ViihdeTietovisatHoroskooppiVaihtoautotSanakirjaBlogitReseptit
TV-ohjelmat tänään

Haulla ava rikosputki: nyrkki löytyy 10 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

AVA Rikosputki: Nyrkki12U

to 22.04. klo 22.05 - 23.05 60minAVA

AVA Rikosputki: NyrkkiKekkonen, Kekkonen, Kekkonen. Kausi 1, 10/10. Presidentinvaalien aattona Helena ja Julius uskoutuvat toisilleen. CIA-agentti Lisa on päättänyt, ettei Fagerholmin voittoa jätetä yhden kortin varaan, mutta Nyrkki pitää varansa. Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen... Kun koko kansakunta hiljenee seuraamaan ääntenlaskua, eduskuntatalon sokkeloissa käydään kamppailua elämästä ja kuolemasta. Uusinta.

AVA Rikosputki: Nyrkki7U

to 15.04. klo 22.00 - 23.00 60minAVA

AVA Rikosputki: NyrkkiPaluu Porkkalaan. Kausi 1, 9/10. Porkkalan palautus ja presidentinvaalit lähestyvät. Onnistuuko CIA-agentti Lisa saamaan Juliuksesta liittolaisen? Helena organisoi Sergejevin ja hänen lastensa loikkausta länteen. Vaikka Baba Yaga on räjäytetty taivaan tuuliin, Porkkalan stalinisteilla on jo uusi suunnitelma Hrustsovin syrjäyttämiseksi ja isä ja poika Sergejev valitsevat puolensa. Uusinta.

AVA Rikosputki: Nyrkki12U

to 01.04. klo 22.00 - 23.00 60minAVA

AVA Rikosputki: NyrkkiViimeinen tehtävä. Kausi 1, 8/10. Julius on lyöty ja loukussa, mutta Helena sovittaa syntinsä Sergejevin tuliaisilla. Operaatio Baba Yaga käynnistyy jouluna, kun Yrjö yllättää Helenan ja Juliuksen joululahjallaan. Juhlahumun keskeltä Olavi lähtee suorittamaan hengenvaarallista tehtävää, jossa on panoksena maailmanrauha. Uusinta.

AVA Rikosputki: Nyrkki12U

to 25.03. klo 22.00 - 23.00 60minAVA

Vapauden hinta. Kausi 1, 7/10. Fagerholmin vaalikampanjaa varten on USAsta tulossa huomattava rahalähetys, jonka jäljille Nyrkki pääsee. CIA-agenttien jäsentenvälinen kamppailu käy yhä kovemmilla kierroksilla ja Nyrkinkin sisällä epäluottamus kasvaa, vaikka Yrjö lupaakin Helenalle selvittää tämän äidin kohtalon. Kielletty rakkaus ja väkivaltaisen kuoleman pelko saa muutkin kuin Sergejevin suunnittelemaan pakoa. Uusinta.

AVA Rikosputki: Nyrkki7U

to 18.03. klo 22.00 - 23.00 60minAVA

AVA Rikosputki: NyrkkiLiittolaiset. Kausi 1, 6/10. Tabe Slioorin juhlissa Kekkonen on seurueen keskipiste. Nyrkkikin on tietysti paikalla ja joutuu todistamaan Paasikiven raivonpuuskaa. Juopunut neuvostoeversti käy Helenan kimppuun, mutta todellisen henkien taistelun hän käy järkyttyneen KGB-miehen Ivan Sergejevin kanssa. Yrjö yllättää Helenan ja Juliuksen lisäksi myös CIA-agentti John McCaddenin. Uusinta.

AVA Rikosputki: Nyrkki12U

to 11.03. klo 22.00 - 23.00 60minAVA

AVA Rikosputki: NyrkkiMurha Moskovassa. Kausi 1, 5/10. Presidentti Paasikivi ja pääministeri Kekkonen lähtevät viralliselle vierailulle Moskovaan. Epävirallisesti sinne matkustaa myös Tabe Slioor mannekiineineen esittelemään suomalaista muotia neuvostoeliitin rakastajattarille. Jännitys tiivistyy neuvotteluissa, joissa keskustellaan Porkkalan palautuksesta. Tarkasta vartioinnista huolimatta mannekiiniryhmään solutettu Helena yrittää päästä menneisyytensä jäljille. Uusinta.

AVA Rikosputki: Nyrkki12U

to 04.03. klo 22.00 - 23.00 60minAVA

AVA Rikosputki: NyrkkiNaisen vaisto. Kausi 1, 4/10. CIA ja KGB selvittävät raivokkaasti agenttisurmaa ja Porkkalan tietomurtoa. Nyrkin jäsenenä Helena seuraa KGB-agentti Sergejevin vaimoa ja joutuu silmätysten Hertta Kuusisen kanssa. Silmukka kiristyy ja itse kunkin on valittava puolensa elämän ja kuoleman shakkilaudalla. Uusinta.

AVA Rikosputki: Nyrkki12U

to 25.02. klo 22.00 - 23.00 60minAVA

AVA Rikosputki: NyrkkiPako Porkkalasta. Kausi 1, 3/10. Sillä aikaa kun USAn lähetystö tutkii CIA-agenttinsa outoa kuolemaa ja saa yllättävää lisäapua Washingtonista, Nyrkki päättää iskeä suoraan puna-armeijan tarkkaan vartioimaan Porkkalan tukikohtaan. Järkyttynyt Helena löytää todisteita menneisyydestään ja nousee avoimesti kummisetäänsä ja suojelijaansa vastaan. Uusinta.

AVA rikosputki: Nyrkki12U

to 18.02. klo 22.00 - 22.55 55minAVA

AVA rikosputki: NyrkkiKolikon kääntöpuoli. Kausi 1, 2/10. Iso raha liikkuu aina, kun myytävänä on huippusalaista tietoa. Mitä on tekeillä neuvostojoukoille vuokratussa Porkkalan tukikohdassa, josta on Helsingin keskustaan vain parikymmentä kilometriä? Helena ei halua palata takaisin New Yorkiin, sillä häntä askarruttavat oudot lapsuusmuistot ja komea amerikkalainen liikemies, jonka hotellihuoneessa odottaa intiimi yllätys. Uusinta.

AVA rikosputki: Nyrkki12U

to 11.02. klo 22.00 - 23.00 60minAVA

AVA rikosputki: NyrkkiNyrkit veressä. Kausi 1, 1/10. Kesällä 1955 kylmä sota kuumenee Helsingissä. Sekä Neuvostoliitto että Yhdysvallat kiihdyttävät tiedustelutoimintaansa, sillä kumpikin pelkää Suomen liukuvan vastapuolen leiriin, kun edessä ovat presidentinvaalit. CIA tukee Fagerholmia, KGB Kekkosta, mutta ketkä pitävät Suomen puolta? Nyrkit veressä puolustautuu myös New Yorkissa opiskeleva Helena Korhonen, jonka avuksi ilmestyy kylmähermoinen kohukaunotar Tabe Slioor. Uusinta.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
> >
AVA Rikosputki: Nyrkki
Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen. Kausi 1, 10/10. Presidentinvaalien aattona Helena ja Julius uskoutuvat toisilleen. CIA-agentti Lisa on päättänyt, ettei Fagerholmin voittoa jätetä yhden kortin varaan, mutta Nyrkki pitää varansa. Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen... Kun koko kansakunta hiljenee seuraamaan ääntenlaskua, eduskuntatalon sokkeloissa käydään kamppailua elämästä ja kuolemasta. Uusinta.
https://www.telsu.fi/l/ava-rikosputki-nyrkki_9618178_1.jpg
Arvosana 2.2/5, annettu 5 ääntä.

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Lemmen viemää, Leonardo, Kauniit ja rohkeat, Downton Abbey, Midsomerin murhat, Dos vidas - Kaksi elämää, Ensitreffit alttarilla - mitä heille kuuluu nyt?, Maria Wern: Kuin varjot, Hiihdon MC, miesten 15 km (v), Casualty

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity