ViihdeSanakirjaReseptitVaihtoautotTietovisatHoroskooppiBlogit
TV-ohjelmat tänään

Haulla askeleita eteen ja taakse löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Askeleita eteen ja taakse

pe 19.11.2021 14.55 - 15.55 60minYle Areena

Askeleita eteen ja taakseNopeassa infovirrassa unohtuu helposti pitkä positiivinen kehitys. Yhdenvertaisuus on edistynyt valtavasti sadan tai vaikkapa viidenkymmenen vuoden aikana. Osaammeko olla ylpeitä tästä? Vai olemmeko liiankin itsetyytyväisiä, eikä nähdä tässä ajassa olevia eriarvoisuuksia? Mitä tarkoittaa intersektionaalinen feminismi ja missä on miehen paikka? Keskustelijoina professori Vappu Taipale ja toimittaja Emmi Nuorgam. Moderaattorina Hanna Visala.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
> >
Askeleita eteen ja taakse
Nopeassa infovirrassa unohtuu helposti pitkä positiivinen kehitys. Yhdenvertaisuus on edistynyt valtavasti sadan tai vaikkapa viidenkymmenen vuoden aikana. Osaammeko olla ylpeitä tästä? Vai olemmeko liiankin itsetyytyväisiä, eikä nähdä tässä ajassa olevia eriarvoisuuksia? Mitä tarkoittaa intersektionaalinen feminismi ja missä on miehen paikka? Keskustelijoina professori Vappu Taipale ja toimittaja Emmi Nuorgam. Moderaattorina Hanna Visala.
https://www.telsu.fi/l/askeleita-eteen-ja-taakse_10255656.jpg

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Simpsonit, Emmerdale, Lemmen viemää, Milanon naisten paratiisi, Suunnittelun jättimokat, Dos vidas - Kaksi elämää, Kova laki: Erikoisyksikkö, Maria Wern, Panttilainaamo, The Voice of Finland

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity