Voit korostaa tv-listauksen ohjelmia aihepiirin mukaan. Valitse alta aihepiiri ja sen jälkeen haluamasi korostusväri.
Ohjelman lisätietoikkunan kautta pääset korostamaan myös yksittäisiä ohjelmia.
(1972) Keittiömestarit Jaakko Kolmonen ja Veijo Vanamo valmistavat tähteiksi jääneistä jouluruoista rääppiäisruokia, leikkivät kravun salvausta ja muistelevat entisajan loppiaista sekä sen jälkeisiä viikkoja.
(1972) Keittiömestarit Jaakko Kolmonen ja Veijo Vanamo valmistavat tähteiksi jääneistä jouluruoista rääppiäisruokia, leikkivät kravun salvausta ja muistelevat entisajan loppiaista sekä sen jälkeisiä viikkoja.
(1974) Vähärasvaisen ja sokerittoman joulun puolesta puhuvat keittiömestarit valmistavat mm. Tuomaan joulukalaa ja neuvovat aikuisia antamaan lapsilleen terveellistä ja ravitsevaa ruokaa myös jouluna.
(1974) Keittiömestarit Veijo Vanamo ja Jaakko Kolmonen neuvovat valmistamaan joulupöytään kalkkunaa rasvaisen kinkun sijaan. Kalkkunan valmistaminen esitetään oikeaoppisesta sulattamisesta valmiiksi jouluherkuksi saakka.
(1974) Vähärasvaisen ja sokerittoman joulun puolesta puhuvat keittiömestarit valmistavat mm. Tuomaan joulukalaa ja neuvovat aikuisia antamaan lapsilleen terveellistä ja ravitsevaa ruokaa myös jouluna.
(1974) Vähärasvaisen ja sokerittoman joulun puolesta puhuvat keittiömestarit valmistavat mm. Tuomaan joulukalaa ja neuvovat aikuisia antamaan lapsilleen terveellistä ja ravitsevaa ruokaa myös jouluna.
(1974) Keittiömestarit Veijo Vanamo ja Jaakko Kolmonen neuvovat valmistamaan joulupöytään kalkkunaa rasvaisen kinkun sijaan. Kalkkunan valmistaminen esitetään oikeaoppisesta sulattamisesta valmiiksi jouluherkuksi saakka.
(1974) Keittiömestarit Veijo Vanamo ja Jaakko Kolmonen neuvovat valmistamaan joulupöytään kalkkunaa rasvaisen kinkun sijaan. Kalkkunan valmistaminen esitetään oikeaoppisesta sulattamisesta valmiiksi jouluherkuksi saakka.
(1972) Keittiömestarit Jaakko Kolmonen ja Veijo Vanamo valmistavat tähteiksi jääneistä jouluruoista rääppiäisruokia, leikkivät kravun salvausta ja muistelevat entisajan loppiaista sekä sen jälkeisiä viikkoja.