ReseptitViihdeVaihtoautotBlogitSanakirjaTietovisatHoroskooppi

Haulla araghe sard löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Araghe Sard

to 10.06. klo 22.45 - 00.10 1h 25minSVT2

Araghe SardIMDb 6.2»Traileri»Ett drama om Afrooz som är den stora stjärnan i Irans landslag i futsal. Efter många års hårt arbete har hennes och lagets drömmar slagit in när de har lyckats kvalificera sig till de asiatiska mästerskapen i Malaysia. I Iran behöver dock en kvinna sin makes tillåtelse för att resa utomlands och på flygplatsen visar det sig att Afrooz man, en känd tv-profil, har dragit in hennes utresetillstånd. Så när futsallaget lyfter mot Malaysia blir Afrooz kvar på marken, men istället för att försöka blidka sin man startar nu hon en stenhård kamp för makten över sitt eget liv. (Araghe Sard).
> >
Araghe Sard
Ett drama om Afrooz som är den stora stjärnan i Irans landslag i futsal. Efter många års hårt arbete har hennes och lagets drömmar slagit in när de har lyckats kvalificera sig till de asiatiska mästerskapen i Malaysia. I Iran behöver dock en kvinna sin makes tillåtelse för att resa utomlands och på flygplatsen visar det sig att Afrooz man, en känd tv-profil, har dragit in hennes utresetillstånd. Så när futsallaget lyfter mot Malaysia blir Afrooz kvar på marken, men istället för att försöka blidka sin man startar nu hon en stenhård kamp för makten över sitt eget liv. (Araghe Sard).
https://www.telsu.fi/l/araghe-sard_9748392.jpg
Jalkapallon EM-kisojen ohjelmaopas >

Suomen näppärin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Bachelor Australia, 90 päivää morsiamena, Jalkapallon EURO 2020: EM-studio, MasterChef Australia, Salatut elämät, Satuhäät, Kotiunelmia, Rakkauden ja häpeän hedelmät, Lemmen viemää, Simpsonit

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity