HoroskooppiSanakirjaReseptitTietovisatBlogitVaihtoautotViihde

Haulla ava doc: seksirobottien vallankumous löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

AVA doc: Seksirobottien vallankumous12u

ke 11.08. klo 04.20 - 05.15 55minAVA

AVA doc: Seksirobottien vallankumousSeksirobottien vallankumous. Dokumentissa seurataan tekoälyllä varustetun huipputeknologisen seksirobotin valmistusta. Ohjelmassa haastatellaan robotin kehittäjiä ja seksinukkien käyttäjiä ja keskustellaan myös uhkasta, joka syntyy kun ihminen korvataan robotilla. Brittiläinen dokumentti. Uusinta.

AVA doc: Seksirobottien vallankumous12

ti 10.08. klo 05.00 - 05.55 55minAVA

AVA doc: Seksirobottien vallankumousSeksirobottien vallankumous. Dokumentissa seurataan tekoälyllä varustetun huipputeknologisen seksirobotin valmistusta. Ohjelmassa haastatellaan robotin kehittäjiä ja seksinukkien käyttäjiä ja keskustellaan myös uhkasta, joka syntyy kun ihminen korvataan robotilla. Brittiläinen dokumentti.
> >
AVA doc: Seksirobottien vallankumous
Seksirobottien vallankumous. Dokumentissa seurataan tekoälyllä varustetun huipputeknologisen seksirobotin valmistusta. Ohjelmassa haastatellaan robotin kehittäjiä ja seksinukkien käyttäjiä ja keskustellaan myös uhkasta, joka syntyy kun ihminen korvataan robotilla. Brittiläinen dokumentti. Uusinta.
https://www.telsu.fi/l/ava-doc-seksirobottien-vallankumous_9892743_1.jpg

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Reinikainen, Vain elämää: Saapuminen Satulinnaan, Neiti Fisher nuoremman tutkimukset, Salatut elämät, Milanon naisten paratiisi, Elämäni Biisi, Simpsonit, Anna, a lopussa, Tanhupallon oma ohjelma, Jalkapallo kansallinen liiga

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity