ViihdeVaihtoautotTietovisatBlogitHoroskooppiReseptitSanakirja

Haulla ava rikosputki: nyrkki löytyy 4 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

AVA Rikosputki: Nyrkki12u

to 04.03. klo 22.00 - 23.00 60minAVA

AVA Rikosputki: NyrkkiNaisen vaisto. Kausi 1, 4/10. CIA ja KGB selvittävät raivokkaasti agenttisurmaa ja Porkkalan tietomurtoa. Nyrkin jäsenenä Helena seuraa KGB-agentti Sergejevin vaimoa ja joutuu silmätysten Hertta Kuusisen kanssa. Silmukka kiristyy ja itse kunkin on valittava puolensa elämän ja kuoleman shakkilaudalla. Uusinta.

AVA Rikosputki: Nyrkki12u

to 25.02. klo 22.00 - 23.00 60minAVA

AVA Rikosputki: NyrkkiPako Porkkalasta. Kausi 1, 3/10. Sillä aikaa kun USAn lähetystö tutkii CIA-agenttinsa outoa kuolemaa ja saa yllättävää lisäapua Washingtonista, Nyrkki päättää iskeä suoraan puna-armeijan tarkkaan vartioimaan Porkkalan tukikohtaan. Järkyttynyt Helena löytää todisteita menneisyydestään ja nousee avoimesti kummisetäänsä ja suojelijaansa vastaan. Uusinta.

AVA rikosputki: Nyrkki12u

to 18.02. klo 22.00 - 22.55 55minAVA

AVA rikosputki: NyrkkiKolikon kääntöpuoli. Kausi 1, 2/10. Iso raha liikkuu aina, kun myytävänä on huippusalaista tietoa. Mitä on tekeillä neuvostojoukoille vuokratussa Porkkalan tukikohdassa, josta on Helsingin keskustaan vain parikymmentä kilometriä? Helena ei halua palata takaisin New Yorkiin, sillä häntä askarruttavat oudot lapsuusmuistot ja komea amerikkalainen liikemies, jonka hotellihuoneessa odottaa intiimi yllätys. Uusinta.

AVA rikosputki: Nyrkki12u

to 11.02. klo 22.00 - 23.00 60minAVA

AVA rikosputki: NyrkkiNyrkit veressä. Kausi 1, 1/10. Kesällä 1955 kylmä sota kuumenee Helsingissä. Sekä Neuvostoliitto että Yhdysvallat kiihdyttävät tiedustelutoimintaansa, sillä kumpikin pelkää Suomen liukuvan vastapuolen leiriin, kun edessä ovat presidentinvaalit. CIA tukee Fagerholmia, KGB Kekkosta, mutta ketkä pitävät Suomen puolta? Nyrkit veressä puolustautuu myös New Yorkissa opiskeleva Helena Korhonen, jonka avuksi ilmestyy kylmähermoinen kohukaunotar Tabe Slioor. Uusinta.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
AVA Rikosputki: Nyrkki
Naisen vaisto. Kausi 1, 4/10. CIA ja KGB selvittävät raivokkaasti agenttisurmaa ja Porkkalan tietomurtoa. Nyrkin jäsenenä Helena seuraa KGB-agentti Sergejevin vaimoa ja joutuu silmätysten Hertta Kuusisen kanssa. Silmukka kiristyy ja itse kunkin on valittava puolensa elämän ja kuoleman shakkilaudalla. Uusinta.
https://www.telsu.fi/l/ava-rikosputki-nyrkki_9381247_1.jpg
Arvosana 2.7/5, annettu 3 ääntä.

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Yleisurheilun halli-EM, McLeodin tyttäret, Melodifestivalen 2021: Toinen mahdollisuus, Kuutamolla, Suzi Q, Remppa vai muutto Vancouver, SuomiLOVE, Astral-TV, Frendit, The Voice of Finland

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity