SanakirjaBlogitReseptitHoroskooppiTietovisatVaihtoautotViihde

Haulla att inreda ett slott löytyy 79 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Att inreda ett slott

ke 03.02. klo 19.25 - 20.15 50minKunskapskanalen

Blenheim Palace. Phil blir inbjuden till det överdådiga Blenheim Palace i Oxfordshire och får lära sig mer om dess ursprungliga ägare på 1700-talet, John Churchill, den förste greven av Marlborough och hans fru Sarah. Phil Spencer ger oss en unik blick in i Storbritanniens mest exklusiva hem och vi får se hur mycket tid och pengar som krävs för att hålla dem i skick. Från 29/1 i K.

Att inreda ett slott

ti 02.02. klo 23.45 - 00.30 45minKunskapskanalen

Blenheim Palace. Phil blir inbjuden till det överdådiga Blenheim Palace i Oxfordshire och får lära sig mer om dess ursprungliga ägare på 1700-talet, John Churchill, den förste greven av Marlborough och hans fru Sarah. Phil Spencer ger oss en unik blick in i Storbritanniens mest exklusiva hem och vi får se hur mycket tid och pengar som krävs för att hålla dem i skick. Från 29/1 i K. Även i K 3/2.

Att inreda ett slott

la 30.01. klo 17.40 - 18.30 50minKunskapskanalen

Blenheim Palace. Phil blir inbjuden till det överdådiga Blenheim Palace i Oxfordshire och får lära sig mer om dess ursprungliga ägare på 1700-talet, John Churchill, den förste greven av Marlborough och hans fru Sarah. Phil Spencer ger oss en unik blick in i Storbritanniens mest exklusiva hem och vi får se hur mycket tid och pengar som krävs för att hålla dem i skick. Från 29/1 i K. Även i K 2/2 och K 3/2.

Att inreda ett slott

pe 29.01. klo 22.50 - 23.40 50minKunskapskanalen

Blenheim Palace. Phil blir inbjuden till det överdådiga Blenheim Palace i Oxfordshire och får lära sig mer om dess ursprungliga ägare på 1700-talet, John Churchill, den förste greven av Marlborough och hans fru Sarah. Phil Spencer ger oss en unik blick in i Storbritanniens mest exklusiva hem och vi får se hur mycket tid och pengar som krävs för att hålla dem i skick.

Att inreda ett slott

ke 27.01. klo 19.25 - 20.10 45minKunskapskanalen

Houghton Hall. Nu går turen till Norfolk och Storbritanniens första premiärministers verk - Houghton Hall. Sir Robert Walpole lät bygga detta överdådiga gods till en halsbrytande kostnad och med lyx in i de mest privata av hörn. För vad sägs om en gigantisk säng, helt gjord i silver? Phil Spencer ger oss en unik blick in i Storbritanniens mest exklusiva hem och vi får se hur mycket tid och pengar som krävs för att hålla dem i skick. Från 22/1 i K.

Att inreda ett slott

ti 26.01. klo 23.45 - 00.30 45minKunskapskanalen

Houghton Hall. Nu går turen till Norfolk och Storbritanniens första premiärministers verk - Houghton Hall. Sir Robert Walpole lät bygga detta överdådiga gods till en halsbrytande kostnad och med lyx in i de mest privata av hörn. För vad sägs om en gigantisk säng, helt gjord i silver? Phil Spencer ger oss en unik blick in i Storbritanniens mest exklusiva hem och vi får se hur mycket tid och pengar som krävs för att hålla dem i skick. Från 22/1 i K. Även i K 27/1.

Att inreda ett slott

la 23.01. klo 17.45 - 18.35 50minKunskapskanalen

Houghton Hall. Nu går turen till Norfolk och Storbritanniens första premiärministers verk - Houghton Hall. Sir Robert Walpole lät bygga detta överdådiga gods till en halsbrytande kostnad och med lyx in i de mest privata av hörn. För vad sägs om en gigantisk säng, helt gjord i silver? Phil Spencer ger oss en unik blick in i Storbritanniens mest exklusiva hem och vi får se hur mycket tid och pengar som krävs för att hålla dem i skick. Från 22/1 i K. Även i K 26/1 och K 27/1.

Att inreda ett slott

pe 22.01. klo 22.50 - 23.40 50minKunskapskanalen

Houghton Hall. Nu går turen till Norfolk och Storbritanniens första premiärministers verk - Houghton Hall. Sir Robert Walpole lät bygga detta överdådiga gods till en halsbrytande kostnad och med lyx in i de mest privata av hörn. För vad sägs om en gigantisk säng, helt gjord i silver? Phil Spencer ger oss en unik blick in i Storbritanniens mest exklusiva hem och vi får se hur mycket tid och pengar som krävs för att hålla dem i skick.

Att inreda ett slott

ke 20.01. klo 19.25 - 20.15 50minKunskapskanalen

Belvoir Castle. När är ett gods inte ett gods längre? När det är ett slott istället. Phil Spencer åker till Leicestershire och testar hur medeltida skadedjursbekämpning gick till - och hittar bevis på en aristokratisk sexskandal, samt en bortglömd järnväg. Phil Spencer ger oss en unik blick in i Storbritanniens mest exklusiva hem och vi får se hur mycket tid och pengar som krävs för att hålla dem i skick. Från 15/1 i K.

Att inreda ett slott

ti 19.01. klo 23.45 - 00.35 50minKunskapskanalen

Belvoir Castle. När är ett gods inte ett gods längre? När det är ett slott istället. Phil Spencer åker till Leicestershire och testar hur medeltida skadedjursbekämpning gick till - och hittar bevis på en aristokratisk sexskandal, samt en bortglömd järnväg. Phil Spencer ger oss en unik blick in i Storbritanniens mest exklusiva hem och vi får se hur mycket tid och pengar som krävs för att hålla dem i skick. Från 15/1 i K. Även i K 20/1.

Att inreda ett slott

la 16.01. klo 17.40 - 18.30 50minKunskapskanalen

Belvoir Castle. När är ett gods inte ett gods längre? När det är ett slott istället. Phil Spencer åker till Leicestershire och testar hur medeltida skadedjursbekämpning gick till - och hittar bevis på en aristokratisk sexskandal, samt en bortglömd järnväg. Phil Spencer ger oss en unik blick in i Storbritanniens mest exklusiva hem och vi får se hur mycket tid och pengar som krävs för att hålla dem i skick. Från 15/1 i K. Även i K 19/1 och K 20/1.

Att inreda ett slott

pe 15.01. klo 22.50 - 23.40 50minKunskapskanalen

Belvoir Castle. När är ett gods inte ett gods längre? När det är ett slott istället. Phil Spencer åker till Leicestershire och testar hur medeltida skadedjursbekämpning gick till - och hittar bevis på en aristokratisk sexskandal, samt en bortglömd järnväg. Phil Spencer ger oss en unik blick in i Storbritanniens mest exklusiva hem och vi får se hur mycket tid och pengar som krävs för att hålla dem i skick.

Att inreda ett slott

ke 13.01. klo 19.25 - 20.15 50minKunskapskanalen

Longleat. Hur är det egentligen att bo på ett slott? Phil Spencer ger oss en unik blick in i Storbritanniens mest exklusiva hem och vi får se hur mycket tid och pengar som krävs för att hålla dem i skick. Han börjar med att åka till det exklusiva godset Longleat, där han får se upp för både lejon och kärlekskranka spöken. Här ståtar också en av de mest avancerade trädgårdarna genom historien. Från 8/1 i K.

Att inreda ett slott

ti 12.01. klo 23.50 - 00.40 50minKunskapskanalen

Longleat. Hur är det egentligen att bo på ett slott? Phil Spencer ger oss en unik blick in i Storbritanniens mest exklusiva hem och vi får se hur mycket tid och pengar som krävs för att hålla dem i skick. Han börjar med att åka till det exklusiva godset Longleat, där han får se upp för både lejon och kärlekskranka spöken. Här ståtar också en av de mest avancerade trädgårdarna genom historien. Från 8/1 i K. Även i K 13/1.

Att inreda ett slott

la 09.01. klo 17.40 - 18.30 50minKunskapskanalen

Longleat. Hur är det egentligen att bo på ett slott? Phil Spencer ger oss en unik blick in i Storbritanniens mest exklusiva hem och vi får se hur mycket tid och pengar som krävs för att hålla dem i skick. Han börjar med att åka till det exklusiva godset Longleat, där han får se upp för både lejon och kärlekskranka spöken. Här ståtar också en av de mest avancerade trädgårdarna genom historien. Från 8/1 i K. Även i K 12/1 och K 13/1.

Att inreda ett slott

pe 08.01. klo 22.50 - 23.40 50minKunskapskanalen

Longleat. Hur är det egentligen att bo på ett slott? Phil Spencer ger oss en unik blick in i Storbritanniens mest exklusiva hem och vi får se hur mycket tid och pengar som krävs för att hålla dem i skick. Han börjar med att åka till det exklusiva godset Longleat, där han får se upp för både lejon och kärlekskranka spöken. Här ståtar också en av de mest avancerade trädgårdarna genom historien.

Att inreda ett slottu

la 28.12.2019 17.00 - 17.50 50minKunskapskanalen

Goodwood House. Phil Spencer reser till West Sussex och Goodwood House, en fastighet byggd som en nöjespark för vuxna och som erbjuder allt för dem som gillar hästar, snabba bilar, cricket och partys. Hur ser det ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de byggdes. Tidigare sänt 2018. Även i K 28/12.

Att inreda ett slott

la 28.12.2019 01.00 - 01.50 50minKunskapskanalen

Goodwood House. Phil Spencer reser till West Sussex och Goodwood House, en fastighet byggd som en nöjespark för vuxna och som erbjuder allt för dem som gillar hästar, snabba bilar, cricket och partys. Hur ser det ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de byggdes. Tidigare sänt 2018. Även i K 28/12.

Att inreda ett slott

pe 27.12.2019 01.50 - 02.40 50minKunskapskanalen

Hopetoun House. Phil åker norrut till Skottlands finaste marker. På det vackra skotska låglandet ligger Hopetoun House, med en extraordinär historia i bagaget. Hur ser det egentligen ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Tidigare sänt 2018.

Att inreda ett slott

to 26.12.2019 02.10 - 03.00 50minKunskapskanalen

Holkham Hall. På plats i det magnifika herresätet Holkham Hall i Norfolk blir det tydligt hur mycket material, arbete och pengar det låg bakom att bygga dåtidens förnämsta hus. Vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar. Hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Tidigare sänt 2017.

Att inreda ett slottu

ke 25.12.2019 18.00 - 18.45 45minKunskapskanalen

Woburn Abbey. Woburn Abbey, som är hertigarna av Bedfords hemvist i nära 400 år, rymmer också ett av världens största privatägda djurreservat! Hur ser det ut innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg det ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de byggdes. Tidigare sänt 2017. Även i K 25/12.

Att inreda ett slott

ke 25.12.2019 01.15 - 02.05 50minKunskapskanalen

Woburn Abbey. Woburn Abbey, som är hertigarna av Bedfords hemvist i nära 400 år, rymmer också ett av världens största privatägda djurreservat! Hur ser det ut innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg det ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de byggdes. Tidigare sänt 2017. Även i K 25/12.

Att inreda ett slott

ti 24.12.2019 01.25 - 02.15 50minKunskapskanalen

Castle Howard. Besök ett av de mest hyllade slotten i Storbritannien, Castle Howard i Yorkshire, inspelningsplats för tv-klassikern "En förlorad värld". Hur ser det ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Tidigare sänt 2017.

Att inreda ett slott

su 22.12.2019 19.25 - 20.15 50minKunskapskanalen

Burghley House. Hur ser det egentligen ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Tidigare sänt 2017.

Att inreda ett slott

la 27.07.2019 13.10 - 14.00 50minSVT2

BBC-serie från 2016. Goodwood House. Phil Spencer reser till West Sussex och Goodwood House, en fastighet byggd som en nöjespark för vuxna och som erbjuder allt för dem som gillar hästar, snabba bilar, cricket och partys. Hur ser det ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de byggdes. Från 24/7 i SVT2. Episode 6 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

la 27.07.2019 12.20 - 13.10 50minSVT2

BBC-serie från 2016. Hopetoun House. Phil åker norrut till Skottlands finaste marker. På det vackra skotska låglandet ligger Hopetoun House, med en extraordinär historia i bagaget. Hur ser det egentligen ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Från 23/7 i SVT2. Episode 5 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

to 25.07.2019 01.45 - 02.35 50minSVT24

BBC-serie från 2016. Goodwood House. Phil Spencer reser till West Sussex och Goodwood House, en fastighet byggd som en nöjespark för vuxna och som erbjuder allt för dem som gillar hästar, snabba bilar, cricket och partys. Hur ser det ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de byggdes. Från SVT2 tidigare i dag. Även i SVT2 27/7. Episode 6 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

ke 24.07.2019 17.05 - 17.55 50minSVT2

BBC-serie från 2016. Goodwood House. Phil Spencer reser till West Sussex och Goodwood House, en fastighet byggd som en nöjespark för vuxna och som erbjuder allt för dem som gillar hästar, snabba bilar, cricket och partys. Hur ser det ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de byggdes. Tidigare sänt 2018. Även i SVT24 senare i natt och SVT2 27/7. Episode 6 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

ke 24.07.2019 02.25 - 03.15 50minSVT24

BBC-serie från 2016. Hopetoun House. Phil åker norrut till Skottlands finaste marker. På det vackra skotska låglandet ligger Hopetoun House, med en extraordinär historia i bagaget. Hur ser det egentligen ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Från SVT2 tidigare i dag. Även i SVT2 27/7. Episode 5 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

ti 23.07.2019 17.05 - 17.55 50minSVT2

BBC-serie från 2016. Hopetoun House. Phil åker norrut till Skottlands finaste marker. På det vackra skotska låglandet ligger Hopetoun House, med en extraordinär historia i bagaget. Hur ser det egentligen ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Tidigare sänt 2018. Även i SVT24 senare i natt och SVT2 27/7. Episode 5 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

la 20.07.2019 13.30 - 14.20 50minSVT2

BBC-serie från 2016. Holkham Hall. På plats i det magnifika herresätet Holkham Hall i Norfolk blir det tydligt hur mycket material, arbete och pengar det låg bakom att bygga dåtidens förnämsta hus. Vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar. Hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Från 17/7 i SVT2. Episode 4 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

la 20.07.2019 12.45 - 13.30 45minSVT2

Woburn Abbey. Woburn Abbey, som är hertigarna av Bedfords hemvist i nära 400 år, rymmer också ett av världens största privatägda djurreservat! Hur ser det ut innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg det ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de byggdes. Från 16/7 i SVT2. Episode 3 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

pe 19.07.2019 03.10 - 04.00 50minSVT24

BBC-serie från 2016. Holkham Hall. På plats i det magnifika herresätet Holkham Hall i Norfolk blir det tydligt hur mycket material, arbete och pengar det låg bakom att bygga dåtidens förnämsta hus. Vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar. Hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Från SVT2 tidigare i dag. Även i SVT2 20/7. Episode 4 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

to 18.07.2019 03.00 - 03.50 50minSVT24

Woburn Abbey. Woburn Abbey, som är hertigarna av Bedfords hemvist i nära 400 år, rymmer också ett av världens största privatägda djurreservat! Hur ser det ut innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg det ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de byggdes. Från 16/7 i SVT2. Även i SVT2 20/7. Episode 3 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

ke 17.07.2019 17.05 - 17.55 50minSVT2

BBC-serie från 2016. Holkham Hall. På plats i det magnifika herresätet Holkham Hall i Norfolk blir det tydligt hur mycket material, arbete och pengar det låg bakom att bygga dåtidens förnämsta hus. Vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar. Hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Tidigare sänt 2017. Även i SVT24 18/7 och SVT2 20/7. Episode 4 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

ti 16.07.2019 17.05 - 17.55 50minSVT2

Woburn Abbey. Woburn Abbey, som är hertigarna av Bedfords hemvist i nära 400 år, rymmer också ett av världens största privatägda djurreservat! Hur ser det ut innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg det ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de byggdes. Tidigare sänt 2017. Även i SVT24 17/7 och SVT2 20/7. Episode 3 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

la 13.07.2019 12.35 - 13.25 50minSVT2

BBC-serie från 2016. Castle Howard. Besök ett av de mest hyllade slotten i Storbritannien, Castle Howard i Yorkshire, inspelningsplats för tv-klassikern "En förlorad värld". Hur ser det ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Från 10/7 i SVT2. Episode 2 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

la 13.07.2019 11.45 - 12.35 50minSVT2

BBC-serie från 2016. Burghley House. Hur ser det egentligen ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Från 9/7 i SVT2. Episode 1 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

to 11.07.2019 02.35 - 03.25 50minSVT24

BBC-serie från 2016. Castle Howard. Besök ett av de mest hyllade slotten i Storbritannien, Castle Howard i Yorkshire, inspelningsplats för tv-klassikern "En förlorad värld". Hur ser det ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Från SVT2 tidigare idag. Även i SVT2 13/7. Episode 2 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

ke 10.07.2019 17.05 - 17.55 50minSVT2

BBC-serie från 2016. Castle Howard. Besök ett av de mest hyllade slotten i Storbritannien, Castle Howard i Yorkshire, inspelningsplats för tv-klassikern "En förlorad värld". Hur ser det ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Tidigare sänt 2017. Även i SVT24 senare i natt och SVT2 13/7. Episode 2 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

ke 10.07.2019 02.40 - 03.30 50minSVT24

BBC-serie från 2016. Burghley House. Hur ser det egentligen ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Från SVT2 tidigare idag. Även i SVT2 13/7. Episode 1 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

ti 09.07.2019 17.05 - 17.55 50minSVT2

BBC-serie från 2016. Burghley House. Hur ser det egentligen ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Tidigare sänt 2017. Även i SVT24 senare i natt och SVT2 13/7. Episode 1 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

ma 06.08.2018 20.20 - 21.10 50minKunskapskanalen

BBC-serie från 2016. Goodwood House. Phil Spencer reser till West Sussex och Goodwood House, en fastighet byggd som en nöjespark för vuxna och som erbjuder allt för dem som gillar hästar, snabba bilar, cricket och partys. Hur ser det ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de byggdes. Från 1/8 i K. Episode 6 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

la 04.08.2018 20.25 - 21.15 50minKunskapskanalen

BBC-serie från 2016. Goodwood House. Phil Spencer reser till West Sussex och Goodwood House, en fastighet byggd som en nöjespark för vuxna och som erbjuder allt för dem som gillar hästar, snabba bilar, cricket och partys. Hur ser det ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de byggdes. Från 1/8 i K. Även i K 6/8. Episode 6 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

ke 01.08.2018 22.50 - 23.35 45minKunskapskanalen

BBC-serie från 2016. Goodwood House. Phil Spencer reser till West Sussex och Goodwood House, en fastighet byggd som en nöjespark för vuxna och som erbjuder allt för dem som gillar hästar, snabba bilar, cricket och partys. Hur ser det ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de byggdes. Från 12/1 i K. Även i K 4/8 och K 6/8. Episode 6 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

ma 30.07.2018 20.20 - 21.10 50minKunskapskanalen

BBC-serie från 2016. Hopetoun House. Phil åker norrut till Skottlands finaste marker. På det vackra skotska låglandet ligger Hopetoun House, med en extraordinär historia i bagaget. Hur ser det egentligen ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Från 25/7 i K. Episode 5 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

la 28.07.2018 20.20 - 21.05 45minKunskapskanalen

BBC-serie från 2016. Hopetoun House. Phil åker norrut till Skottlands finaste marker. På det vackra skotska låglandet ligger Hopetoun House, med en extraordinär historia i bagaget. Hur ser det egentligen ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Från 25/7 i K. Även i K 30/7. Episode 5 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

ke 25.07.2018 22.45 - 23.35 50minKunskapskanalen

BBC-serie från 2016. Hopetoun House. Phil åker norrut till Skottlands finaste marker. På det vackra skotska låglandet ligger Hopetoun House, med en extraordinär historia i bagaget. Hur ser det egentligen ut när vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar? Och hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Från 5/1 i K. Även i K 28/7 och K 30/7. Episode 5 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

ma 23.07.2018 20.25 - 21.10 45minKunskapskanalen

BBC-serie från 2016. Holkham Hall. På plats i det magnifika herresätet Holkham Hall i Norfolk blir det tydligt hur mycket material, arbete och pengar det låg bakom att bygga dåtidens förnämsta hus. Vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar. Hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Från 18/7 i K. Episode 4 of 6 season 1.

Att inreda ett slott

la 21.07.2018 20.20 - 21.05 45minKunskapskanalen

BBC-serie från 2016. Holkham Hall. På plats i det magnifika herresätet Holkham Hall i Norfolk blir det tydligt hur mycket material, arbete och pengar det låg bakom att bygga dåtidens förnämsta hus. Vi släpps innanför portarna på Storbritanniens mest spektakulära slott och herrgårdar. Hur såg de ut förr i tiden, bortom alla lager av moderna renoveringar? Phil Spencer, passionerad byggnadshistoriker, tar oss inte bara innanför portarna utan ned till slottens originalritningar. Och med hjälp av specialisthantverkare kan vi få se hur otroligt utförligt de egentligen byggdes. Från 18/7 i K. Även i K 23/7. Episode 4 of 6 season 1.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Att inreda ett slott
Blenheim Palace. Phil blir inbjuden till det överdådiga Blenheim Palace i Oxfordshire och får lära sig mer om dess ursprungliga ägare på 1700-talet, John Churchill, den förste greven av Marlborough och hans fru Sarah. Phil Spencer ger oss en unik blick in i Storbritanniens mest exklusiva hem och vi får se hur mycket tid och pengar som krävs för att hålla dem i skick. Från 29/1 i K.
https://www.telsu.fi/l/
Tokion kesäolympialaisten ohjelmaopas >

Suomen kätevin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: DNA, McLeodin tyttäret, Unelma-asunto auringon alta - Uudet jaksot alkaa!, Isä Matteon tutkimuksia, Kaikenkarvaiset ystäväni, Miehen puolikkaat, Pientä pilaa, NCIS Rikostutkijat, Loistava ystäväni, Suomen huutokauppakeisari

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity