TietovisatSanakirjaBlogitViihdeReseptitVaihtoautotHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Haulla ava doc: diana löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

AVA doc: DIANAU

su 05.09. klo 01.00 - 02.15 1h 15minAVA

AVA doc: DIANADIANA. Uusi dokumentti! Prinsessa Dianan 60-vuotisjuhlan kunniaksi tehty dokumentti kertoo hänen elämäntarinansa kotivideoiden ja ystävien kertomusten kautta. Näemme, miten iloisesta ja uskaliaasta tytöstä kasvoi koko maailman rakastama sydänten kuningatar, joka ei säästänyt itseään auttaessaan muita. Hän muutti myös suhtautumista hoviin ja vei sitä modernimpaan suuntaan. Dianan hyväntekeväisyystyön ansiosta suhtautuminen muun muassa AIDSiin ja maamiinoihin muuttui pysyvästi. Brittiläinen dokumentti vuodelta 2021. Uusinta.

AVA doc: DIANA

ti 31.08. klo 21.55 - 23.30 1h 35minAVA

AVA doc: DIANADIANA. Uusi dokumentti! Prinsessa Dianan 60-vuotisjuhlan kunniaksi tehty dokumentti kertoo hänen elämäntarinansa kotivideoiden ja ystävien kertomusten kautta. Näemme, miten iloisesta ja uskaliaasta tytöstä kasvoi koko maailman rakastama sydänten kuningatar, joka ei säästänyt itseään auttaessaan muita. Hän muutti myös suhtautumista hoviin ja vei sitä modernimpaan suuntaan. Dianan hyväntekeväisyystyön ansiosta suhtautuminen muun muassa AIDSiin ja maamiinoihin muuttui pysyvästi. Brittiläinen dokumentti vuodelta 2021.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
> >
AVA doc: DIANA
DIANA. Uusi dokumentti! Prinsessa Dianan 60-vuotisjuhlan kunniaksi tehty dokumentti kertoo hänen elämäntarinansa kotivideoiden ja ystävien kertomusten kautta. Näemme, miten iloisesta ja uskaliaasta tytöstä kasvoi koko maailman rakastama sydänten kuningatar, joka ei säästänyt itseään auttaessaan muita. Hän muutti myös suhtautumista hoviin ja vei sitä modernimpaan suuntaan. Dianan hyväntekeväisyystyön ansiosta suhtautuminen muun muassa AIDSiin ja maamiinoihin muuttui pysyvästi. Brittiläinen dokumentti vuodelta 2021. Uusinta.
https://www.telsu.fi/l/ava-doc-diana_9967821_1.jpg
Arvosana 3.0/5, annettu 5 ääntä.

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: 10 suomalaista sarjamurhaajaa, Milanon naisten paratiisi, Simpsonit, Hiihdon MC, sprinttihiihdot, NCIS Rikostutkijat, Kumman kaa, Linnan juhlat, Ensitreffit alttarilla, Joulukalenteri: Korvatunturin Pulmapiste, Selviytyjät Suomi

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity