TietovisatSanakirjaViihdeBlogitHoroskooppiReseptitVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Haulla arvet efter pompeji löytyy 3 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Arvet efter Pompeji

su 17.01.2021 17.05 - 18.00 55 minSVT2

Det våldsamma vulkanutbrottet som drabbade staden Pompeji år 79 e.Kr. har gjort området runt Vesuvius till en av de mest kända och omfattande arkeologiska fyndplatserna i världen. Men berättelsen slutar ofta med själva utbrottet. Arkeologen Raksha Dave och historikern Dan Snow ger sig ut för att finna fortsättningen på historien, inte bara den omedelbara tragedi som följde för Pompejis invånare utan även det avtryck händelsen satt på historien under århundradena. Från 11/1 i SVT2.

Arvet efter Pompeji

ti 12.01.2021 01.15 - 02.10 55 minSVT2

Det våldsamma vulkanutbrottet som drabbade staden Pompeji år 79 e.Kr. har gjort området runt Vesuvius till en av de mest kända och omfattande arkeologiska fyndplatserna i världen. Men berättelsen slutar ofta med själva utbrottet. Arkeologen Raksha Dave och historikern Dan Snow ger sig ut för att finna fortsättningen på historien, inte bara den omedelbara tragedi som följde för Pompejis invånare utan även det avtryck händelsen satt på historien under århundradena. Från SVT2 tidigare i dag. Även i SVT2 17/1.

Arvet efter Pompeji

ma 11.01.2021 19.30 - 20.25 55 minSVT2

Det våldsamma vulkanutbrottet som drabbade staden Pompeji år 79 e.Kr. har gjort området runt Vesuvius till en av de mest kända och omfattande arkeologiska fyndplatserna i världen. Men berättelsen slutar ofta med själva utbrottet. Arkeologen Raksha Dave och historikern Dan Snow ger sig ut för att finna fortsättningen på historien, inte bara den omedelbara tragedi som följde för Pompejis invånare utan även det avtryck händelsen satt på historien under århundradena. HD. Även i SVT2 senare i natt och SVT2 17/1.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Yleisurheilun EM-kisojen TV-opas >

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Matador, Ihana Elisa, Amazing Race, Komisario Lewis, Isä Matteon tutkimuksia, Frendit, EM-viikko München 2022, melonta, Ensitreffit alttarilla UK, Emmerdale, Rallin MM: Belgia, huippuhetket

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity