VaihtoautotSanakirjaViihdeHoroskooppiReseptitBlogitTietovisat

Haulla ava rikosputki: killing eve löytyy 3 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

AVA Rikosputki: Killing Eve12u

tänään 23.25 - 00.25 60minAVA

AVA Rikosputki: Killing EveKaunis hirviö. Kausi 3, 7/8. Carolyn on turhautunut siihen, että tutkimuksessa ei ole edistytty, ja purkaa turhautumisensa lähiympäristöönsä. Eve keskittyy Villanelleen ja löytää vihjeen hänen sijainnistaan mitä epätodennäköisimmästä paikasta. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja. Uusinta.

AVA Rikosputki: Killing Eve12

to 24.06. klo 22.00 - 23.00 60minAVA

AVA Rikosputki: Killing EveIltapäivätanssit. Kausi 3, 8/8. Konstantin yrittää paeta. Carolyn saattoi vihdoin löytää etsimänsä. Eve ja Villanelle yrittävät selvittää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Yhdessä tai erikseen. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.

AVA Rikosputki: Killing Eve12u

su 27.06. klo 22.50 - 23.45 55minAVA

AVA Rikosputki: Killing EveIltapäivätanssit. Kausi 3, 8/8. Konstantin yrittää paeta. Carolyn saattoi vihdoin löytää etsimänsä. Eve ja Villanelle yrittävät selvittää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Yhdessä tai erikseen. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja. Uusinta.
> >
AVA Rikosputki: Killing Eve
Kaunis hirviö. Kausi 3, 7/8. Carolyn on turhautunut siihen, että tutkimuksessa ei ole edistytty, ja purkaa turhautumisensa lähiympäristöönsä. Eve keskittyy Villanelleen ja löytää vihjeen hänen sijainnistaan mitä epätodennäköisimmästä paikasta. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja. Uusinta.
https://www.telsu.fi/l/ava-rikosputki-killing-eve_9772810_1.jpg
Arvosana 3.7/5, annettu 22 ääntä.
Jalkapallon EM-kisojen ohjelmaopas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Tomi ja uskomaton Australia, Billions, Simpsonit, Salatut elämät, Astral-TV, Kova laki: Erikoisyksikkö, Rakkauden ja häpeän hedelmät, Jalkapallon EURO 2020: kooste, Pank - pankin nousu ja uho, Remontilla rahoiksi

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity