SanakirjaBlogitHoroskooppiViihdeReseptitTietovisatVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Haulla avadoc: abba ja suurhittien salat löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

AVAdoc: Abba ja suurhittien salatU

ma 13.12.2021 15.00 - 16.00 60minAVA

AVAdoc: Abba ja suurhittien salatAbba ja suurhittien salat. ABBAn jättihitit "Mamma Mia", "Dancing Queen" ja "The Winner Takes It All" ovat kaikkien tuntemia kappaleita, joilla oli tärkeä rooli ABBAn nousussa koko maailman suosikkiyhtyeeksi. Dokumentissa kerrataan kappaleiden syntyyn johtaneita vaiheita ja kuullaan yhtyeen mukana soittaneita muusikoita. Brittiläinen dokumentti vuodelta 2019. Uusinta.

AVAdoc: Abba ja suurhittien salat

la 11.12.2021 14.00 - 15.00 60minAVA

AVAdoc: Abba ja suurhittien salatAbba ja suurhittien salat. ABBAn jättihitit "Mamma Mia", "Dancing Queen" ja "The Winner Takes It All" ovat kaikkien tuntemia kappaleita, joilla oli tärkeä rooli ABBAn nousussa koko maailman suosikkiyhtyeeksi. Dokumentissa kerrataan kappaleiden syntyyn johtaneita vaiheita ja kuullaan yhtyeen mukana soittaneita muusikoita. Brittiläinen dokumentti vuodelta 2019.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
> >
AVAdoc: Abba ja suurhittien salat
Abba ja suurhittien salat. ABBAn jättihitit "Mamma Mia", "Dancing Queen" ja "The Winner Takes It All" ovat kaikkien tuntemia kappaleita, joilla oli tärkeä rooli ABBAn nousussa koko maailman suosikkiyhtyeeksi. Dokumentissa kerrataan kappaleiden syntyyn johtaneita vaiheita ja kuullaan yhtyeen mukana soittaneita muusikoita. Brittiläinen dokumentti vuodelta 2019. Uusinta.
https://www.telsu.fi/l/avadoc-abba-ja-suurhittien-salat_10352550_1.jpg

Suomen kätevin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Grantchester, Lemmen viemää, Nuori Morse, Downton Abbey, Naked Attraction, Tulossa: Katiska 2, Kauniit ja rohkeat, Maria Wern: Kohtalon hauta, osa 1, UMK22: Biisin tarina, Hengenvaarallinen rakkaus

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity