ReseptitBlogitHoroskooppiViihdeSanakirjaVaihtoautotTietovisat

Haulla ava rikosputki: nyrkki löytyy 6 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

AVA Rikosputki: Nyrkki12u

to 11.03. klo 22.00 - 23.00 60minAVA

AVA Rikosputki: NyrkkiMurha Moskovassa. Kausi 1, 5/10. Presidentti Paasikivi ja pääministeri Kekkonen lähtevät viralliselle vierailulle Moskovaan. Epävirallisesti sinne matkustaa myös Tabe Slioor mannekiineineen esittelemään suomalaista muotia neuvostoeliitin rakastajattarille. Jännitys tiivistyy neuvotteluissa, joissa keskustellaan Porkkalan palautuksesta. Tarkasta vartioinnista huolimatta mannekiiniryhmään solutettu Helena yrittää päästä menneisyytensä jäljille. Uusinta.

AVA rikosputki: Nyrkki7u

to 18.03. klo 22.00 - 23.00 60minAVA

Liittolaiset. Kausi 1, 6/10. Tabe Slioorin juhlissa Kekkonen on seurueen keskipiste. Nyrkkikin on tietysti paikalla ja joutuu todistamaan Paasikiven raivonpuuskaa. Juopunut neuvostoeversti käy Helenan kimppuun, mutta todellisen henkien taistelun hän käy järkyttyneen KGB-miehen Ivan Sergejevin kanssa. Yrjö yllättää Helenan ja Juliuksen lisäksi myös CIA-agentti John McCaddenin. Uusinta.

AVA rikosputki: Nyrkki12u

to 25.03. klo 22.00 - 23.00 60minAVA

Vapauden hinta. Kausi 1, 7/10. Fagerholmin vaalikampanjaa varten on USAsta tulossa huomattava rahalähetys, jonka jäljille Nyrkki pääsee. CIA-agenttien jäsentenvälinen kamppailu käy yhä kovemmilla kierroksilla ja Nyrkinkin sisällä epäluottamus kasvaa, vaikka Yrjö lupaakin Helenalle selvittää tämän äidin kohtalon. Kielletty rakkaus ja väkivaltaisen kuoleman pelko saa muutkin kuin Sergejevin suunnittelemaan pakoa. Uusinta.

AVA rikosputki: Nyrkki12u

to 01.04. klo 22.00 - 23.00 60minAVA

Viimeinen tehtävä. Kausi 1, 8/10. Julius on lyöty ja loukussa, mutta Helena sovittaa syntinsä Sergejevin tuliaisilla. Operaatio Baba Yaga käynnistyy jouluna, kun Yrjö yllättää Helenan ja Juliuksen joululahjallaan. Juhlahumun keskeltä Olavi lähtee suorittamaan hengenvaarallista tehtävää, jossa on panoksena maailmanrauha. Uusinta.

AVA rikosputki: Nyrkki7u

to 15.04. klo 22.00 - 23.00 60minAVA

Paluu Porkkalaan. Kausi 1, 9/10. Porkkalan palautus ja presidentinvaalit lähestyvät. Onnistuuko CIA-agentti Lisa saamaan Juliuksesta liittolaisen? Helena organisoi Sergejevin ja hänen lastensa loikkausta länteen. Vaikka Baba Yaga on räjäytetty taivaan tuuliin, Porkkalan stalinisteilla on jo uusi suunnitelma Hrustsovin syrjäyttämiseksi ja isä ja poika Sergejev valitsevat puolensa. Uusinta.

AVA Rikosputki: Nyrkki12u

to 22.04. klo 22.00 - 23.00 60minAVA

Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen. Kausi 1, 10/10. Presidentinvaalien aattona Helena ja Julius uskoutuvat toisilleen. CIA-agentti Lisa on päättänyt, ettei Fagerholmin voittoa jätetä yhden kortin varaan, mutta Nyrkki pitää varansa. Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen... Kun koko kansakunta hiljenee seuraamaan ääntenlaskua, eduskuntatalon sokkeloissa käydään kamppailua elämästä ja kuolemasta. Uusinta.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
AVA Rikosputki: Nyrkki
Murha Moskovassa. Kausi 1, 5/10. Presidentti Paasikivi ja pääministeri Kekkonen lähtevät viralliselle vierailulle Moskovaan. Epävirallisesti sinne matkustaa myös Tabe Slioor mannekiineineen esittelemään suomalaista muotia neuvostoeliitin rakastajattarille. Jännitys tiivistyy neuvotteluissa, joissa keskustellaan Porkkalan palautuksesta. Tarkasta vartioinnista huolimatta mannekiiniryhmään solutettu Helena yrittää päästä menneisyytensä jäljille. Uusinta.
https://www.telsu.fi/l/ava-rikosputki-nyrkki_9398336_1.jpg
Arvosana 2.7/5, annettu 3 ääntä.

Suomen näppärin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Casualty, Pitääkö olla huolissaan?, Kauniit ja rohkeat, Emmerdale, AVA rikosputki: Agatha Christie: Syyttömyyden taakka, Yleisurheilun halli-EM, Selviytyjät Suomi, Simpsonit, Melodifestivalen 2021: Toinen mahdollisuus, Lehmän vuosi

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity