SanakirjaVaihtoautotTietovisatHoroskooppiViihdeReseptitBlogit

Haulla ansiktet löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Ansiktet

ma 29.06.2020 16.10 - 17.50 1h 40minSVT1

AnsiktetIMDb 7.7»Traileri»En julikväll 1846 kommer hypnotisören och magikern Albert Vogler till Stockholm. Han tar in hos konsul Egerman på Södermalm, som även har medicinalrådet Vergérus samt polismästare Starbeck med fru som gäster. Dessa representerar det nyktra och kritiska förståndet och de tror inte alls på Voglers hokus pokus. Det blir till en spännande och thrillerbetonad strid mellan de två lägren. Textat sid. 199.
> >
Ansiktet
En julikväll 1846 kommer hypnotisören och magikern Albert Vogler till Stockholm. Han tar in hos konsul Egerman på Södermalm, som även har medicinalrådet Vergérus samt polismästare Starbeck med fru som gäster. Dessa representerar det nyktra och kritiska förståndet och de tror inte alls på Voglers hokus pokus. Det blir till en spännande och thrillerbetonad strid mellan de två lägren. Textat sid. 199.
https://www.telsu.fi/l/ansiktet_8795009.jpg
Tokion kesäolympialaisten ohjelmaopas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Tokion olympiakisat, nyrkkeily, Suomen huutokauppakeisari, Ostoskanava Tvins.com, Selviytyjät, Kesäillan valssi, Loistava ystäväni, Emmerdale, Saaristolaislääkäri, Milanon naisten paratiisi, M/S Romantic

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity