TietovisatVaihtoautotBlogitReseptitHoroskooppiSanakirjaViihde

Haulla avadoc: sarjamurhaaja dennis nilsenin tarina löytyy 1 tuleva tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

AVAdoc: Sarjamurhaaja Dennis Nilsenin tarina12u

huomenna 23.00 - 00.00 AVA

AVAdoc: Sarjamurhaaja Dennis Nilsenin tarinaSarjamurhaaja Dennis Nilsenin tarina. Skotlantilainen sarjamurhaaja Dennis Nilsen murhasi omien sanojensa mukaan 15 nuorta miestä Lontoossa 1970-80-lukujen taitteessa. Ruumiinosia löytyi runsaasti, mutta vain osa uhreista on tunnistettu. Murhat olivat niin järkyttäviä, että niistä uutisoitiin laajalti ympäri maailmaa. Nilsen säilytti uhriensa jäänteitä kodissaan ja jatkoi samalla normaalia arkeaan työvoimatoimiston virkailijana. Brittiläisessä dokumentissa kuullaan ensimmäistä kertaa uhrien omaisia ja nähdään tallenteita, joilla murhaaja kertoo itse tarinaansa. Uusinta.
> >
AVAdoc: Sarjamurhaaja Dennis Nilsenin tarina
Sarjamurhaaja Dennis Nilsenin tarina. Skotlantilainen sarjamurhaaja Dennis Nilsen murhasi omien sanojensa mukaan 15 nuorta miestä Lontoossa 1970-80-lukujen taitteessa. Ruumiinosia löytyi runsaasti, mutta vain osa uhreista on tunnistettu. Murhat olivat niin järkyttäviä, että niistä uutisoitiin laajalti ympäri maailmaa. Nilsen säilytti uhriensa jäänteitä kodissaan ja jatkoi samalla normaalia arkeaan työvoimatoimiston virkailijana. Brittiläisessä dokumentissa kuullaan ensimmäistä kertaa uhrien omaisia ja nähdään tallenteita, joilla murhaaja kertoo itse tarinaansa. Uusinta.
https://www.telsu.fi/l/avadoc-sarjamurhaaja-dennis-nilsenin-tarina_9217131_1.jpg
Arvosana 1.7/5, annettu 12 ääntä.

Suomen näppärin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Rillit huurussa, Pieni talo preerialla, Emmerdale, Ensitreffit alttarilla, Masked Singer Suomi, Astral-TV, Big Brother Suomi, Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!, Casualty, Yökylässä Maria Veitola

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity