HoroskooppiBlogitReseptitVaihtoautotSanakirjaTietovisatViihde

Haulla auttaisiko peliautomaattien poisto kaupoista peliriippuvaisia löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Auttaisiko peliautomaattien poisto kaupoista peliriippuvaisia? - Miten kaupparyhmät perustelevat rah

ti 20.04. klo 12.10 - 13.00 50minYle Areena

Auttaisiko peliautomaattien poisto kaupoista peliriippuvaisia? - Miten kaupparyhmät perustelevat rahS- ja K-ryhmän edustajat sekä entinen peliriippuvainen kertovat suorassa lähetyksensä kantansa kauppojen peliautomaatteihin.

Lidl ilmoitti viime viikolla luopuvansa peliautomaateista myymälöissään ensi kesän aikana. Lidlin päätös poistaa peliautomaatit on herättänyt paljon keskustelua.

Veikkauksella on käytössään 10 500 peliautomaattia, joista Lidl- kauppaketjulla 250. Veikkaus on kertonut Helsingin Sanomille, että se jakaa jatkossa vuosittain provisioita pelioneidensa pyörittäville toimijoille noin 40 miljoonaa euroa.

Toimittajana on Titta Puurunen.
> >
Auttaisiko peliautomaattien poisto kaupoista peliriippuvaisia? - Miten kaupparyhmät perustelevat rah
S- ja K-ryhmän edustajat sekä entinen peliriippuvainen kertovat suorassa lähetyksensä kantansa kauppojen peliautomaatteihin. Lidl ilmoitti viime viikolla luopuvansa peliautomaateista myymälöissään ensi kesän aikana. Lidlin päätös poistaa peliautomaatit on herättänyt paljon keskustelua. Veikkauksella on käytössään 10 500 peliautomaattia, joista Lidl- kauppaketjulla 250. Veikkaus on kertonut Helsingin Sanomille, että se jakaa jatkossa vuosittain provisioita pelioneidensa pyörittäville toimijoille noin 40 miljoonaa euroa. Toimittajana on Titta Puurunen.
https://www.telsu.fi/l/auttaisiko-peliautomaattien-poisto-kaupoista-peliriippuvaisia-miten-kaupparyhmat-perustelevat-rah_9631862.jpg
Jalkapallon EM-kisojen ohjelmaopas >

Suomen kätevin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Emmerdale, Muumilaakson tarinoita, Unelmien poikamies, Mr. Bean, Tankkaustarinat, Jalkapallon EURO 2020: ESP - POL, Jalkapallon EURO 2020: POR - GER, Milanon naisten paratiisi, Rakkauden ja häpeän hedelmät, Salatut elämät

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity