VaihtoautotBlogitReseptitSanakirjaHoroskooppiTietovisatViihde
TV-ohjelmat tänään

Haulla ava doc: plastiikkakirurgian pääkaupunki löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

AVA doc: Plastiikkakirurgian pääkaupunki

to 04.02.2021 22.00 - 22.58 58minAVA

AVA doc: Plastiikkakirurgian pääkaupunkiPlastiikkakirurgian pääkaupunki. Brittiläinen Annie Price on elänyt palovammojen kanssa koko ikänsä, ja hänelle on tehty lukuisia toimintakykyä parantavia leikkauksia. Nyt hän kuitenkin haaveilee kauneuskirurgiasta ja matkaa Etelä-Korean Souliin kysymään huippukirurgien mielipidettä nenäleikkauksesta. Etelä-Koreassa joka viides on käynyt kauneusleikkauksessa, ja kasvot vaikuttavat työnsaantiin ja menestykseen. Annie huomaa tuntevansa ristiriitaisia tunteita. Brittiläinen dokumentti.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
> >
AVA doc: Plastiikkakirurgian pääkaupunki
Plastiikkakirurgian pääkaupunki. Brittiläinen Annie Price on elänyt palovammojen kanssa koko ikänsä, ja hänelle on tehty lukuisia toimintakykyä parantavia leikkauksia. Nyt hän kuitenkin haaveilee kauneuskirurgiasta ja matkaa Etelä-Korean Souliin kysymään huippukirurgien mielipidettä nenäleikkauksesta. Etelä-Koreassa joka viides on käynyt kauneusleikkauksessa, ja kasvot vaikuttavat työnsaantiin ja menestykseen. Annie huomaa tuntevansa ristiriitaisia tunteita. Brittiläinen dokumentti.
https://www.telsu.fi/l/ava-doc-plastiikkakirurgian-paakaupunki_9432194_1.jpg

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Frendit, Emmerdale, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Simpsonit, Game of Games Suomi, Kauniit ja rohkeat, Casualty, Syyttömästi tuomittu, Karuselli, Nuori Morse

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity