TietovisatSanakirjaHoroskooppiBlogitVaihtoautotReseptitViihde
TV-ohjelmat tänään

Haulla auttaisiko peliautomaattien poisto kaupoista peliriippuvaisia löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Auttaisiko peliautomaattien poisto kaupoista peliriippuvaisia? - Miten kaupparyhmät perustelevat rah

ti 20.04. klo 12.10 - 13.00 50minYle Areena

Auttaisiko peliautomaattien poisto kaupoista peliriippuvaisia? - Miten kaupparyhmät perustelevat rahS- ja K-ryhmän edustajat sekä entinen peliriippuvainen kertovat suorassa lähetyksensä kantansa kauppojen peliautomaatteihin.

Lidl ilmoitti viime viikolla luopuvansa peliautomaateista myymälöissään ensi kesän aikana. Lidlin päätös poistaa peliautomaatit on herättänyt paljon keskustelua.

Veikkauksella on käytössään 10 500 peliautomaattia, joista Lidl- kauppaketjulla 250. Veikkaus on kertonut Helsingin Sanomille, että se jakaa jatkossa vuosittain provisioita pelioneidensa pyörittäville toimijoille noin 40 miljoonaa euroa.

Toimittajana on Titta Puurunen.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
> >
Auttaisiko peliautomaattien poisto kaupoista peliriippuvaisia? - Miten kaupparyhmät perustelevat rah
S- ja K-ryhmän edustajat sekä entinen peliriippuvainen kertovat suorassa lähetyksensä kantansa kauppojen peliautomaatteihin. Lidl ilmoitti viime viikolla luopuvansa peliautomaateista myymälöissään ensi kesän aikana. Lidlin päätös poistaa peliautomaatit on herättänyt paljon keskustelua. Veikkauksella on käytössään 10 500 peliautomaattia, joista Lidl- kauppaketjulla 250. Veikkaus on kertonut Helsingin Sanomille, että se jakaa jatkossa vuosittain provisioita pelioneidensa pyörittäville toimijoille noin 40 miljoonaa euroa. Toimittajana on Titta Puurunen.
https://www.telsu.fi/l/auttaisiko-peliautomaattien-poisto-kaupoista-peliriippuvaisia-miten-kaupparyhmat-perustelevat-rah_9631862.jpg

Suomen kätevin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Simpsonit, Downton Abbey, Holby Cityn sairaala, Koko Britannia leipoo: jouluerikoinen, Latela 6.0, Kauniit ja rohkeat, Emmerdale, Salibandyn MM: puolivälieräottelu, Kahden joen välissä, 90 päivää morsiamena: Darcey & Stacey

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity