ViihdeHoroskooppiBlogitTietovisatSanakirjaVaihtoautotReseptit

Haulla annika saarikko puhuu omilleen löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Annika Saarikko puhuu omilleen

la 24.04. klo 10.00 - 13.15 3h 15minYle Areena

Keskustan jäsenet voivat odottaa tuoreinta tietoa hallituksen talousneuvotteluista, kun tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko puhuu puolueen puheenjohtajana keskustan puoluevaltuustossa lauantaina aamupäivällä.

Kaksipäiväiset kehysneuvottelut ovat venyneet ainakin kolmipäiväiseksi. Neuvottelujen pitkittymisen syynä on pidetty keskustan kriittisyyttä vasemmistopuolueiden ja vihreiden ehdottamille työllisyys- ja talousratkaisuille. Keskustan mielestä ne eivät korjaa riittävästi julkista taloutta.
> >
Annika Saarikko puhuu omilleen
Keskustan jäsenet voivat odottaa tuoreinta tietoa hallituksen talousneuvotteluista, kun tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko puhuu puolueen puheenjohtajana keskustan puoluevaltuustossa lauantaina aamupäivällä. Kaksipäiväiset kehysneuvottelut ovat venyneet ainakin kolmipäiväiseksi. Neuvottelujen pitkittymisen syynä on pidetty keskustan kriittisyyttä vasemmistopuolueiden ja vihreiden ehdottamille työllisyys- ja talousratkaisuille. Keskustan mielestä ne eivät korjaa riittävästi julkista taloutta.
https://www.telsu.fi/l/
Jalkapallon EM-kisojen ohjelmaopas >

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Jalkapallon EURO 2020: EM-studio, Milanon naisten paratiisi, Tankkaustarinat, Satuhäät, Emmerdale, Isä Matteon tutkimuksia, Jalkapallon EURO 2020: HUN - POR, Suomen huutokauppakeisari, 90 päivää morsiamena, Bachelor Australia

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity