VaihtoautotReseptitHoroskooppiViihdeBlogitTietovisatSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Haulla ava doc: maailman rumimmat lemmikit löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

AVA doc: Maailman rumimmat lemmikit

to 13.05. klo 11.00 - 12.05 1h 5minAVA

AVA doc: Maailman rumimmat lemmikitMaailman rumimmat lemmikit. Kaikki rakastavat pörröisiä lemmikkejä, joilla on isot ja lempeät lautassilmät, mutta entäs kun se ihmisen paras ystävä onkin kalju, sokea tai vääräsääri? Eläimiä rakastava tv-tähti Catherine Quentin (mm. Huonosti käyttäytyvät miehet) lähtee selvittämään, mikä saa ihmisen rakastamaan erikoisia lemmikkejä. Hän tahtoo myös löytää koiran, joka voisi edustaa Britanniaa Maailman rumin koira -kisassa Kaliforniassa. Englantilainen dokumentti.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
> >
AVA doc: Maailman rumimmat lemmikit
Maailman rumimmat lemmikit. Kaikki rakastavat pörröisiä lemmikkejä, joilla on isot ja lempeät lautassilmät, mutta entäs kun se ihmisen paras ystävä onkin kalju, sokea tai vääräsääri? Eläimiä rakastava tv-tähti Catherine Quentin (mm. Huonosti käyttäytyvät miehet) lähtee selvittämään, mikä saa ihmisen rakastamaan erikoisia lemmikkejä. Hän tahtoo myös löytää koiran, joka voisi edustaa Britanniaa Maailman rumin koira -kisassa Kaliforniassa. Englantilainen dokumentti.
https://www.telsu.fi/l/ava-doc-maailman-rumimmat-lemmikit_9559778_1.jpg

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kyllä isä osaa, Lemmen viemää, Normaaleja ihmisiä, Murha paratiisissa, Narcos, Salatut elämät, Simpsonit, Kauniit ja rohkeat, Casualty, Uusi Päivä

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity