesti. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ke 11.09.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Minunpas!, Sylvesteri maanvaivana. Repe ja Väiski löytävät kukkaron. Repe heittää sen vihreät paperinpalat lattialle, mutta pitää kukkaroa aarteenaan. Mummi etsii ihmeissään kadonnutta kukkaroaan. -Sylvesteri ei halua päiväunille, mutta härnää mielellään mummia. Mmutta mummi antaa opetuksen. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ti 10.09.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Aina ja ikuisesti, Baby Tas vauhdissa, Paras voittakoon?. Mummi hermostuu, kun kaverukset ovat ylhäällä aamuyöstä. Hän opettaa lapsille kellon ja ajan tärkeyttä. - Lola on sulkapallomestari, jonka kaikki haluavat joukkueeseensa. Mutta rehti peli ei ole kaikkien mieleen. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ma 09.09.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Katoilevat suklaapiparit, Outo laatikko. Mummi leipoo suklaapipareita, mutta ne katoavat parempiin suihin. Eikö piparivarkaalla ole mitään rajaa? Lastenkutsuilla tarvitaan leivonnaisia. Tipi ryhtyy leipuriksi. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

su 08.09.2013 08.05 - 08.30 25minMTV3

Makein kisu, Peli katkolla. On kiva kuvitella olevansa jo iso. Namujenkin pitää olla aikuisten maailmasta. Sylvesteri tekee pahanmakuisen ostoksen, ja rahatkin ovat mennyttä. - Olohuoneessa ei saa leikkiä rajuja leikkejä, mutta saako leikkihuoneessa?Kuka ottaa vastuun, kun kello menee rikki? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

pe 06.09.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Päivä koululaisina, Maijalla on sorsanen, Sekoilua yössä. Koulubussi pysähtyy kadulle ja esi-kouluikäiset kaverukset innostuvat leikkimään koulua. Mutta oppiiko siellä mitään? Lopuksi kaikki sekoilevat pimeässä metsässä. Onneksi mummi rientää apuun. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesSu

to 05.09.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ke 04.09.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ti 03.09.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Pääsiäispupu, Pääsiäisherkkujen perässä. Väiski kertoo pääsiäispupuista kaveruksille. Pääsiäisherkut kiinnostavat jokaista. Onko totta, että pääsiäispupu täyttää lasten korit pääsiäismunilla? Kaikki haluavat uskoa siihen vahvasti. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ma 02.09.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Pääsiäisen odotuksessa, Pääsiäinen on tullut?. Pääsiäinen on pian ovella ja kaverukset valmistautuvat kevään juhlaan. Mummin kirjasta katsotaan, mitä herkkuja pääsiäiseen liittyy. Tunnelma tiivistyy joka hetki. Kenellä onkaan jekku mielessä? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

su 01.09.2013 08.05 - 08.30 25minMTV3

Pikkuinen Tipi, Väiskiin luotamme. Aina ei ole helppoa, kun on pieni kuin Tipi. Kaverukset eivät ota häntä vakavasti. Syntymäpäivillä on toinen tyyli, ja Tipi on keskipisteenä. - Lentopalloverkko on taas rikki. Väiski lähtee lelukauppaan ostamaan uutta yllättävin tuloksin. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

pe 30.08.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Valokuvien äärellä, Laulunlyömät, Muisteloita. Mummi on kerännyt valokuvakansioonsa hauskoja sattumuksia kaverusten elämästä. Niitä on kiva muistella. Mummille valokuvat ovat rakkaita aarteita. - Kaverukset ovat myös mainioita laulajia. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

to 29.08.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Puiden taikaa, Siistit ja sotkijat. Mummi kertoo, miten hyödyllisiä puut ovat. Kaveruksilla on paljon ideoita puiden varalle. - Mudassa hyppely on Sotku-Repestä ihanaa. Sylvesteriä ärsyttää epäjärjestys. Pysyykö heidän välillään sopu? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ke 28.08.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Makein kisu, Peli katkolla. On kiva kuvitella olevansa jo iso. Namujenkin pitää olla aikuisten maailmasta. Sylvesteri tekee pahanmakuisen ostoksen, ja rahatkin ovat mennyttä. - Olohuoneessa ei saa leikkiä rajuja leikkejä, mutta saako leikkihuoneessa?Kuka ottaa vastuun, kun kello menee rikki? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ti 27.08.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Pikkuinen Tipi, Väiskiin luotamme. Aina ei ole helppoa, kun on pieni kuin Tipi. Kaverukset eivät ota häntä vakavasti. Syntymäpäivillä on toinen tyyli, ja Tipi on keskipisteenä. - Lentopalloverkko on taas rikki. Väiski lähtee lelukauppaan ostamaan uutta yllättävin tuloksin. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ma 26.08.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Urhea Melissa, Mielikuvitusolento. Melissa pelastaa nuken hukkumasta ja on oitis sankari. Pelastusoperaatio alkaa kuulostaa yhä rankemmalta Melissan värittämänä. - Petunia kaipaa seuraa ja keksii mielikuvitusolennon. Kuvitteleeko Petunia jo liikaa? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

su 25.08.2013 08.05 - 08.30 25minMTV3

Urhea Melissa, Mielikuvitusolento. Melissa pelastaa nuken hukkumasta ja on oitis sankari. Pelastusoperaatio alkaa kuulostaa yhä rankemmalta Melissan värittämänä. - Petunia kaipaa seuraa ja keksii mielikuvitusolennon. Kuvitteleeko Petunia jo liikaa? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

pe 23.08.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Yrittänyttä ei laiteta. Kiitoksella Sorsa elää. Sylvesterin leijan lennätys ei suju, purkan puhallus vain sotkee naaman eikä domino kiinnosta. Sujuisiko baletti mummin opastuksella? Tai urheilu? - Repe Sorsaa kiukuttaa toisten kauniit hiekkalinnat. Mummi neuvoo sinnikkyydessä. Pian Repe tajuaa, mistä kaikki on kiinni. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

to 22.08.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Anna vahingon kiertää, Ei saa pelotella. Kaveruksilla on kiusaus pelleillä toistensa kustannuksella. Miten pitkälle kukin uskaltaa mennä? . Melissan tarina karmeasta hyönteisestä ja Tasista kiehtoo kaikkia. Melissa myöntää keksineensä palturia toisten pelottelemiseksi. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ke 21.08.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Mummin osassa, Kantelupukki. Lola haluaa auttaa mummia olemalla hänen sijaisensa. Kaverukset eivät välttämättä hyväksy toista mummia. - Lola luulee tekevänsä palveluksen toisille kantelemalla kaikesta mummille. Miksi Lola on äkkiä ilman kavereita? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ti 20.08.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Muutosvastarintaa, Älä ole lapsellinen. Sylvesteri kaihtaa kaikkea uutta. Mummi neuvoo, että on tärkeää kokeilla uusia juttuja. - Kaverukset hermostuttavat vaatimuksillaan mummia. Pian mummin mitta on täynnä. Millaiset keinot mummi ottaa käyttöön? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

ma 19.08.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Melissa vinoilee, Antaja-ottaja-Repe. Melissa ilkeilee jokaisen kustannuksella naurattaessaan toisia. Ilkeily koettelee parhaitakin ystävyyssuhteita. - Repe ei halua antaa pois vanhoja lelujaan lupauksistaan huolimatta. Mummi ei pidä itsekkyydestä. Mutta palkitaankoanteliaisuus? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

su 18.08.2013 08.05 - 08.30 25minMTV3

Yrittänyttä ei laiteta. Kiitoksella Sorsa elää. Sylvesterin leijan lennätys ei suju, purkan puhallus vain sotkee naaman eikä domino kiinnosta. Sujuisiko baletti mummin opastuksella? Tai urheilu? - Repe Sorsaa kiukuttaa toisten kauniit hiekkalinnat. Mummi neuvoo sinnikkyydessä. Pian Repe tajuaa, mistä kaikki on kiinni. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.

Baby Looney TunesS

pe 16.08.2013 08.25 - 08.55 30minSub

Petunian harrastukset, Mutrusuu-Lola. Petunia koettaa kovasti oppia uusia leikkejä. Hän ei vain ole tyytyväinen itseensä. Onko hän missään hyvä? - Television katselusta tulee riitaa, sitten voileivästä ja jonottamisesta. Saako Lola aina tahtonsa läpi? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Baby Looney Tunes
Melissa vinoilee, Antaja-ottaja-Repe. Melissa ilkeilee jokaisen kustannuksella naurattaessaan toisia. Ilkeily koettelee parhaitakin ystävyyssuhteita. - Repe ei halua antaa pois vanhoja lelujaan lupauksistaan huolimatta. Mummi ei pidä itsekkyydestä. Mutta palkitaankoanteliaisuus? Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.
https://www.telsu.fi/l/
Arvosana 3.7/5, annettu 13 ääntä.
Jalkapallon EM-kisojen ohjelmaopas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: McLeodin tyttäret, CSI: Miami, Penkinlämmittäjät, Casualty, Kauniit ja rohkeat, Super-Jahti, Yleisurheilun joukkue-EM, Jalkapallon EURO 2020: kooste, 90 päivää morsiamena, Miehen puolikkaat

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity